2009 Aralık Anneleri

hayırdır herkes uyanık yatında uyuyun ben bu gün heyecan mı korku mu hiç uyuyamadım

Son düzenleme:
günaydın millet, çok kötüyüm öksürmekten hapşırmaktan uyuyamadım..mafoldumben

neay yavrum benim, bernaya canım sıkıldı, inşallah minik kuş hemen iyileşişrde anneside rahat bir nefes alır.. nasıl üzülmüştür ya ay kıyamammmm..
kızlar bu sarılık neden oluyor..

günaydınnn arkadaşlar....opuyorumnanaktan ben de eşimi işe gönderdim. uyku tutmadı sonra...
sıkıntı çekiyoruz belki ama Rabbimin en güzel niğmetlerinden birine sahibiz... ne kadar şükretsek az. görümcem 3. kez tüp bebek denedi ve yine olmadı. ne diyeceğimi, nasıl teselli edeceğimi bilemedim. yumurtalıkları iyi çalışmıyormuş sanırım. çok da soramadım... doktor normal yolla da olabilir demiş ama... dualarınızı esirgemezseniz sevinirim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn arkadaşlar....opuyorumnanaktan ben de eşimi işe gönderdim. Uyku tutmadı sonra...
Sıkıntı çekiyoruz belki ama rabbimin en güzel niğmetlerinden birine sahibiz... Ne kadar şükretsek az. Görümcem 3. Kez tüp bebek denedi ve yine olmadı. Ne diyeceğimi, nasıl teselli edeceğimi bilemedim. Yumurtalıkları iyi çalışmıyormuş sanırım. çok da soramadım... Doktor normal yolla da olabilir demiş ama... Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim...:saruboceq::saruboceq::saruboceq:

ınsallah rabbım ısteyen herkese evlat nasıp eder cok zordur allah yardım etsın......uyuyamadım gerı kalktım oofff uykum var ama kızım depınıyooo

ahacıka yazdı neyse kızlar biz yarın 38+4 oluyoruz sezeryan olucam saat 12 gibi doktor sipinal aneztezi önerdi ben genel aneztezi düşünüyorum sabaha kadar karar veririm inşallah aslında erken alıyor sanki bana kalsa cumayı beklerdim ama doktor kanala girmiş riske etmeyelim dedi

selam kızlarrrr,

yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...37+5 teyim....dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr....galiba insanın en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biri......Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, o yolda kimseyi koymasın....

herkese sevgilerrrrr..........
kızlar hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.. herşey gönlünüzce olsun inşallah.. bebeklerinize ve sizlere sağlıklar dilerim Allahtan..Allah yardımcınız olur inşallah..
günaydınnn arkadaşlar....opuyorumnanaktan ben de eşimi işe gönderdim. uyku tutmadı sonra...
sıkıntı çekiyoruz belki ama Rabbimin en güzel niğmetlerinden birine sahibiz... ne kadar şükretsek az. görümcem 3. kez tüp bebek denedi ve yine olmadı. ne diyeceğimi, nasıl teselli edeceğimi bilemedim. yumurtalıkları iyi çalışmıyormuş sanırım. çok da soramadım... doktor normal yolla da olabilir demiş ama... dualarınızı esirgemezseniz sevinirim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok üzüldüm görümcene, isteyipte olmaması çok kötüdür eminim, bizler bunu bilmiyoruz, Allah doğal yollardan sağlıkla nur topu gibi bir bebek nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla kucağı dolsun inşallah..

ınsallah rabbım ısteyen herkese evlat nasıp eder cok zordur allah yardım etsın......uyuyamadım gerı kalktım oofff uykum var ama kızım depınıyooo
bende eşimi gönderdim az önce, gidip biraz uyumam gerek, heryerim ağrıyor, grip oldum biliyosun dilekcim.. çok fenayım.. nefesi zaten zor alıyordum şimdi iyice kötüleşti, öksürürkende altıma kaçırcak gibi oluyorum:KK43:((
sekrol diye br ilaç verdi doktorum telefonda onu aldım kahvaltıdan sonra, tavuk suyuna çorba yapıyor annem akşamları bana..
ıhlamur filanda içiyorum, başka önerisi olan varsa yazsın lütfen.. tam 37. haftayı doldururken şimdi nerden çıktı bu grip sinir oldum..:sinifsinif:

canım çok üzüldüm görümcene, isteyipte olmaması çok kötüdür eminim, bizler bunu bilmiyoruz, Allah doğal yollardan sağlıkla nur topu gibi bir bebek nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla kucağı dolsun inşallah..

amiinnnn inşallah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende eşimi gönderdim az önce, gidip biraz uyumam gerek, heryerim ağrıyor, grip oldum biliyosun dilekcim.. çok fenayım.. nefesi zaten zor alıyordum şimdi iyice kötüleşti, öksürürkende altıma kaçırcak gibi oluyorum:KK43:((
sekrol diye br ilaç verdi doktorum telefonda onu aldım kahvaltıdan sonra, tavuk suyuna çorba yapıyor annem akşamları bana..
ıhlamur filanda içiyorum, başka önerisi olan varsa yazsın lütfen.. tam 37. haftayı doldururken şimdi nerden çıktı bu grip sinir oldum..:sinifsinif:

gecmis olsun canim kotu olmus son zamanda insallah bebis olana kadar gecerde zorlanmassin soguk soguk ictigin icin olmustur ice tea icmistin galiba..tavuk suyuna corba iyi olur afiyet olsun dinlen bol bol yat barii:1hug:

kızlarrrr,

ben hala buralardayım :kedi: 3 te yatıcam hastaneye akşam 6 da doğum ....nasıl bir heyecan buuuuu...:eek:

kızlarrrr,

ben hala buralardayım :kedi: 3 te yatıcam hastaneye akşam 6 da doğum ....nasıl bir heyecan buuuuu...:eek:

canım ya ne güzel sezaryn olucak sanırım bende 37+5 deyim bebişini kucağına alacaksın ne güzell ben şimdiden heycan yapıyorum sen nasılsındır kimbilir

canım ya ne güzel sezaryn olucak sanırım bende 37+5 deyim bebişini kucağına alacaksın ne güzell ben şimdiden heycan yapıyorum sen nasılsındır kimbilir

:))) aynı gündeyiz canım bende 37+5 teyim....benim 2.doğumum birincisi normaldi onda bu kadar heyecan olmadı, bu fecii heyecanlı bi durum :teytey:

garip olucak ama neden 37de doğum istedi doktorun benimki bekliyo akşam gittim kontrole bebeğin kilosu 2850 gr dr herşey normal dedi

normal dogumun nasil olmustuu zormu olduki bunu sezeryan yapiyosunnCADIARZU

evet canım 17 saat sancı çektim birincide 10 yıl önceydi kafamçokkarıştı ama tabii normal gibisi yok sonrası süper, bunda bebek biraz iri o yüzden sezeryan tercih ettik :)

garip olucak ama neden 37de doğum istedi doktorun benimki bekliyo akşam gittim kontrole bebeğin kilosu 2850 gr dr herşey normal dedi

canım bu bebeğim biraz iri gitti, dün ultrason kontrolünde 40+4 gözüktü, bide nst de de kalp atışlarını çok hafif aldık :KK43: o yüzden yaniii...

X