2009 Aralık Anneleri

eeeeeeeeeee kıslarrrrrr neler yiyorsunuz bebişler için anlatın bakiymmmmmm şekerler

valla benim de uykum var ama iş yerine uyuyamıyoruz maalesef aslında bir yasa çıkmalı çalışan hamile bayanlara günde 2 saat uyuma izni süpper olurdu yaaaa

yaaaaa değilmi ama.
süper olurdu valla...
neyse rica ettim bakalım özlem birazcık benim içinde uyuyacakmirmirmirmirmirmirmirmir

bende inanılmaz kabılzık vardı akşamları yatarken süt içeye başlyınca kesildi şükür.geceleri ballı süt içiyorum. hergün meyve mutlak yiyiroum.başka başkaaa.....

eeeeeeeeeee kıslarrrrrr neler yiyorsunuz bebişler için anlatın bakiymmmmmm şekerler

ceviz ama kabulusundan alıyoruz, fındık, kayısı, çekirdekli kuru üzüm, bol taze sebze ve meyva.... sonra yoğurt, cacık, ayran,.... sonraaaa süt içemiyorum içim almıyor.kafamçokkarıştı

bende inanılmaz kabılzık vardı akşamları yatarken süt içeye başlyınca kesildi şükür.geceleri ballı süt içiyorum. hergün meyve mutlak yiyiroum.başka başkaaa.....
bendede hamilelik öncesi vardı hamileliğimle artmıştı.
kullandığım yaptan dolayı artık çok rahatım. yan etkileri arasında ishalde var.
çok rahatladım şükür.hihoyyyt

ceviz ama kabulusundan alıyoruz, fındık, kayısı, çekirdekli kuru üzüm, bol taze sebze ve meyva.... sonra yoğurt, cacık, ayran,.... sonraaaa süt içemiyorum içim almıyor.kafamçokkarıştı

canım illaki süt içmen gerekmez süt içemiyosan zaten yoğurt cacık peynir ayranda karşılar kalsiyum ihtiyacını

bende fındık fıstık ceviz yiyorum harnup pekmezi içiyorum acayip kan yaparmış kızlar tavsiye ederim

Ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
Allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah:nazar::nazar:

2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. meleğimde bırakıp gitti benisenağlama

arkadasım her serde bile bi hayır vardır. üzüpde kendini hasta yapma. hersey allahdan.. .allahım seninde tez zamandA gönlüne göre versn.kucagını doldursun inşallah.

ben artık aralık annesi değilimsenağlama
2008 de de olamdım 2009 temmuz anneside olamadım şimdi 2009 aralık annesi de olamıycam 3. Meleğimde bırakıp gitti benisenağlama
allah sizlerin bebeklerini korusun inşallah:nazar::nazar:

canım ne oldu,NASIL OLDU anlatırmısın???

kıslarrrrrrrrrrrrr ordamısınızzzzzzzzzzzz
ben burdayıııım
canım benim,
sen, senin sağlığın daha önemli.
allah büyük. her şerde bir hayır vardır.
allahım daha beterinen korusun hepimizi.:nazar::nazar::nazar:
selaaam SAT 12 Mart 5+4'üm bende bekliyorum kuzucuğumu
hoşgeldin canım.
allah tamamına erdiirsin inşallah

canım ne oldu,NASIL OLDU anlatırmısın???
oooooof yaaa içim kötü oldu benim.:1no2:

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
23-:nazar:ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-:nazar:EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-:nazar:JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-:nazar:SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-:nazar:prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-:nazar:sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-:nazar:MAMBAA...............................17mart.....................22aralık:CüvCüv:
30-:nazar:mcetin1.................................. ? ....................?
31-:nazar:sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:
meral canım sen tekrar bir yazarmısın tarihini bulamadım ben nereye yazdığını ?

[/QUOTE=mcetin1;6431275]honey'im gece kuşum:)
canım evet aynı zamanda gebelik oluşmuş ve aynı tarihe kontrol için gün almışız.
doktor gebelik takip kitapçığı diye birşey verdi bana.
tüm kontrollerime gittimde ya da hangi haftalarda gitmem gerektiğini, gittiğimde bebişte hangi organların oluştuğunu, kilom ve diğer bilgileri yazdığı bir kitapçık.
11 ile 14. haftarlar arasında gelmemi istedi.ikikli tarama yapılacakmış.
bakalım hayırlısı.
hıııı bu arada ismim meral.
dur ben şunu değiştirip ismimi yazayım bari:) sonra adım çetin kalacak.
canım sende yatmaya devam hııı? allah hepimizin yardımcısı olsun.
allahım izniyle hepimiz bebişlerimizi alırız kucağımıza.[/QUOTE]

merhaba meralciğim bu benim doktor işe yaramazın teki yaa bak ne güzel sana kitapçıkda vermiş doktorun yatmaya devam canım dün bir gebe ile karşılaştım 5aylık mış ilk günden beri doktor yatacaksın demiş yata yata psikolojisi bozulmuş kadıncağızın korktum inşallah bana öyle olmaz :Saruboceq:
kızlar bende aralık annesi olcam allahım nasip ederse 19 nisan son adet tarihim umarım hepimizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucagımıza....

