kızlarrr geçmışı okuyorumda yazmaya vaktım olmuyor..bızde 39 haftayı doldurduk bugun 40 a başladıkkk...yarın son kontrolumuz var,,benım de cok kasılmam var fakat bı turlu sancıı gırmıyoooo,,,dıyorum hazır kasılmışken sancısaaa dıyee:)hayırlısı bakalım..şaka maaka bı haftam kaldı artıkkkk ya heycan basıyo doğumu duşundukçe...dua edın bol bol,,,hepimizin allah yardımcısı olsunn,,sağlıkla alalım kucaklarımza...
her doğan bebkte olurmuş sarılık,,inş agır gecırenlerde bı an once atlatır...
mina nın fotosuna da baktım maşallahh ya bende alsaydım kucağıma şöyleeeeeeeeee:)
Ya benimde moralim çok bozuk, henüz ağrı sızı bişey yok, rahim ağzı kapalı, uzun, tek iyi tarafı bebek hareketleri çok iyi ama doktor sezeryana ikna etmek için baya çaba harcıyor. Ne yapacağım bilemiyorum, kendimi o kadar çok hazırladımki normal doğuma sezeryan olursam çok mutsuz olacağım gibi geliyor. Doğum eğitiminde hurmanın oksitosin içerdiği, doğumu başlattığını anlatmışlardı, gidip bir yerlerden hurmamı bulsam acaba:)
ebrucum yazıyorum yazıyorum çıkmıyo, sayfa gidiyo..
geçmiş olsun inşallah birdaha yaşanmasın.. Allah yavruna acil şifalar versin bitanem :teselli:
mambaa doktora gittin mi bebek kanala girmişmi benim hala yukardaakannehir
peluse gecmis olsun canim. hic merak etme, eminim bebegin hizla kilo alacaktir bundan sonra. emziriyor musun?
çok heyecanlı kızlar,geçen sene de bizler aynı heyecanı paylaşıyorduk.benim sat 21 marttı hiç unutmam,kızımın doğum günü de 19 Aralık.bakalım hangi annemiz benimle aynı gün doğum yapacak hayırlısıyla.merak ediyorum.hepinize sağlıklı doğumlar.doğum yapan arkadaşlar da güle güle büyütün miniklerinizi,doya doya koklayın.Minicik olduğu zamanı çok özlüyorum ben şimdi...
moralim cok bozuk benım kızlar ya cunku bebegım bır ay gecmesıne ragmen hala dönmemis ve doktorumuz artık dönmesı cok zor dedı yanı sezeryan olma ıhtımalım yuksekmıs.sanırım ayın 25i gıbı sezeryan olcam ama ben cok korkuyorum kendımı hep normal doguma hazırlamıstım. hem bebegın tam haftası dolmadan alınması ona sakıncalı degıl mı anlamıyorum neden erken alıyorlar
kacinci haftadasin canim?