- 20 Mart 2008
- 1.169
- 3
selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik
ama bir ay sonra gel dedi..
neyse zaten gidicem cünkü haplarım bitiyo haftaya düşük tehliksei var bende prıgestan kullanıyorum.
slm canım,iyiyiz çok şükür.sen nasılsın bakalım ikiz annesiydin dimi sennn?çok güzel yaa,eşimde hep içime ikiz doğuyo aşkım diyodu ama bizim minişimiz tek..sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah canım..
sen nasılsın? ikiz ya bebişler senin belirtiler 2 kat fazlamıkaydirigubbakcemile3
esracım nbr canım,hoşgeldin.
bende bugün erken kalktım idrar tahlili yaptırcam diye sağlık ocağına gittim biz yapmıyoruz dedi nası yaa dedim,sadece gebelik için yapıyolarmış ne saçma.neyse erken kalkınca şimdi uykum geldi ama biraz daha dayancam yemek yiyip öle uykuya gidicem.progestanı alınca uyanamıyorum çünkü bi türlü.:CüvCüv:
perşembe gidiyosun haa,hadi bakalım duy minişinin güp güplerini..
selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik
selam aralık anneleri nasılsınızzz fıstıklarrrrrrrr
hoşgeldin canım,ben kendi adıma iyiyim çok şükür.şuan biraz başım dönnüyo o kadar.ama döndükçe mutlu oluyoruum benkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım?
canım çok sağol iyiyim ama inan belirtiler gerçekten iki kat oldu bende acayip sancılarım oluyor ama çok şükür şuan bir sorun yok haftaya kalp atışlarınıda duysam daha rahatlıyıcam rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklısını versin canım benim altı yaşında bir kızımda var allah izin verirse kalabalık bir aile olucaz
evet canım perşembe gideceğim bakalım cumartesi acilde kalbi atmaya başlamış ama ben duymadım.perşembe eşimle birlikte gidip nasip olursa duyacağız.evet canım sağlık ocağı bütün tahlilleri yapmıyorlar. canım uykun gelirse boşver uyu tatlım.
iyidir canım sen nasılsın
sen nasılsın tatlım biz aynıyız hafif sancılı geçiyor işte
kızlar ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum
maşallah maşalla
sağol canım ben de iyiyim çok şükür kasık ağrısı dışında
oda canım biliyorsunki normal hepimiz çekiyoruz ağrıyı
merhaba aralık anneleri:CüvCüv:
herkes nasıl? ben bugün kan uyuşmazlığı aşısı yaptırmaya gideceğim düşük tehlikesi olduğu için ve sürekli lekelenmem olduğu için doktor yaptırmam gerektiğini söyledi :çok üzgünüm:
biraz yazılanları okuyup çıkacam gece gelirim yine gece kuşuyum yakaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz
merhaba aralık anneleri:CüvCüv:
herkes nasıl? ben bugün kan uyuşmazlığı aşısı yaptırmaya gideceğim düşük tehlikesi olduğu için ve sürekli lekelenmem olduğu için doktor yaptırmam gerektiğini söyledi :çok üzgünüm:
biraz yazılanları okuyup çıkacam gece gelirim yine gece kuşuyum yakaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz
canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.
kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz
şimdi canım sana bu testlerin hepsi yapıldımı yani.gebelik haftamız aynı ondan soruyorum.olmazdan muaynesine gidip aynı seyleri bende yaptırcam