2009 Aralık Anneleri

özlem'cim ben kan ve idrar tahlili verdim.
sonuçlarda sorun çıkmadı canım.
kanda; hormon, guatır, şeker'e bakıldı.

anladım canım,bende kan tahlili yaptırdım,şeker,kolestrol,demir filan bakıldı.şimdi doktorum idrar tahlili istedi onu yaptırcam yarın.bende malesef kum vardı o da sancı yapıyodu arada bakalım inşallah bişe yoktur artık.
canım doktorun söyledimi bilmiyorum ama kızamıkçık ve tiroit testlerinide yaptır bence.

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim

canım canım canım benim. tebrik ederim.
güzel haberlerini bekliyorduk zaten
yemin ediyorum gözlerim doldu.
yaaa zaten duygusalız şu aralar.
kızlar süpersiniz yaaaaaaa.:teytey::teytey::teytey:
aralık annelerine kocaaaaaaaaaaman alkışhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hepsine bakıldı canım benim.
4 tüp kan verdim.
ne var ne yok istedi zaten.
çif köfte yermisin dedi; yılda birkaç kez dedim. onun için bile test istedi dr'cummkaydirigubbakcemile5

şekerler ben yemeğe çıkıyorum.
13:00'den sonra tekrar aranızdayım.
bekleyin beni emiiii:):):)

canım kafana takma inşallah bebişin seninle olacak ve seni bırakmayacak.sen dinlenmeye devam et tatlım

bende çıkmadı canım.:lepi:

inşallah çıkmazda canım çok acıyor ya

canım çok geçmiş olsun. gaz sancısı çok kötü oluyor dikkat et tatlım kendine

kızlar bende aralık annesi olcam allahım nasip ederse 19 nisan son adet tarihim umarım hepimizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucagımıza....

canım hoşgeldin tebirkler

canım senin iyi olmana sevindim. bende arada bir sancı ile uğraşıyorum işte. perşembe dra gideceğim kalp atışalrını net duyabilmek için.

merhabalar bende 5 hafta 5 gunluk hamileyim

canım senide tebrik ediyorum ve öpüyorum

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim

oooh hamişlere bak maşallah

hepsine bakıldı canım benim.
4 tüp kan verdim.
ne var ne yok istedi zaten.
çif köfte yermisin dedi; yılda birkaç kez dedim. onun için bile test istedi dr'cummkaydirigubbakcemile5

canım ben çiğ köfteyi çok seviyorum ve aşeriyorum ama şimdi etsiz yiyorum

hoşgeldin canım,rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasib etsinn..

Çok sağolun kızlarr son anda yetiştim size:1hug: 27 aralık gözüküyor netteki hesaplara göre:asigim: İnş. hepimiz bu dönemi çok güzel bir şekilde geçiririza.s.

kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.

ama bir ay sonra gel dedi..

neyse zaten gidicem cünkü haplarım bitiyo haftaya düşük tehliksei var bende prıgestan kullanıyorum.

kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.

canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.

canım bendede var ve bende progestan kullanıyorum rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi.

esracım nbr canım,hoşgeldin.
bende bugün erken kalktım idrar tahlili yaptırcam diye sağlık ocağına gittim biz yapmıyoruz dedi nası yaa dedim,sadece gebelik için yapıyolarmış ne saçma.neyse erken kalkınca şimdi uykum geldi ama biraz daha dayancam yemek yiyip öle uykuya gidicem.progestanı alınca uyanamıyorum çünkü bi türlü.:CüvCüv:
perşembe gidiyosun haa,hadi bakalım duy minişinin güp güplerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…