2009 Aralık Anneleri

özlem'cim ben kan ve idrar tahlili verdim.
sonuçlarda sorun çıkmadı canım.
kanda; hormon, guatır, şeker'e bakıldı.

anladım canım,bende kan tahlili yaptırdım,şeker,kolestrol,demir filan bakıldı.şimdi doktorum idrar tahlili istedi onu yaptırcam yarın.bende malesef kum vardı o da sancı yapıyodu arada bakalım inşallah bişe yoktur artık.
canım doktorun söyledimi bilmiyorum ama kızamıkçık ve tiroit testlerinide yaptır bence.

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim:nazar:

canım canım canım benim. tebrik ederim.
güzel haberlerini bekliyorduk zaten
yemin ediyorum gözlerim doldu.
yaaa zaten duygusalız şu aralar.
kızlar süpersiniz yaaaaaaa.:teytey::teytey::teytey:
aralık annelerine kocaaaaaaaaaaman alkışhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

anladım canım,bende kan tahlili yaptırdım,şeker,kolestrol,demir filan bakıldı.şimdi doktorum idrar tahlili istedi onu yaptırcam yarın.bende malesef kum vardı o da sancı yapıyodu arada bakalım inşallah bişe yoktur artık.
canım doktorun söyledimi bilmiyorum ama kızamıkçık ve tiroit testlerinide yaptır bence.

hepsine bakıldı canım benim.
4 tüp kan verdim.
ne var ne yok istedi zaten.
çif köfte yermisin dedi; yılda birkaç kez dedim. onun için bile test istedi dr'cummkaydirigubbakcemile5

şekerler ben yemeğe çıkıyorum.
13:00'den sonra tekrar aranızdayım.
bekleyin beni emiiii:):):)

gece kuşu geldiiiii:eek:
nasılsınız arkadaşlar ? ben bugün doktora gittim canım sıkkın geldim ama yatmaya devam düşük tehlikesi hala var dedi doktor bu ilk gebelik olduğu için düşük önleyici çok ilaç kullanmak istemiyorum sağlıklıysa yaşar değilse gider dedi ama gözleri hiç umut vermedi bana 10 gün sonra tekrar gelin dedi bi de rahminde birikmiş kan var dedi:uhm:yoğun kan geldimi dedi yok dedim gelebilir dedi bende dedimki görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
30 mayısda gideceğiz tekrar o zamana kadar birşey olmazsa tabii rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu versin:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım yaaa adet sancısının aynısının şiddetlisini çektim ben kaç gündür ama 2gündür daha iyiyim şükür geçer inşallah bu günlerde geçerkaydirigubbakcemile5

merhaba şekerim benim de son adet tarihimi değiştirdi doktor 28 şubat yaptı yani bugün 7+6değilde 7+2olduk bebekde seninkiyle aynı 1cm dedi ve bende 30 mayısda gideceğim doktora ayol aynıyızzzzzdelikafaduldençok sevindimŞeniz
lekelenme normal değil canım yaaa benimki 20 gündür devam ediyor üstelik düşük tehlikesi işte :çok üzgünüm:

aynen bende progestana ve dinlenmeye devam yata yata şiştik beeeee:roflol:

canımcığım bitki çaylarının fazlası hamilelikde zaralıymış mesela nanelimonmu içeceksin günde 1fincan tamammı? vitamin hapı almıyormusun sen?o koruyor çünkü bağışıklığı arttırıyo aman dikkat et portakal suyu iç acil şifalar diliyoruma.s.

