2009 Aralık Anneleri

stres olmakdan kastım korku değil benim ikinci doğumum olcak inş.ama dr yakın zamanda başlıcak dedi
.sadece kasılmam var oğluma doğuma gittiğimde belimden gelen sancılarım vardı bu farklı ikisini ayırt edemyorum.kafam karıştı yani..ve kendimi dinlemekden yoruldum dünden beri her kasılmayı yazıyorum ama düzenli değil.keşke düzene girsede gitsemde kuzucuğumu alsam kucağıma biran önce.psikolojikmi diye düşünüyorum yani kısaca bisürü saçma sapan şey düşünüyorum.neyse Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin inş.

kızlarrr geçmışı okuyorumda yazmaya vaktım olmuyor..bızde 39 haftayı doldurduk bugun 40 a başladıkkk...yarın son kontrolumuz var,,benım de cok kasılmam var fakat bı turlu sancıı gırmıyoooo,,,dıyorum hazır kasılmışken sancısaaa dıyee:)hayırlısı bakalım..şaka maaka bı haftam kaldı artıkkkk ya heycan basıyo doğumu duşundukçe...dua edın bol bol,,,hepimizin allah yardımcısı olsunn,,sağlıkla alalım kucaklarımza...
her doğan bebkte olurmuş sarılık,,inş agır gecırenlerde bı an once atlatır...
mina nın fotosuna da baktım maşallahh ya bende alsaydım kucağıma şöyleeeeeeeeee:)

Uyuyamadım yine Bugün akşam kontrolümüz var sezeryan tarihimiz kesinleşecekİnş. bebişimin suyu iyidir de bir hafta daha bekleriz..

günaydınlaar..
hala iyileşemedim kızlar...
bugün 3 te kontrolüm var.. inşallah herşey iyidir..
:sinifsinif:

günaydıııınnnn... kızımla kahvaltımızı yaptık. birazdan doktor teyzesini ziyarete gitcez... bakalım inşallah herşey yolundadır...:Saruboceq:

Ya benimde moralim çok bozuk, henüz ağrı sızı bişey yok, rahim ağzı kapalı, uzun, tek iyi tarafı bebek hareketleri çok iyi ama doktor sezeryana ikna etmek için baya çaba harcıyor. Ne yapacağım bilemiyorum, kendimi o kadar çok hazırladımki normal doğuma sezeryan olursam çok mutsuz olacağım gibi geliyor. Doğum eğitiminde hurmanın oksitosin içerdiği, doğumu başlattığını anlatmışlardı, gidip bir yerlerden hurmamı bulsam acaba:)

merhaba arkadaşlar
ben geçen sene bugün sezeryanla almışdım bebeğimi canım oğlumu kucağıma bugün 1 yaşında.Allah sizleride sağlıkla kurtarsın.arasıra okuyorum yazdıklarınızı aynı heyecanı tekrar hissettirdiniz bana hep.sağlıcakla kalın.

canim bebeginde sorun yoksa sezaryan olma sakin, kararli ol. 42'ye kadar yolu var. eminim yakinda sancilarin baslar. bol bol hareket et, yuru, su ic, comelme hareketleri yap.

Çok şükür oğluşumu dün eve getirdik. Bugün de kontrolü vardı. Değeri 10,9 a düşmüş. Allah tekrarını yaşatmasın çok zormuş. Şimdiki tek sorunumuz kilo alması. Kaybettiği kiloyu en kısa zamanda geri alması gerekiyormuş. Arkadaşlar çok harika bir duygu bu yaa. Allah kucağına almak için bekleyenleri de hayırlısıyla kavuştursun bebeklerine. Doğumlar iyice yaklaşmış gördüğüm kadarıyla.
Bir de site gidip geliyor merak ediyorum kim ne yaptı diye.
ebrucum yazıyorum yazıyorum çıkmıyo, sayfa gidiyo..
geçmiş olsun inşallah birdaha yaşanmasın.. Allah yavruna acil şifalar versin bitanem :teselli:

Arzucuğum sağolasın dünkü sorunlar yüzünden yazamadım bir türlü cevap. Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Kontrolün nasıl geçti?
Sık sık tuzlu suyla gargara yaparsan da çok iyi geliyor aklında bulunsun.

peluse gecmis olsun canim. hic merak etme, eminim bebegin hizla kilo alacaktir bundan sonra. emziriyor musun?

mambaa doktora gittin mi bebek kanala girmişmi benim hala yukardaakannehir

mambaa doktora gittin mi bebek kanala girmişmi benim hala yukardaakannehir

gecen carsamba benimki de yukardaydi. yarin gidiyorum bakalim ne olmus inmis mi. bana hic kanala girmis gibi gelmiyor ama belli olmaz. yalniz rahmin yaptigi baskidan dolayi hemoroid oldu cok fena :bbo:

senin bir dahaki kontrolun ne zaman?

peluse gecmis olsun canim. hic merak etme, eminim bebegin hizla kilo alacaktir bundan sonra. emziriyor musun?

Çok teşekkürler mambaa. Emziriyorum ama memede uyuyakalıyor. O da sanırım sarılık yüzündenmiş. Çünkü başta çok güzel çok kuvvetli emiyordu. Mama takviyesi de yapıyorum mecburen. İnşallah kilo alır kısa zamanda.

çok heyecanlı kızlar,geçen sene de bizler aynı heyecanı paylaşıyorduk.benim sat 21 marttı hiç unutmam,kızımın doğum günü de 19 Aralık.bakalım hangi annemiz benimle aynı gün doğum yapacak hayırlısıyla.merak ediyorum.hepinize sağlıklı doğumlar.doğum yapan arkadaşlar da güle güle büyütün miniklerinizi,doya doya koklayın.Minicik olduğu zamanı çok özlüyorum ben şimdi...

moralim cok bozuk benım kızlar ya cunku bebegım bır ay gecmesıne ragmen hala dönmemis ve doktorumuz artık dönmesı cok zor dedı yanı sezeryan olma ıhtımalım yuksekmıs.sanırım ayın 25i gıbı sezeryan olcam ama ben cok korkuyorum kendımı hep normal doguma hazırlamıstım. hem bebegın tam haftası dolmadan alınması ona sakıncalı degıl mı anlamıyorum neden erken alıyorlar

canım benimde sat 22 mart bakalım ben ne zaman doğum yapcam benim oğlum olcak belki daha erken olur

kacinci haftadasin canim?

bide ben epidural düşünüyorum ama zor oldugunu söyluyorlar ıgne yapılırken tehlıke yaratabılırmıs felc gıbı.. hangısı daha ıyı olur acaba uyutulmak mı epıdural mı kafam ıyıce allak bullak oldu bugun ne ınatcı bı oglum varmıs benım dönseydı eger bu kadar dusunmek zorunda kalmazdımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…