günaydın canım,minişim iyi su an mışıl mışıl uyuyor...öperim senin yerine:)seninde bayağı azaldı nazancım:)Amin canım çok teşekkür ederim.Allah hepimizin bebeğine uzun ömürler versin inş.Minik kızın iyidir inş.Benim yerime öp onuuopuyorumnanaktan
günaydın kızlar..
günaydın kızlar..
dilek günaydın
gunaydinnopuyorumnanaktan bebis napiyoo:ecrin_bebek:
uyuyor cnm,babamızı gönderdik..
benide uyku tutmadı siteye bi baayım dedim,günlerdir giremedim....
sen nasılsın sıkıntıların nasıl oldu ?
günaydın dilek, bizde kocişle kahvaltı yaptık, şimdi gönderdim onu.. bakayım resimlerine hemen:)))gunaydin arzu bende 6.30 uyandim yapacak bisey yoktu dugun resimlerimi ekledim yatiyodum sen napiyosun
günaydııınnn !!!dilek günaydın
bende cok uyku sorunu cekiyorum ya 3te yattim 6.30 kalktim busaat oldu uyuyamadim yani gunduz hantal hantal uyuyom basim agriyo uyumaktan gecede böyle pc basinda oturuyomklava: dun doktordaydim bende rahimde az 3200 gr dedi masalllah boyunu soylemiyolar zaten hersey normalde iste tansiyon yuksek onada ilac yazdi yukselince yutucam
hayır almak ıstedıklerı tarıh 39. haftaya gelıyor hemen hemen dün baya moralım bozulmustu ama bugun bıraz daha ıyıyım.epidurale baktım netten bıraz nasıl yapıldıgına falan omurılıkten yapıyorlar sanırım yanlıs anlamadıysam bende bel fıtıgı var bu bı rısk olusturur mu acaba benım ıcın..benneyaptımki36da bebegi almak istiyorlarsa erken, hem de cok. bebegin gelismini tamamladigi hafta 37. Ama neden TR Fransa arasi haftan farkediyor onu anlayamadim. sezaryani da en erken 38'de yaparlar genelde. bebegin tersse yapacak bir sey yok, canini sikma bunun icin. onemli olan bebegein sagsalim gelmesi. ama yerinde olsam epidural anestezi olurdum. genel anestezi gereksiz bence.
Kızlar, bu nişan denilen şey hakkında bilgisi olan var mı? 1 saat önce filan açık pembe, sümüksü, yapışkan bişey geldi ama miktarı azdı, gerçi afedersiniz tuvaletteydim belki farketmemişte olabilirim. Ama tipi adet öncesinde yada yumurtlama dönemlerinde gelen saydam bir akıntı olurya onun pembesiydi. Bilen var mı?
günaydın canım,minişim iyi su an mışıl mışıl uyuyor...öperim senin yerine:)seninde bayağı azaldı nazancım:)
günaydın arzu,nasıl oldun iyileşebildin mi cnm?
Kızlar, bu nişan denilen şey hakkında bilgisi olan var mı? 1 saat önce filan açık pembe, sümüksü, yapışkan bişey geldi ama miktarı azdı, gerçi afedersiniz tuvaletteydim belki farketmemişte olabilirim. Ama tipi adet öncesinde yada yumurtlama dönemlerinde gelen saydam bir akıntı olurya onun pembesiydi. Bilen var mı?