2009 Aralık Anneleri

olabilir canım zaten ilk üç aydan sonra alttan bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.bende öğlen doktora gittim geldim kalp atışlarını duydum miniğimin çok garip bir duygu yaa..hihoyyyt doktor bak annesi falan diyince güldüm tabi gülünce ses kocaman çıktı ama maşallah gayet iyi kanama alanın yok dedi. ama gebeliğe bağlı kis çıktı bende izleyelim önce küçüledebilir dedi.bebeğe bir zararı yok dedi o içimi rahatlattı çok şükür.

gözün aydın tatlım. kist herkezde oluşabilecek birşey bencede rahat olkaydirigubbakcemile2
o minicik bebişin kalbinin olması ve o sesi duymak ne büyük bir mucize değilmi:dance:
inşallah bundan sonraki kontrollerimizde güzel geçer. tek temennim bu:Saruboceq:

tamam cnm saol yarın 5+6 olucam karından ultrasonla kesin görünür artık dimi kese

kesin görünür canım.
benim5+5 de gördü. hatta kalp atışlarını kendisi gördü ama küçük olduğundan bana dinletemedi. bir hafta sonra gel dinleteceğim dedi.cumartesi kalbinide atışlarını hem gördüm hem dinledim tatlım.

kesin görünür canım.
benim5+5 de gördü. hatta kalp atışlarını kendisi gördü ama küçük olduğundan bana dinletemedi. bir hafta sonra gel dinleteceğim dedi.cumartesi kalbinide atışlarını hem gördüm hem dinledim tatlım.

bebeğinin ii olduğuna sevindim cnm umarım benimkinde de bi sorun yoktur bazen kötü şeyler gelio aklıma

bebeğinin ii olduğuna sevindim cnm umarım benimkinde de bi sorun yoktur bazen kötü şeyler gelio aklıma

çok şükür allahın izniyle iyi.
o kötü düşünceler hiç birimizin aklından çıkmıyorkimirmirmirmir
inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yapar ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.

birkaç ay sonrada cinsiyetlerimiz belli olur :teytey: oy oy insan heyecan yapıyor valla.

relax ol ve olumlu şeyler düşün arkadaşım.a.s.

canım bende de kist çıktı 4.5 cm senin kaç cm cumartesi gittim doktora alttan muayene etti 6+1 günlük dedi normalde 6+5 olması gerekiyodu geç yumurtlamışım kalp atışını duyduk:)

canım benimkide 6 cm inşallah küçülür gider.daha bugün çıktı geçenki muayenemde yoktu şimdi kocaman. maşallah minnnicik kalbinin atışını duymussun sende bende duydum bugün çok garip bir duygu ya. hala şaka gibi geliyor bana sanki dr un baktığı benim karnım değil gibi şimdiye kadar hastanede çalıştığım için hep arkadaşların bebeklerine bakıyordum ondan heralde algılayamadım daha:ecrin_bebek:

gözün aydın tatlım. kist herkezde oluşabilecek birşey bencede rahat olkaydirigubbakcemile2
o minicik bebişin kalbinin olması ve o sesi duymak ne büyük bir mucize değilmi:dance:
inşallah bundan sonraki kontrollerimizde güzel geçer. tek temennim bu:Saruboceq:

sağol canım benim. evet bir arkadaşta daha varmış burdan şimdi söledi oda. evet ya sorma Allahım resmen bir mucize yaratıyor ve 9 ay boyunca biz buna şahit oluyoruz hemde adım adım. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kendine iyi bir kul bizede hayırlı evlat olsunlar tek isteğim bu şu zamanede. Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

sağol canım benim. evet bir arkadaşta daha varmış burdan şimdi söledi oda. evet ya sorma Allahım resmen bir mucize yaratıyor ve 9 ay boyunca biz buna şahit oluyoruz hemde adım adım. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kendine iyi bir kul bizede hayırlı evlat olsunlar tek isteğim bu şu zamanede. Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

allah hepimizin gönlüne göre versin.
:Saruboceq:

benim bugun epey belim agriyor. 5 hafta 3 gunlugum. dun de cok az kanama oldu. tuvalet kagidinda gordum sadece. bunlarin disinda belirtiler yavas yavas basladi galiba. esimin parfumu midemi bulandirdi mesela:)

benim bugun epey belim agriyor. 5 hafta 3 gunlugum. dun de cok az kanama oldu. tuvalet kagidinda gordum sadece. bunlarin disinda belirtiler yavas yavas basladi galiba. esimin parfumu midemi bulandirdi mesela:)
kanama derken yerleşme kanaması mı diğer türlü kanama pek iyi değildir ya hani

kanamanın rengi önemli.kırmızı mı peki?CADIARZU

arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var

kanama derken yerleşme kanaması mı diğer türlü kanama pek iyi değildir ya hani

canım yerleşme kanamsı diye birşeymi var?
inan ben hiç duymadım. bende şimdiye kadar şükürler olsun hiç bir kanama ya da akıntı olmadı:Saruboceq:

arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var
geçmiş olsun canım seni bekledik kaç zamandır kötü şeyler düşünme düşük tehlikesi olabilir sen kendine dikkat ettikten sonra inşallah hiç bişey olmaz çok çok geçmiş olsun

tatlım çok geçmiş olsun.
umarım allah yardımcın olur ve sorun çıkmaz.
ama sen yinede kendini her türlü şeye hazırlı.
herşey bu dünyada bizim için.
önce senin sağlığın önemli. senin sağlıklı olmadıktan sonra bebeğin olmuş neye fayda.
gönlünü ferah tut ve bol bol dinlen canım benim.
biz herzaman yanındayız.
öpüyorum kocaman.:nazar:

canım içini ferah tut inşallah birşey olmaz sen tedbirini al takdirini yüce rabbime bırak nasibinde varsa alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelir dünyaya.dikkat et kendine dr un dediklerine uy harfiyen tamam mı canım. bilgi ver bizlerede.

şekerler benim birazdan mesaim bitiyor.
hepinize mutlu sağlıklı huzurlu bir akşam diliyorum.
iyi bakın kendinize.
byeeeeeeee

X