hoşgeldin sevgi hayırlı olsun canım:nazar:
arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.rabbim hepimizin bebeğini korusun.
artık rahat olmayı öğrenmeliyim,bebeğimin bu dünyada alacak nefesi varsa dünyaya gelecek tabii.
herkes iyi maşallah,geçmişi okuyup geldim şimdi..
sulugöz canım,geçmiş olsun allahım herşeyin hayırlısını versin,için rahat olsun canım.sen bol bol dinlen ve dua et.
peluse hoşgeldin tatlım,inşallah minişlerimizi bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz arkadaşım.
honeybaby canım sende dinlen bol bol,progestan kullanıyosun sanırım o ilaç çok iyi.biz elimizden geleni yapalım gerisi allahıma kalmış..
hira,meral,esracım sizler nasılsınız?
bu arada benim adımda özlem...
özlem merhaba kelebeğim :) bende adımı yazayım ama aklınızda tutun birdaha yazmak bak:roflol: MERVE bende ok?
doktoru bana mısır yeme demişti ama inanın sebebini bilemiyorum;akşam misafirlerim vardı söylemesi ayıp canınızda çekmesinde :)) mısır patlatmıştım acaba o mugaz yaptı???
ama allah bir daha göstermesin ölüyorum sandım.:Saruboceq:

ayol bende dün mısır yedim haşlanmıştı ama hiçkimse bana mısır yeme demedi ki yasakmıymış yani alla allaaaa sana da geçmiş olsun meralciğima.s.
merhabalar bende 5 hafta 5 gunluk hamileyim
gülüm sen daha önce bu topiğe gelmiştin dimi tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim:nazar:

gözünaydın nehir hayırlı olsun :nazar:
canım kafana takma inşallah bebişin seninle olacak ve seni bırakmayacak.sen dinlenmeye devam et tatlım
canım ben çiğ köfteyi çok seviyorum ve aşeriyorum ama şimdi etsiz yiyorum

afiyet olsun şekerim bende kiraz aşerdim ama mevsimi olmadığı için hiçbiryerde bulamadık maalesef bebeğimin neresinde kiraz amblemi olacak bakalım:roflol:
aaaa bak buraya yazayım şimdi aklıma geldi kızlar marketde kiraz gören olursa bana haber versin neresi olursa olsun parasını gönderirim nooooluuurrr:Saruboceq:

ama bir ay sonra gel dedi..

neyse zaten gidicem cünkü haplarım bitiyo haftaya düşük tehliksei var bende prıgestan kullanıyorum.

herkesdede düşük tehlikesi var arkadaşlar yediklerimizden mi yoksa genlerimiz mi bzulmuş niye böyle yaaafisfisfis
canım çok sağol iyiyim ama inan belirtiler gerçekten iki kat oldu bende acayip sancılarım oluyor ama çok şükür şuan bir sorun yok haftaya kalp atışlarınıda duysam daha rahatlıyıcam rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklısını versin canım benim altı yaşında bir kızımda var allah izin verirse kalabalık bir aile olucaz
maşallah ne güzel yaaa allah sağlıkla bbeklerini kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

görüşürüz canım kendine iyi bak
sağol esracığımŞeniz eşimi bekliyorum gelip beni alacak evden bir türlü de gelmedi gerçi ben daha eşofmanlarımlayımkaydirigubbakcemile3
gçmiş olsun canım rabbim meleğini sana bağışlasın dikkat et kendine

oyyy ne güzel dua ediyorsunuz arkadaşlar yaaa canım benim allah razı olsun amin hepimizinkini inşallahhŞeniz
hızlıca okudum yenı aramıza katılanlara hayırlı olsun diyorum midem o kdar kötu ki bilgisaya bsında bile bulanıyo oyleye yatıyorum tum gun onun dışında iyiyim merak etmeyın benı bu hafta yazamazsam mide bulantı aşırı diye bilginize öpüldünüz
geçmiş olsun allah şifalık versin a.s.
doktorun söylediğine göre iki tane folikplus bi tane elevit hamilelikten önce 3 tane folikplus alıyodum üzerinde öyle alın yazdığı için valla öyle rahatladım ki ne kötü kokular kaldı ne sıkıntı içimde dünkü kalp atışlarından sonra:)dünya tozpembe bide doktor 7+1 günlük dedi adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim ben hamile kalmak istediğim ay ateşimi ölçüyodum yumurtlamayı belirleyebilmek için ateş ölçmedede 9.gün yumurtlamış görünüyodum zati hesaplarsak 14.gün değilde9.gün yumurtlanınca bebek 7.haftayı bitirmiş oluyo ama doktor gene normal sat hesabını kullan dedi
senle de aynıyız bu durumda canım bende 7+3 bugün bereber 9ayı tamamlamak nasip olur inşallahhh:CüvCüv:
hırçındeniz geçmiş olsun canım allah sabır versin ama çokda yıpratma kendini nooolur :teselli:

eşim aradı yoldaymış hemen giyinmem lazım inşallah bir sorun yaşamadan aşımızı yaptırır geliriz
dua edin bacılaaaarr :roflol:hadi görüşürüüüzzŞeniz

of ya benim yumurtam geç döllenmiş yaaaa o açıdan 2-3 Mart SAT
tahmini doğum ise aralık ilk hafta sanırım.7-8 Aralık yazabilirsin.
nasıl olsa tutmayacak tatlım.
nasıl oldun?

X