hayırlı olsun gülşah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

hoşgeldin secil hayırlı olsun canım :nazar:maaşallah bu ayın bereketi devam ediyor arkadaşlar sayı artıkça artıyor üstelik çifter çifter geliyor bebekler:emir_bebek::emir_bebek:

ayy bir ikiz daha geldi :dance:hoşgeldin canım hayırlı olsun:nazar:maaşallaaaaaaahhh

minik kelebek yapma böyle canım yaaa rabbim ne derse o olur yine olacak diye düşünme ilk haftalarda gece birden üşüme geliyordu bana eşimi uyandırıyordum üstüme battaniye ört diye sonrada terliyordum su gibi oluyor böyle şeyler hormon dengemiz değişti ondan hepsi geçecek canım merak etme şu 3ayı bir atlatsak hayırlısıyla güzel şeylerden bahsedeceğiz artık dimi? o zamanda kendi kendinin moralini bozan olursa bir olup döveceğiz demedi demeyin kızlarkaydirigubbakcemile tamammııı?kaydirigubbakcemile3

doktor bana 2li taramadan falan bahsetmedi acaba 30unda bana da yapacaklarmı ki?kız senin adın ne? çetin diyesim geliyo bak aaaaa:roflol:

yok artık yaaa amma da evham yaptınız bacım
bakın size ne anlatacam bir yabancı kanalda yaşanmış ilginç hikayeleri anlatıyorlar kadının biri hamile olduğunu bilmeden paraşütle atlıyor eğlence olsun diye sonra paraşüt geç açılıyor kadın çok hızlı yere düşüyor herkes öldü beklerken yaşıyor ama bütün kemikleri kırılmış bissürü fimler çekiliyor mumya gibi alçıya alınıyor kadın hastanede yatarken alçılar içinde doktorlar 3-4 aylıkken ultrasonda farkediyolar bebeği bilmem kaç metreden düşmüş anne bebek düşmemiş filmlerde radyasyondan birşey olmamış dünya ilaç vermişler ağrıkesicisi falan sonuçda nurtopu gibi bir erkek bebek kadının kucağında mutlu soooooonn
rabbim istedikten sonra olur olmayacaksada ne yapsan boş

geçmiş olsun canım iyi olursun inşallaha.s.

hoşgeldin burcu hayırlı olsun :nazar:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

nerelerdesin yaaaa hoşgeldin hoşgeldin öpiiiimŞeniz hamile halinle zor bir işi başarmışsın tebrik ederim valla onca yorgunlukdan sonra bebeğinin iyi haberlerini almışsın ne güzel miden bulanmasın boşver benimki çok bulanıyor bugün doktora ilaç yazdırdım ama kullanmasam keşke bebeğe zarar azda olsa dimi ama ?

hiç sorma hayatımda sivilce çıkmayan yerlerimde çıkıyor misal kaşımın iiçindekaydirigubbakcemile3

oh ohh süper kalbinide duydun allah kucağınada almak nasip etsin canım benim valla haftalar karıştı herkesde son kontrollerdeki ölçümler daha doğru tabii bende 7+2oldum

seninde gözün aydın arkadaşım:nazar:maaşallah diyelim sanada kaydirigubbakcemile5

herkesi öptüm hadi bütün aralık anneleriniŞenizŞenizŞeniz

canım kafana takma inşallah bebişin seninle olacak ve seni bırakmayacak.sen dinlenmeye devam et tatlım

bende çıkmadı canım.:lepi:

inşallah çıkmazda canım çok acıyor ya

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:
yaşanan tabiki üzücü ama şu da varki sende eşinde sağlıklı insanlarsınızki hamile kalabiliyorsun. bunada şükür canım.:CüvCüv:
allah daha beterinden korusun.:Saruboceq:
önce sağlık...
senin gibi hepimizde acaba birşey olurmu diye çok korkuyoruz.

dün gece 2:30 gibi wc'ye gittim. yatağıma yattım ama yatmamla karın ve kasık bölgeme müthş bir ağrı.
yerim ediyorum ölüyorum sandım. içimden birşeyleri koparıp alıyorlar sanki.
karnıma dokunamadım ağlıycam acıdan ağlayamadım.
eşim hemen acile gidelim dedi. panikleme dur bakalım birşey yok dedim ama perişan oldum.
zor zar eşimin yardımıyla yataktan kalktım. salonda bilmem kaç kez tur attım.ama bu yarım saati buldu tabi.
sorun gaz sancısı ama ben böyle birşeyi böyle bir acıyı hayatım boyunca hiç yaşamadım.
şükür şimdi çok iyiyim.
birşeyim kalmadı.
sanırım yediğim besinlerden dolayı bunu yaşadım.
allah hepimizi korusun tabiki bizimle birlikte bebişlerimizide...:Saruboceq::nazar:

