2009 Aralık Anneleri

selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik

slm canım,iyiyiz çok şükür.sen nasılsın bakalım ikiz annesiydin dimi sennn?çok güzel yaa,eşimde hep içime ikiz doğuyo aşkım diyodu ama bizim minişimiz tek..sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah canım..
sen nasılsın? ikiz ya bebişler senin belirtiler 2 kat fazlamıkaydirigubbakcemile3

canım çok sağol iyiyim ama inan belirtiler gerçekten iki kat oldu bende acayip sancılarım oluyor ama çok şükür şuan bir sorun yok haftaya kalp atışlarınıda duysam daha rahatlıyıcam rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklısını versin canım benim altı yaşında bir kızımda var allah izin verirse kalabalık bir aile olucaz

evet canım perşembe gideceğim bakalım cumartesi acilde kalbi atmaya başlamış ama ben duymadım.perşembe eşimle birlikte gidip nasip olursa duyacağız.evet canım sağlık ocağı bütün tahlilleri yapmıyorlar. canım uykun gelirse boşver uyu tatlım.

selam kızlar naslsınız nasıl gidiyor hamişlik

iyidir canım sen nasılsın

selam aralık anneleri nasılsınızzz fıstıklarrrrrrrr

sen nasılsın tatlım biz aynıyız hafif sancılı geçiyor işte

hoşgeldin canım,ben kendi adıma iyiyim çok şükür.şuan biraz başım dönnüyo o kadar.ama döndükçe mutlu oluyoruum benkaydirigubbakcemile2
sen nasılsın canım?

ben de iyiyim canım teşekkür ederim sadece sabahları hafif bulantım oluyor lülülülülülü

maşallah maşalla

sağol canım ben de iyiyim çok şükür kasık ağrısı dışında

merhaba aralık anneleri:CüvCüv:
herkes nasıl? ben bugün kan uyuşmazlığı aşısı yaptırmaya gideceğim düşük tehlikesi olduğu için ve sürekli lekelenmem olduğu için doktor yaptırmam gerektiğini söyledi :çok üzgünüm:
biraz yazılanları okuyup çıkacam gece gelirim yine gece kuşuyum yakaydirigubbakcemile3
hadi görüşürüz

görüşürüz canım kendine iyi bak

gçmiş olsun canım rabbim meleğini sana bağışlasın dikkat et kendine

canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.

şimdi canım sana bu testlerin hepsi yapıldımı yani.gebelik haftamız aynı ondan soruyorum.olmazdan muaynesine gidip aynı seyleri bende yaptırcam

kızlar günde kaç tane folikasit alıyorsunuz

günde 1 tane alıyorum.oda hamile kalmadan önce başlamıstım zaten.drum yazmadı daha önceden kullandıgımı söyleyince tamam devam et dedi.bak drum hiç onuda sormadı kaç tane alıyosun ikiz hamileyim belki az belki cok gelicek niye böle ilgisiz davrandı yaa acaba benmi evhamlıyım.

hızlıca okudum yenı aramıza katılanlara hayırlı olsun diyorum midem o kdar kötu ki bilgisaya bsında bile bulanıyo oyleye yatıyorum tum gun onun dışında iyiyim merak etmeyın benı bu hafta yazamazsam mide bulantı aşırı diye bilginize öpüldünüz

şimdi canım sana bu testlerin hepsi yapıldımı yani.gebelik haftamız aynı ondan soruyorum.olmazdan muaynesine gidip aynı seyleri bende yaptırcam

tatlım bana bu testlerin hepsi ilk gebeliğimde yapılmıştı yani geçen haziran ayında.
şimdi sadece kan ve idrar tahlili istedi doktorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…