- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
günde 1 tane alıyorum.oda hamile kalmadan önce başlamıstım zaten.drum yazmadı daha önceden kullandıgımı söyleyince tamam devam et dedi.bak drum hiç onuda sormadı kaç tane alıyosun ikiz hamileyim belki az belki cok gelicek niye böle ilgisiz davrandı yaa acaba benmi evhamlıyım.
kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.
kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vtamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten folik asiti de içeriyor dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş öyle dedi bana
tatlıcım valla ben ilk gittiğimde dr'um istedi.
kan ve idrar.
inan 4 tüp kan verdim.
tüm değerlerime baktı.
belki ister canım.
selam aralık anneleri nasılsınızzz fıstıklarrrrrrrr
canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.
selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik
doktorun söylediğine göre iki tane folikplus bi tane elevit hamilelikten önce 3 tane folikplus alıyodum üzerinde öyle alın yazdığı için valla öyle rahatladım ki ne kötü kokular kaldı ne sıkıntı içimde dünkü kalp atışlarından sonra:)dünya tozpembe bide doktor 7+1 günlük dedi adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim ben hamile kalmak istediğim ay ateşimi ölçüyodum yumurtlamayı belirleyebilmek için ateş ölçmedede 9.gün yumurtlamış görünüyodum zati hesaplarsak 14.gün değilde9.gün yumurtlanınca bebek 7.haftayı bitirmiş oluyo ama doktor gene normal sat hesabını kullan dedikızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
ay iyice kafamı bulandırma yaa. ben folic asiti eczaneden almıstım eczacı arkadas tavsiye etti.bebk düşünenler hemen başlamalı diye. sen nasıl hamile kalmadan dra mı gittinki
merhaba aralık anneleri:CüvCüv:
herkes nasıl? ben bugün kan uyuşmazlığı aşısı yaptırmaya gideceğim düşük tehlikesi olduğu için ve sürekli lekelenmem olduğu için doktor yaptırmam gerektiğini söyledi :çok üzgünüm:
biraz yazılanları okuyup çıkacam gece gelirim yine gece kuşuyum yakaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz
kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
geçmiş olsun. dikkat et canım kendine.hızlıca okudum yenı aramıza katılanlara hayırlı olsun diyorum midem o kdar kötu ki bilgisaya bsında bile bulanıyo oyleye yatıyorum tum gun onun dışında iyiyim merak etmeyın benı bu hafta yazamazsam mide bulantı aşırı diye bilginize öpüldünüz
dr. banada folik asit kullanma demişti.kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vitamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten. folik asiti de içeriyor. dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş dedi bana
sıkma canını dr danış tatlım.ay iyice kafamı bulandırma yaa. ben folic asiti eczaneden almıstım eczacı arkadas tavsiye etti.bebk düşünenler hemen başlamalı diye. sen nasıl hamile kalmadan dra mı gittinki
kızlarrrr bu arada günde ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt zorla içiyorum ama mecburum
seçil inanmıyorum sana eczacı arkadaş tavsiye etti ve sen başladın aferin sana dr a git dr kullan derse başla canım benim
ay iyice kafamı bulandırma yaa. ben folic asiti eczaneden almıstım eczacı arkadas tavsiye etti.bebk düşünenler hemen başlamalı diye. sen nasıl hamile kalmadan dra mı gittinki
kızlar benim çok uykum geldi başımı tutamıyorum nerdeyse.ben dinleneyim biraz.sonra görüşürüz tatlişkolarım.öpüyorum hepinizi..
Merhaba aralık annelerİ...sanırım bende aralık annesİ olacaĞım dÜn akŞam test yaptım Çok sİlİk..daha emİn deĞİlİm oyÜzden ve adet tarİhİm 24Ü..bİraz erken yaptım ben...kızlar İŞallahh meleĞİm benİmledİr ve sİzlere katılabİlİrİm..bİkaÇgÜn sonra İŞallahh bellİ olacak ...herkeze hayırlı hamİlelİkler dİlerİmm kızllarrrrr
kızlar benim çok uykum geldi başımı tutamıyorum nerdeyse.ben dinleneyim biraz.sonra görüşürüz tatlişkolarım.öpüyorum hepinizi..
hadi inşallah sendede güzel haberleri bekliyoruz.
ama birşey söyleyimmi eğer yoksa tek çizgi, ama var ise silikte olsa 2 çizgi çıkıyor.
tabi takdir rabbimindir.
hadi bakalım bekliyelim görelim senindea.s.