canım çok geçmiş olsun. gaz sancısı çok kötü oluyor dikkat et tatlım kendine

kızlar bende aralık annesi olcam allahım nasip ederse 19 nisan son adet tarihim umarım hepimizde hayırlısıyla alırız bebişleri kucagımıza....

canım hoşgeldin tebirkler

arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.rabbim hepimizin bebeğini korusun.
artık rahat olmayı öğrenmeliyim,bebeğimin bu dünyada alacak nefesi varsa dünyaya gelecek tabii.
herkes iyi maşallah,geçmişi okuyup geldim şimdi..
sulugöz canım,geçmiş olsun allahım herşeyin hayırlısını versin,için rahat olsun canım.sen bol bol dinlen ve dua et.
peluse hoşgeldin tatlım,inşallah minişlerimizi bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz arkadaşım.
honeybaby canım sende dinlen bol bol,progestan kullanıyosun sanırım o ilaç çok iyi.biz elimizden geleni yapalım gerisi allahıma kalmış..
hira,meral,esracım sizler nasılsınız?
bu arada benim adımda özlem...

canım senin iyi olmana sevindim. bende arada bir sancı ile uğraşıyorum işte. perşembe dra gideceğim kalp atışalrını net duyabilmek için.

merhabalar bende 5 hafta 5 gunluk hamileyim

canım senide tebrik ediyorum ve öpüyorum

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim:nazar:

oooh hamişlere bak maşallah

hepsine bakıldı canım benim.
4 tüp kan verdim.
ne var ne yok istedi zaten.
çif köfte yermisin dedi; yılda birkaç kez dedim. onun için bile test istedi dr'cummkaydirigubbakcemile5

canım ben çiğ köfteyi çok seviyorum ve aşeriyorum ama şimdi etsiz yiyorum

hoşgeldin canım,rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasib etsinn..

canım canım canım benim. tebrik ederim.
güzel haberlerini bekliyorduk zaten
yemin ediyorum gözlerim doldu.
yaaa zaten duygusalız şu aralar.
kızlar süpersiniz yaaaaaaa.:teytey::teytey::teytey:
aralık annelerine kocaaaaaaaaaaman alkışhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Çok sağolun kızlarr son anda yetiştim size:1hug: 27 aralık gözüküyor netteki hesaplara göre:asigim: İnş. hepimiz bu dönemi çok güzel bir şekilde geçiririza.s.

kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.

ama bir ay sonra gel dedi..

neyse zaten gidicem cünkü haplarım bitiyo haftaya düşük tehliksei var bende prıgestan kullanıyorum.

kızlar ne tahlili yaa ben iki defa gittim dr bir ay sonrasına cagırdı. ne tahlil yaptılar nede kan aldılar..çok merak ettim simdi.

canım doktorlar ilk gebelikte kan,idrar,tiroit,kızamıkçık,toxoplazma,demir vb testler ister.sen doktoruna bi sor istersen tatlım..yani her ihtimale karşı bu testler.bence yapılması iyi.

canım bendede var ve bende progestan kullanıyorum rabbim bize bağışlasın bebişlerimizi.

esracım nbr canım,hoşgeldin.
bende bugün erken kalktım idrar tahlili yaptırcam diye sağlık ocağına gittim biz yapmıyoruz dedi nası yaa dedim,sadece gebelik için yapıyolarmış ne saçma.neyse erken kalkınca şimdi uykum geldi ama biraz daha dayancam yemek yiyip öle uykuya gidicem.progestanı alınca uyanamıyorum çünkü bi türlü.:CüvCüv:
perşembe gidiyosun haa,hadi bakalım duy minişinin güp güplerini..:nazar:

X