- 7 Haziran 2008
- 1.201
- 6
kesin görünür benim 4+2 iken üstten görünmüştütamam cnm saol yarın 5+6 olucam karından ultrasonla kesin görünür artık dimi kese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin görünür benim 4+2 iken üstten görünmüştütamam cnm saol yarın 5+6 olucam karından ultrasonla kesin görünür artık dimi kese
olabilir canım zaten ilk üç aydan sonra alttan bakmıyorlar bildiğim kadarıyla.bende öğlen doktora gittim geldim kalp atışlarını duydum miniğimin çok garip bir duygu yaa..hihoyyyt doktor bak annesi falan diyince güldüm tabi gülünce ses kocaman çıktı ama maşallah gayet iyi kanama alanın yok dedi. ama gebeliğe bağlı kis çıktı bende izleyelim önce küçüledebilir dedi.bebeğe bir zararı yok dedi o içimi rahatlattı çok şükür.
tamam cnm saol yarın 5+6 olucam karından ultrasonla kesin görünür artık dimi kese
kesin görünür canım.
benim5+5 de gördü. hatta kalp atışlarını kendisi gördü ama küçük olduğundan bana dinletemedi. bir hafta sonra gel dinleteceğim dedi.cumartesi kalbinide atışlarını hem gördüm hem dinledim tatlım.
canım çok sağol hoş buldum evet çok şükür ikiz annesi olucam benim bir de altı yaşında bir kızım var rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah
bebeğinin ii olduğuna sevindim cnm umarım benimkinde de bi sorun yoktur bazen kötü şeyler gelio aklıma
kıslar hayırlısıyla dünyaya getiririz inşallah
canım bende de kist çıktı 4.5 cm senin kaç cm cumartesi gittim doktora alttan muayene etti 6+1 günlük dedi normalde 6+5 olması gerekiyodu geç yumurtlamışım kalp atışını duyduk:)
gözün aydın tatlım. kist herkezde oluşabilecek birşey bencede rahat olkaydirigubbakcemile2
o minicik bebişin kalbinin olması ve o sesi duymak ne büyük bir mucize değilmi:dance:
inşallah bundan sonraki kontrollerimizde güzel geçer. tek temennim bu:Saruboceq:
sağol canım benim. evet bir arkadaşta daha varmış burdan şimdi söledi oda. evet ya sorma Allahım resmen bir mucize yaratıyor ve 9 ay boyunca biz buna şahit oluyoruz hemde adım adım. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kendine iyi bir kul bizede hayırlı evlat olsunlar tek isteğim bu şu zamanede. Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:
kanama derken yerleşme kanaması mı diğer türlü kanama pek iyi değildir ya hanibenim bugun epey belim agriyor. 5 hafta 3 gunlugum. dun de cok az kanama oldu. tuvalet kagidinda gordum sadece. bunlarin disinda belirtiler yavas yavas basladi galiba. esimin parfumu midemi bulandirdi mesela:)
benim bugun epey belim agriyor. 5 hafta 3 gunlugum. dun de cok az kanama oldu. tuvalet kagidinda gordum sadece. bunlarin disinda belirtiler yavas yavas basladi galiba. esimin parfumu midemi bulandirdi mesela:)
kanama derken yerleşme kanaması mı diğer türlü kanama pek iyi değildir ya hani
geçmiş olsun canım seni bekledik kaç zamandır kötü şeyler düşünme düşük tehlikesi olabilir sen kendine dikkat ettikten sonra inşallah hiç bişey olmaz çok çok geçmiş olsunarkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var
arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var
arkadaşlar şimdi doktordan geldim, düşük tehlikesi var dedi, progestan verdi, yataktan hiç çıkmayacaksın, sadece tuvalete gitmek için çık dedi, cuma günü tekrar kontrole çağırdı, içimden bi ses düşecek diyor, kanamam önce kahverengiydi, bugün kırmızı renge döndü, kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrım var