yattıgım zaman problem yok ama 5 dk ayakta olsam kanama gelıyor.doktorum sadece dınleneceksın dıyor.1hafta sonra raporum bıtıyor.benım gıbı olup kanaması sonradan kesılen var mı?gunde 3 tane de progestan alıyorum
canim taneye degil miktara bakmak lazim. yani kac mcg? en az 400mcg alinmasi lazim. bennim aldigim gebelik vitamininde 1000 mcg var. ikiz gebelikse miktar artar.kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
:ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMİNİ DOĞUM
1-HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-RUZGARDENİZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-GIDACI ELİF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-MİNİK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-ESRAİE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-HİRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-MİSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-ESLEMİM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
benide yazarmısın sat 1 mart dogum muhtemelen 6 aralık ama benimkiler ikiz belkide önce olabilirler
kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vitamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten. folik asiti de içeriyor. dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş dedi bana
mçetinn bi sitede patlamıs mısır yiyebilirsiniz hem size uzun süreli tokluk hissi verir yazıyodu. bende cok yedim akşam.
bu kirazların dondurulmuş olanlarından yokmudur acaba
senin için bende bakacağım tatlışım.
sanırım çok yedim evet kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
akşam üstüde kısır yemiştim canım.cokacimcoook
hu huuuuuuuuuuu merve bak bulunabiliyormuş canım:dance:var canım var benimde canım gecen hafta cekti kiraz eşim buldu çok aradı ama buldu.oda yerli bi manavın difrizinden kirazlar aslında kocaman cok güzel ama donduruldugu için çöüzününce hiç güzel olmadılar.bulabilirsiniz benim eşime bir avuç kirazı 50 tl demişler pazarlık yapa yapa 15e zor almıs oda varya 10 atne anca.ama gerceği gibi hiç olmuyo.yinede bulabileceğinizi sanıyorum.
ohhh afiyet olsun canım ye herseyden ye bebişlerin canı ceker allah agzının tadını bozmasın,:Saruboceq:
bu arada bugün benim miden hiç bulanmadı ve biraz önce iç çamaşırımda minicik bir kahve rengi leke.
dün akşamda azıcık vardı. nedir acaba merak ettim.
göğüslerde hassasiyet devam ediyor ama.
valla içim kötü oldu birden
canım ben göğüslerime dokunamıyorum sistiler daha simdiden büyüyolar bile.mide bulantım maşallah iki gündür benimde yok bittimi ne inşallahh.lekelenmede arada olabilirmiş sadece kan rengini alırsa hemen acildende olsa git dra.
Merhaba kzılar
Benide aranıza alırmısnız
Benimde SAT 5 mart
Bende inşallah aralık annesi olacam
Ama düşük riskim çok oluduğu için çok korkuyorum aralık annesi olamamaktan
hoşgeldin canım,
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
senin 2. olacak sanırım:)
Merhaba kzılar
Benide aranıza alırmısnız
Benimde SAT 5 mart
Bende inşallah aralık annesi olacam
Ama düşük riskim çok oluduğu için çok korkuyorum aralık annesi olamamaktan
Evet canım ilk bebeğim 5haftalıkken tutunamayıp düşdü
Bundada düşük riski arada kanamam oluyor sürekli kahve rengi akıntım oluyor var ondan çok korkuyorum
İnşllah hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz
Benim içinde umarım bundan sonrası sorunsuz geçer
hoş geldin inşallah meleğin seninle kalır rabbim yardımcın olsun