2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlaaar
bu ne yaa aralık başı daha ve herkes doğurdu nerdeyse
biz kızımın keyfini bekliyoruz nezaman isterse ozaman gelecek hayırlısıyla..
pelincim seni buralarda görmek ne güzel mina hanım uyuyo galiba:)
bu arada 1 aylık olmuş nerdeyse mina ablamız sende tecrübeli anne oldun ararız bebişler doğunca artık seni bol bol soru sormak için:)

ay yine sorun var sıtede ya
uyuyor aslında uyadırmam lazım emmesı ıçın 10 dk yazayım şuraya uyandrırım dedım ama ne zor sıteye gırmek
valla pazartesi 1 aylık olcaz şaka gibi kalp atışı 2li test kıyafet oda yapımı derken dunyaya geldide 1 aylık oldu inanamıyorum bazen cnm
sen nasılsın sancın falan varmı
arayın valla inşallah yardımcı olabilirim :)

ebru nbr cnm pelin ben bebiş nasıl

Yazdım yazdım hepsi gitti yaaa. Siteye de girilmiyor sayfalar açılmıyor neyse.
Ben pek iyi değilim oğlum yanımda değil çünkü. Sarılık değeri çok yükselmiş 20 ye çıkmış ki tehlike sınırı bu da. Dün hemen yatırdık şimdi fototerapi görüyor. Akşam 14 e kadar düşmüştü ama bugünkü ölçüm çok önemliymiş o da bir gibi belli olacak.
Diğer tahlilleri iyi çıktı çok şükür.
Sarılığın en önemli belirtisi uykuya eğilim ve emmek istememesiymiş bebişin. Bizimkinde ikisi de yoktu. Derisi de o kadar sararmadı. Anlayamadık bu kadar yükselmiş olduğunu.
Bayramdan korkuyordum başıma geldi. Pazartesi olması gereken rutin kontrolü bayram yüzünden salıya kaldı. Bir günde değer bu kadar yükselmiş pazartesi götürebilseydik bu kadar yükselmeden müdahale edilebilirdi. Gerçi belirti olsa ben yine acil falan götürürdüm ama dediğim gibi belirti de vermedi.
Sütüm yetmemiş. İkinci gün çok fazla gelen sütüm azalıverdi bir anda. Doymamış meleğim o yüzden de bilirubini atamamış vücuttan.
Dünden beri okumadığım makale araştırmadığım yayın kalmadı bu konuyla ilgili. Bazı yerlerde 20 üzeri bazılarında 25 üzeri tehlikeli diyor.
Tehlikesi de Allah korusun bilirubinin beyinde birikip hasara neden olmasıymış.
Ama bizim doktorun dediğine göre bebeğiniz canlı refleksleri iyi korkacak bir şey yok dedi.
İnşallah bir sorun olmaz.
Dua edin arkadaşlar bugün alabileyim oğluşumu.
Eve getirdikten sonra geri götürüp hastanede bırakmak çooook zormuş.
Biz rutin kontrol için gittik hiç hesaba katmadık böyle bir şey olacağını kollarım bomboş eve döndüm baktım heryerde eşyaları var. Oğlum yok. Çok acıydı yaa. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Dermansız dert vermesin.

yok canım sancı filan çok sabırsızlanıyorum artık gelsin benim kızımda biran önce..

ebrucum her bebekte olabiliyo bu ablamın iki çocuğuda hastanede yatmıştı bu yüzden ama bi sorun olmadı sonrasında.. çok zordur eminim onu orda bırakıp gelmek ama üzülmemeye çalış sen sütün iyice azalmasın bebişin buna ihtiyacı var biliyosun..

Biliyorum canım fazlasıyla görülebilen bir durum. Beni endişelendiren tek şey değerin fazla yüksek olması. 17-18 civarı olsaydı bu kadar korkmazdım. Ama 30 değerle yatırılıp gayet sağlıklı gelişenlerde varmış.
Allah korusun yavrularımızı. Sana da hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

mina uyandı yazamadım ebru aramak için tlfnu açtım sende benı aramışsın grdm ama mına kalktı şimdi canım benım öznur dogru soyluyor sen guçlu ol annesı
sutunde enerjınde lazım ona Allahın izniyle duzeleck mınada yogunbkmdayken oldu atlattı
bernada aynı dertle ugrasıyor Allah daha beter dert vermesın çektıklerımız bunlar olsun ve bıtsın inşallah

ebrucum yazıyorum yazıyorum çıkmıyo, sayfa gidiyo..
geçmiş olsun inşallah birdaha yaşanmasın.. Allah yavruna acil şifalar versin bitanem :teselli:

Yazamayınca aramıştım.
Bernayla da biraz önce konuştum. Çok şükür ki onun bebişinin o kadar yüksek değilmiş. Fototerapiyle de düşer bir an önce inşallah.

hani diyordun ya insan doğurduğuna bu kadar hayran olur mu diye valla süper bişey buu maşallah

baya kötüyüm yaa

arzu geçmiş olsun.bende geçen hafta kötüydüm.bir bardak kaynar suya bir tane limon ama limon baya suluydu iki yemek kaşığı kadar bal koydum içtim ve iki kat baddaniye ve üzerine bide yorgan alıp yattım.bayaaaa bi terledim ve kalktığımda dinç bi şekilde kalktım.ertesi gün atmıştım gribi.terleyerek atarsın çabucak.dikkat et kendine.

kızlar dün kntrlm vardı.nstye girdim.sancım çıktı ve dr sonuca bakınca sancın var senin dğum başlayacak gibi duruyo dedi.stres oldum dünden beri en ufak bi kasılmada başladı diye düşünüyorum ama düzensiz kasılmalarım var.yarım saat içinde iki kere felan kasılmam oluyo.ve alt tarafda iğnelenme..bazende bir saat geçiyo kasılmam olmuyo..benim gibi olan varmı??

derya 38+3'mussun, artik normal. neden strres oluyorsun? hic gerek yok. sancilarin duzensiz oldugu muddetce 1 hafta sonra da dogum yapabilirsin yarin da... keske benim de sancilarim baslasa. sancilarin duzenine dikkat et, yogunlasirsa, siklasirsa artik bir bebek haberi daha alacagiz demektir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…