2009 Aralık Anneleri

hiç sorma minik kelebek, ben de aynı durumdayım, ne zaman bu endişe ve korkular bitecek bilmiyorum. Bu sabah saat 5.30 gibi tuvalete kalktım ve göğüslerimin acımadığını fark ettim. Nasıl korktum anlatamam, stresten ve korkudan saçımın içine kadar terledim. O saatte yapacak bir şey yok tabii, yattım ama uyumak ne mümkün, aklıma hemen eski yaşadıklarım geldi, saat 6.30'a doğru uyumuşum. Sonra saat 7.30'da alarm çalınca kalktım ve hemen göğüslerimi kontrol ettim, acıyorlardı, nasıl mutlu oldum anlatamam ama neden öyle bir şey oldu anlayamadım. Tekrar böyle birşey olacak diye çok korkuyorum, elim devamlı göğüslerimde acıyorlar mı acımıyorlar mı diye... Hayırlısı ile şu riskli dönemi bir atlatsak, offfff :çok üzgünüm:

bende de kist çıktı, doktorum bir ay sonraya kalmaz yok olur dedi canım

gözün aydın canım :)

canım sağol,inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.allahım herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.şu 3 ayı bi atlatalım inşallah,sonra biraz daha rahatlıcaz..
minişlerimizi kucağımıza aldığımız gün tüm sıkıntılar bitecek inşallah.
ayyy düşünmesi bile acayip heyecanlandırıyo beniikaydirigubbakcemile2

Zaten bizim sebebi bilinmeyen infertiliteydi. Kaç kere takipler testler yapıldı bir sorun bulunamadı. Herhalde zamanı gelmemişti diyorum şimdi.
Canım bende de bayağı bir gaz sancısı oluyor. Gerçekten insanı mahfeden ve ödünü koparan bir ağrı ama zamanla sancıların çeşidini de ayırmaya başlıyorsun. Zaten Allah korusun tehlikeli bir durumda sancıyla birlikte kanama ya da lekelenmede olabiliyor.

çok şükür lekelenme olmadı halende yok:Saruboceq:
ama kzılar şimdi aklıma geliyor.
doktoru bana mısır yeme demişti ama inanın sebebini bilemiyorum;
akşam misafirlerim vardı söylemesi ayıp canınızda çekmesinde :)) mısır patlatmıştım acaba o mugaz yaptı???
ama allah bir daha göstermesin ölüyorum sandım.:Saruboceq:

arkadaşlarım hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.rabbim hepimizin bebeğini korusun.
artık rahat olmayı öğrenmeliyim,bebeğimin bu dünyada alacak nefesi varsa dünyaya gelecek tabii.
herkes iyi maşallah,geçmişi okuyup geldim şimdi..
sulugöz canım,geçmiş olsun allahım herşeyin hayırlısını versin,için rahat olsun canım.sen bol bol dinlen ve dua et.
peluse hoşgeldin tatlım,inşallah minişlerimizi bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz arkadaşım.
honeybaby canım sende dinlen bol bol,progestan kullanıyosun sanırım o ilaç çok iyi.biz elimizden geleni yapalım gerisi allahıma kalmış..
hira,meral,esracım sizler nasılsınız?
bu arada benim adımda özlem...

özlem'cim merhaba,
çok şükür bende iyiyim. dün gece yaşadığım kötü rüyadan sonra bugün bomba gibiyim :lepi::sm_cool::sm_cool:
senin keyifler nasılyerimseniben

merhabalar bende 5 hafta 5 gunluk hamileyim

merhaba canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2
ya süpersiniz kızlar ne kadar da çoğaldık.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
2009 yılı bizim yılımız olacaaaaaaaaaaak.
yupppiiii bugün bir enerji var bende sormayın.:lepi::lepi:kafamçokkarıştı

özlem'cim merhaba,
çok şükür bende iyiyim. dün gece yaşadığım kötü rüyadan sonra bugün bomba gibiyim :lepi::sm_cool::sm_cool:
senin keyifler nasılyerimseniben

ah canım bende geçen hafta gaz sancısı çektim akşam yemekte nohut yemiştim acayip gaz yaptı.bi sancı bi sancı,bi türlü çıkaramamak çok fena.ayağını sıcak suya koyunca işe yarıyo canım aklında bulunsun.yediklerimize dikkat etmeliyiz özellikle akşam yemeği önemli..
bende iyiyim tatlım,bol bol dinleniyorum.haftaya cumartesi gidicem doktora.senin doktor 30 mayısamı gün vermişti canım,çok geç değilmi?

merhaba canım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2
ya süpersiniz kızlar ne kadar da çoğaldık.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
2009 yılı bizim yılımız olacaaaaaaaaaaak.
yupppiiii bugün bir enerji var bende sormayın.:lepi::lepi:kafamçokkarıştı

maşallah hepimize canımm:nazar::nazar::nazar:

ah canım bende geçen hafta gaz sancısı çektim akşam yemekte nohut yemiştim acayip gaz yaptı.bi sancı bi sancı,bi türlü çıkaramamak çok fena.ayağını sıcak suya koyunca işe yarıyo canım aklında bulunsun.yediklerimize dikkat etmeliyiz özellikle akşam yemeği önemli..
bende iyiyim tatlım,bol bol dinleniyorum.haftaya cumartesi gidicem doktora.senin doktor 30 mayısamı gün vermişti canım,çok geç değilmi?

