2009 Aralık Anneleri

handeel, HFZ, mambaa, meybon+, Nehir67+ hepiniz aciksiniz göruyom haaaa niye yazmiyonuzz bek bir oglumuz daha olmusssslmaz:lmaz:

napim gunduz uyuyom gecde baykus gibi oturuyom ya 1 haftadir kendimi asalak gibi hissediyom hic bisey yapasim gelmiyo ye ic yat kalk off neden boyle oldumki disarida -8 derece yurunmuyodaaklava:

yaw ne yurumesı bosver;ben belkı de yengec burcu oldugumdandır ki evde vakıt gecırmeyı cok severım.aylarca dısarı cıkmasam gık demem.ıyı oldu valla sıcacık evler film izle kıtap oku internet oohhh napıcan -8 derecede...

arkadaşlar tavsiyem normal doğum yapın çok ağrılı oldu ilkinde bu kadar ağrı yoktu ama bu ikinci çok ağrılı oldu

valla ben de bar bar bagiriyorum mecbur degilseniz sezaryan olmayin sakin diye ama kimse takmiyor :) bebegin hayirli olsun canim. gule oynaya buyut insallah..

handeel, HFZ, mambaa, meybon+, Nehir67+ hepiniz aciksiniz göruyom haaaa niye yazmiyonuzz bek bir oglumuz daha olmusssslmaz:lmaz:

valla burdayiz ama site burda mi belli degil. surekli bozuk surekli bozuk

napim gunduz uyuyom gecde baykus gibi oturuyom ya 1 haftadir kendimi asalak gibi hissediyom hic bisey yapasim gelmiyo ye ic yat kalk off neden boyle oldumki disarida -8 derece yurunmuyodaaklava:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman ha hareketsiz kalma sakin. sakin sakin. kan dolasimin yavaslar, metabolizman zayiflar, sismeler olur. hareket cok onemli. aman diyorum bak!

Heheyy gece kuşları naberr?Ben iyiyim.bebiş görmeye gittik bu akşam çok tatlı maşallah kız bebek cin gibi bakıyodu.1aylık olmuşhiç uyumadı biz ordayken tam gelecekken uyudu nihayetakannehir

kızlar dün normal doğum videolarını izledim, başımıza neler gelecek az çok bilmek için,doğumun 2. evresi en uzunu 7-8 dakikaydı. Umarım bizimkiler de uzun sürmez.

iyi geceler kızlar, mambaa yazdıklarını okudum da hurma medine hurması mı? meyva olan mı?

medine hurmasi canim. meyva olani da cok lezzetli ama pek bir besin degeri yok. bu medine hurmasinda B vitamini cok yuksek, o yuzden dogumu kolaylastiriyor olabilir. ben yiyorum ama gene de fazla tuketmemeye calisiyorum.

Çok geçmiş olsun canım.Gözün aydın allah analı babalı büyütsün..Uykusu da düzene girer inş. biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…