2009 Aralık Anneleri

günde 1 tane alıyorum.oda hamile kalmadan önce başlamıstım zaten.drum yazmadı daha önceden kullandıgımı söyleyince tamam devam et dedi.bak drum hiç onuda sormadı kaç tane alıyosun ikiz hamileyim belki az belki cok gelicek niye böle ilgisiz davrandı yaa acaba benmi evhamlıyım.

kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vitamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten. folik asiti de içeriyor. dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş dedi bana

Son düzenleme:
kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.

tatlıcım valla ben ilk gittiğimde dr'um istedi.
kan ve idrar.
inan 4 tüp kan verdim.
tüm değerlerime baktı.
belki ister canım.

kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vtamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten folik asiti de içeriyor dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş öyle dedi bana

ay iyice kafamı bulandırma yaa. ben folic asiti eczaneden almıstım eczacı arkadas tavsiye etti.bebk düşünenler hemen başlamalı diye. sen nasıl hamile kalmadan dra mı gittinki

selam aralık anneleri nasılsınızzz fıstıklarrrrrrrr

oooo bizler bomba gibiyiz ya sen nasılsın?

canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.

bencede dr gidince ilk soracağın bu olsun tatlım.

selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik

selaaaaam süperizzzzzzhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sen nasılsın?

kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
doktorun söylediğine göre iki tane folikplus bi tane elevit hamilelikten önce 3 tane folikplus alıyodum üzerinde öyle alın yazdığı için valla öyle rahatladım ki ne kötü kokular kaldı ne sıkıntı içimde dünkü kalp atışlarından sonra:)dünya tozpembe bide doktor 7+1 günlük dedi adet tarihinden eminmisin dedi eminim dedim ben hamile kalmak istediğim ay ateşimi ölçüyodum yumurtlamayı belirleyebilmek için ateş ölçmedede 9.gün yumurtlamış görünüyodum zati hesaplarsak 14.gün değilde9.gün yumurtlanınca bebek 7.haftayı bitirmiş oluyo ama doktor gene normal sat hesabını kullan dedi

Son düzenleme:
ay iyice kafamı bulandırma yaa. ben folic asiti eczaneden almıstım eczacı arkadas tavsiye etti.bebk düşünenler hemen başlamalı diye. sen nasıl hamile kalmadan dra mı gittinki

seçil inanmıyorum sana eczacı arkadaş tavsiye etti ve sen başladın aferin sana dr a git dr kullan derse başla canım benim

kızlarrrr bu arada günde ne kadar su içiyorsunuz ben 2 lt zorla içiyorum ama mecburum

merhaba aralık anneleri:CüvCüv:
herkes nasıl? ben bugün kan uyuşmazlığı aşısı yaptırmaya gideceğim düşük tehlikesi olduğu için ve sürekli lekelenmem olduğu için doktor yaptırmam gerektiğini söyledi :çok üzgünüm:
biraz yazılanları okuyup çıkacam gece gelirim yine gece kuşuyum yakaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz

selam canım.
çok geçmiş olsun.yorma kendini dinlen ama.

kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz

ben folik asit kullanmıyorum.
dr'um bana gyo ferro sanol hap yazdı. demir+folik asit+b12 vitamin içeriyor.
sabahları aç karnına 1 adet alıyorum.

hızlıca okudum yenı aramıza katılanlara hayırlı olsun diyorum midem o kdar kötu ki bilgisaya bsında bile bulanıyo oyleye yatıyorum tum gun onun dışında iyiyim merak etmeyın benı bu hafta yazamazsam mide bulantı aşırı diye bilginize öpüldünüz
geçmiş olsun. dikkat et canım kendine.
kızlar neden dr size folik asit verdi anlamadım benim dr hamilelikten önce vermişti 1 kutu bitirdim şimdi ise vitamin verdi onun içinde birsürü vitamin var zaten. folik asiti de içeriyor. dr folik asit bazen hamileler için iyi olmuyormuş dedi bana
dr. banada folik asit kullanma demişti.
şimdi yazdığı hapı kullanıyorum.
folik asit hamilelik öncesi alınıyormuş.

sıkma canını dr danış tatlım.

seçil inanmıyorum sana eczacı arkadaş tavsiye etti ve sen başladın aferin sana dr a git dr kullan derse başla canım benim

druma söledim folik plus kullanıyorum diye devam et bende onu yazıcaktım zaten dedi canım yoksa sormadan devam edermiyim

tatlım folik asiti gebeliği düşünmeye başladığın andan itibaren kullanmalısın.ben 5 aydır kullanıyorum.gebeliğin ilk 3 ayı kullanacaksın dedi doktorum sonra multiivitaminlere geçicez dedi.bence doğrusuda bu.ama her doktor bir değil işte hepsi farklı ilaç ve süre veriyo..

Merhaba aralık annelerı...sanırım bende aralık annesı olacaĞım dÜn akŞam test yaptım Çok sılık..daha emın deĞılım oyÜzden ve adet tarıhım 24Ü..bıraz erken yaptım ben...kızlar ıŞallahh meleĞım benımledır ve sızlere katılabılırım..bıkaÇgÜn sonra ıŞallahh bellı olacak ...herkeze hayırlı hamılelıkler dılerımm kızllarrrrr

kızlar benim çok uykum geldi başımı tutamıyorum nerdeyse.ben dinleneyim biraz.sonra görüşürüz tatlişkolarım.öpüyorum hepinizi..

Merhaba aralık annelerİ...sanırım bende aralık annesİ olacaĞım dÜn akŞam test yaptım Çok sİlİk..daha emİn deĞİlİm oyÜzden ve adet tarİhİm 24Ü..bİraz erken yaptım ben...kızlar İŞallahh meleĞİm benİmledİr ve sİzlere katılabİlİrİm..bİkaÇgÜn sonra İŞallahh bellİ olacak ...herkeze hayırlı hamİlelİkler dİlerİmm kızllarrrrr

hadi inşallah sendede güzel haberleri bekliyoruz.
ama birşey söyleyimmi eğer yoksa tek çizgi, ama var ise silikte olsa 2 çizgi çıkıyor.
tabi takdir rabbimindir.
hadi bakalım bekliyelim görelim senindea.s.

kızlar benim çok uykum geldi başımı tutamıyorum nerdeyse.ben dinleneyim biraz.sonra görüşürüz tatlişkolarım.öpüyorum hepinizi..

ooofff ofoooooooooooooooffffffff çalışmayana ne güzel beeee
benimde çok uykum geldi özlem'cim. ama ben uyuyamıyorum.
ama şöyle anlaşma yapalım.
biarzcıkta benim için uyu sen hııı olurmu?mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

valla benim de uykum var ama iş yerine uyuyamıyoruz maalesef aslında bir yasa çıkmalı çalışan hamile bayanlara günde 2 saat uyuma izni süpper olurdu yaaaa

hadi inşallah sendede güzel haberleri bekliyoruz.
ama birşey söyleyimmi eğer yoksa tek çizgi, ama var ise silikte olsa 2 çizgi çıkıyor.
tabi takdir rabbimindir.
hadi bakalım bekliyelim görelim senindea.s.

evt canım bende kulüpteki pozitif idrar test örneklerine baktım silikte olsa pozitif diyor hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
işallah öyledir....yinede pek güvenemedim yanılma payı olur falan diyee e bide çok silik geldi ban hayırlısı neyse o olsun bakalım...
buarada folik ben 4 aydır kullanıyorum..hanileliğin ilk başlangıcındadad doktor kullandırıyormuş sonradan başka vitaminlere geçiliyor kızlarrrr...ben 1 tane içiyorum benimkisi 400 lük...günlük alım 400 olmalıymış zaten...
kızlar yarın sabah yine test yapıcam zaten 3 tane aldım dün...hayırlısı bakalım...dua edin :nazar:

X