sıcak su olayını bak hiç duymamıştım.
aklımda bulunsun.
akşamları ipin ucunu biraz kaçırınca böyle oluyor demek. tabi dikkat temek lazım. geceki acı ve korkudan dudağım ucukladı vallahisenağlama

tatlım ben cumartesi doktora gittim hem tahlil sonuçlarımı göstermek hemde bebeğimin kalp taışlarını duymak için.
dr bebişin 6 haftalık olduğunu söyledi.
11ile 14. haftalarda da ikili tarama için gelmem gerekiyordu.
bende baktım 12. hafta 30 mayıs'a geliyor randevuyu aldım ve çıktım oradan.
aslına bakarsan 1,5 ay sonra gitmiş olucam. bebişte muhtemel 3 ayı doldurmuş olacak.

bol bol sıvı gıda al tatlım.

sen dr niçin gideceksin peki?

çok şükür lekelenme olmadı halende yok:Saruboceq:
ama kzılar şimdi aklıma geliyor.
doktoru bana mısır yeme demişti ama inanın sebebini bilemiyorum;
akşam misafirlerim vardı söylemesi ayıp canınızda çekmesinde :)) mısır patlatmıştım acaba o mugaz yaptı???
ama allah bir daha göstermesin ölüyorum sandım.:Saruboceq:

hımm ama bende yedim patlamış mısır bide normalindende yedim öyle birşey olmadı gaz hep var şu sıralar bende zaten ama kıvrandıracak kadar değil çok şükür.gaz yapar diyemi dedi acaba dr:uhm:

sıcak su olayını bak hiç duymamıştım.
aklımda bulunsun.
akşamları ipin ucunu biraz kaçırınca böyle oluyor demek. tabi dikkat temek lazım. geceki acı ve korkudan dudağım ucukladı vallahisenağlama

tatlım ben cumartesi doktora gittim hem tahlil sonuçlarımı göstermek hemde bebeğimin kalp taışlarını duymak için.
dr bebişin 6 haftalık olduğunu söyledi.
11ile 14. haftalarda da ikili tarama için gelmem gerekiyordu.
bende baktım 12. hafta 30 mayıs'a geliyor randevuyu aldım ve çıktım oradan.
aslına bakarsan 1,5 ay sonra gitmiş olucam. bebişte muhtemel 3 ayı doldurmuş olacak.

bol bol sıvı gıda al tatlım.

sen dr niçin gideceksin peki?

hımm anladım canım,ben ilk bebeğimi kaybettiğim için bu gebeliğimde sürekli kontrol altındayım.ilk 3 ay dolana kadar 2 haftada bir gidicem doktora.bu benim işime geliyo çünkü içim rahatlıyo her doktor kontrolünde.bende haftaya cumartesi giderim bide ondan sonra mayıs sonu ikili test için giderim sanırım.yani normal olan seninki aslında canım..
evet canım bol bol sıvı alıyorum,iştahım açılıyo artık yavaş yavaş.çok şanslıyız her tür yaz meyvesinden yararlanıcaz..kaydirigubbakcemile2

kızlar tesekkür ederim suan 4+5 günlük sanırım kese için erken.dün kan testim 414 çıktı.doktor pzt gel keseye bakalım ddi.ama ben dayanamyıp cmt gidecem görünür herhalde demi kızlarrrrrrr:CüvCüv::CüvCüv:

hımm ama bende yedim patlamış mısır bide normalindende yedim öyle birşey olmadı gaz hep var şu sıralar bende zaten ama kıvrandıracak kadar değil çok şükür.gaz yapar diyemi dedi acaba dr:uhm:

valla canım ben çok merak ettim.
gittiğimde soracağım.
ne gazmış mahvetti valla.:asigim:

hımm anladım canım,ben ilk bebeğimi kaybettiğim için bu gebeliğimde sürekli kontrol altındayım.ilk 3 ay dolana kadar 2 haftada bir gidicem doktora.bu benim işime geliyo çünkü içim rahatlıyo her doktor kontrolünde.bende haftaya cumartesi giderim bide ondan sonra mayıs sonu ikili test için giderim sanırım.yani normal olan seninki aslında canım..
evet canım bol bol sıvı alıyorum,iştahım açılıyo artık yavaş yavaş.çok şanslıyız her tür yaz meyvesinden yararlanıcaz..kaydirigubbakcemile2

umarım hep normal seyrinde devam eder canım.:Saruboceq:
inşallah hepimizde 9 ay boyunca sorunsuz ve sağlıklı geçiririz.
kesinlikle bol sebze ve meyva tüketebileceğimiz bir mevsimde olmamız süperhihoyyythihoyyyt

Arkadaşlar selam bu ay belki aranıza katılırım demiştim bugün tahlil yapıldı beni de aranıza alır mısınız? Çok mutluyum hamileyim:nazar:

X