- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim de uykum var ama iş yerine uyuyamıyoruz maalesef aslında bir yasa çıkmalı çalışan hamile bayanlara günde 2 saat uyuma izni süpper olurdu yaaaa
eeeeeeeeeee kıslarrrrrr neler yiyorsunuz bebişler için anlatın bakiymmmmmm şekerler
bendede hamilelik öncesi vardı hamileliğimle artmıştı.bende inanılmaz kabılzık vardı akşamları yatarken süt içeye başlyınca kesildi şükür.geceleri ballı süt içiyorum. hergün meyve mutlak yiyiroum.başka başkaaa.....
ceviz ama kabulusundan alıyoruz, fındık, kayısı, çekirdekli kuru üzüm, bol taze sebze ve meyva.... sonra yoğurt, cacık, ayran,.... sonraaaa süt içemiyorum içim almıyor.kafamçokkarıştı
selaaam SAT 12 Mart 5+4'üm bende bekliyorum kuzucuğumu
Ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
Allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah
ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. Meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah
ben burdayıııımkıslarrrrrrrrrrrrr ordamısınızzzzzzzzzzzz
canım benim,Ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
Allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah
hoşgeldin canım.selaaam SAT 12 Mart 5+4'üm bende bekliyorum kuzucuğumu
oooooof yaaa içim kötü oldu benim.:1no2:canım ne oldu,NASIL OLDU anlatırmısın???
kızlar bende aralık annesi olcam allahım nasip ederse 19 nisan son adet tarihim umarım hepimizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucagımıza....
özlem merhaba kelebeğim :) bende adımı yazayım ama aklınızda tutun birdaha yazmak bak:roflol: MERVE bende ok?arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.rabbim hepimizin bebeğini korusun.
artık rahat olmayı öğrenmeliyim,bebeğimin bu dünyada alacak nefesi varsa dünyaya gelecek tabii.
herkes iyi maşallah,geçmişi okuyup geldim şimdi..
sulugöz canım,geçmiş olsun allahım herşeyin hayırlısını versin,için rahat olsun canım.sen bol bol dinlen ve dua et.
peluse hoşgeldin tatlım,inşallah minişlerimizi bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz arkadaşım.
honeybaby canım sende dinlen bol bol,progestan kullanıyosun sanırım o ilaç çok iyi.biz elimizden geleni yapalım gerisi allahıma kalmış..
hira,meral,esracım sizler nasılsınız?
bu arada benim adımda özlem...
doktoru bana mısır yeme demişti ama inanın sebebini bilemiyorum;akşam misafirlerim vardı söylemesi ayıp canınızda çekmesinde :)) mısır patlatmıştım acaba o mugaz yaptı???
ama allah bir daha göstermesin ölüyorum sandım.:Saruboceq:
gülüm sen daha önce bu topiğe gelmiştin dimi tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhabalar bende 5 hafta 5 gunluk hamileyim
Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim
canım kafana takma inşallah bebişin seninle olacak ve seni bırakmayacak.sen dinlenmeye devam et tatlım
canım ben çiğ köfteyi çok seviyorum ve aşeriyorum ama şimdi etsiz yiyorum
ama bir ay sonra gel dedi..
neyse zaten gidicem cünkü haplarım bitiyo haftaya düşük tehliksei var bende prıgestan kullanıyorum.
maşallah ne güzel yaaa allah sağlıkla bbeklerini kucağına almayı nasip etsincanım çok sağol iyiyim ama inan belirtiler gerçekten iki kat oldu bende acayip sancılarım oluyor ama çok şükür şuan bir sorun yok haftaya kalp atışlarınıda duysam daha rahatlıyıcam rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklısını versin canım benim altı yaşında bir kızımda var allah izin verirse kalabalık bir aile olucaz
sağol esracığımŞeniz eşimi bekliyorum gelip beni alacak evden bir türlü de gelmedi gerçi ben daha eşofmanlarımlayımkaydirigubbakcemile3görüşürüz canım kendine iyi bak
gçmiş olsun canım rabbim meleğini sana bağışlasın dikkat et kendine
geçmiş olsun allah şifalık versin a.s.hızlıca okudum yenı aramıza katılanlara hayırlı olsun diyorum midem o kdar kötu ki bilgisaya bsında bile bulanıyo oyleye yatıyorum tum gun onun dışında iyiyim merak etmeyın benı bu hafta yazamazsam mide bulantı aşırı diye bilginize öpüldünüz
senle de aynıyız bu durumda canım bende 7+3 bugün bereber 9ayı tamamlamak nasip olur inşallahhh:CüvCüv:doktorun söylediğine göre iki tane folikplus bi tane elevit hamilelikten önce 3 tane folikplus alıyodum üzerinde öyle alın yazdığı için valla öyle rahatladım ki ne kötü kokular kaldı ne sıkıntı içimde dünkü kalp atışlarından sonra:)dünya tozpembe bide doktor 7+1 günlük dedi adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim ben hamile kalmak istediğim ay ateşimi ölçüyodum yumurtlamayı belirleyebilmek için ateş ölçmedede 9.gün yumurtlamış görünüyodum zati hesaplarsak 14.gün değilde9.gün yumurtlanınca bebek 7.haftayı bitirmiş oluyo ama doktor gene normal sat hesabını kullan dedi
eşim aradı yoldaymış hemen giyinmem lazım inşallah bir sorun yaşamadan aşımızı yaptırır geliriz
dua edin bacılaaaarr :roflol:hadi görüşürüüüzzŞeniz