- 13 Ocak 2009
- 3.710
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat 3 bide 6 kasık emme saatımız oldu dılekcım standart gözler açılıyor kuzmun masallah
bernanın aryası için dua ettım burda 6 da ezan okunuyorda
aklıma geldi sizden de dua isteyeyım dedim
saat kaç ki orada gece degıl dımı gece gece kalkıp yemıyosun dımı :)
Günaydıınn.Sabah sabah sizleri görmek güzelll
Benim de eşim 6da işe gidiyor ben de her sabah onunla uyanıp birşeyler atıştırıp geri yatıyorum:S ama hep yalnız oluyordum.
Arya ya üzüldüm inş. iyileşir hemencecik canım benm yaa
masallah canim benim insallah aryada duzelir:Saruboceq::Saruboceq: saat turkiyeyle ayni malesefe gece gece uyanip yiyorummmmmafoldumben
emdık mızmızlanıyoruz şuan
size sabah şekeri olsun resim ekledım
bu kadar buyuk degılız resımde buyuk çıkmışız
daha anca 3000 kg olabilmiştik
inşallah buyuyup kıyafetlerede tam girebilcek canım kızım
neyse artık 1 ayın kaldı enfazla
bebişine yarasın dıyelım :1hug
mina hanımın gazı çıkıp uyuyacak çıkıyorum ben öptm ikinizide
gunaydin seker sendemi benim gibi atistiriyonnkaydirigubbakcemile5
Gördüm canım büyümüş işte kızımız,alt tulumu biraz uzun gelmiş okadar:)Cin gibi de bakıyor maşallah.Sabah şekerimizi yiyesim geldii:)Ne güzel oldu sabah sabah.Bebek sevesim var çok fazla.Böyle gördükçe hevesleniyorum
Ben her daim atıştırma modundayımkaydirigubbakcemile3 Afiyet bal şeker olsun bebişlere yarasın inşşkaydirigubbakcemile5
tam seker oldu annesi bal gibi masallah yerim ben onu ayy bizde alsaydik kucagimiza insallah buyur buyur besiktas pijamasinida giymisss zillii:teytey:
Gördüm canım büyümüş işte kızımız,alt tulumu biraz uzun gelmiş okadar:)Cin gibi de bakıyor maşallah.Sabah şekerimizi yiyesim geldii:)Ne güzel oldu sabah sabah.Bebek sevesim var çok fazla.Böyle gördükçe hevesleniyorum
neyse artık 1 ayın kaldı enfazla
bebişine yarasın dıyelım :1hug
mina hanımın gazı çıkıp uyuyacak çıkıyorum ben öptm ikinizide
darısı basınıza saglıkla alın inşallah sırayla vaktıyle tabı :)
Allahım bebek ısteyen herkese saglıkla nasip etsın inşallah
anlatmaya kelıme yetmez lafı çok saçma gelirdi ama bu o duyguymuş gerçekten
hadi öpüldünüz kaçtım ben
Benim gibi yap,düşüneceğine ne varsa hepsini ye aklın kalmasındelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 Ben de alıyorum bakalım perşembe dr.a gitcez kilo ne alemde acaba:Sbende son 1 aydirr bide ne yiyecegime karar veremem verene kadarda habire bisey atistirrim ayy galiba kilo aliyommmkaydirigubbakcemile
darısı basınıza saglıkla alın inşallah sırayla vaktıyle tabı :)
Allahım bebek ısteyen herkese saglıkla nasip etsın inşallah
anlatmaya kelıme yetmez lafı çok saçma gelirdi ama bu o duyguymuş gerçekten
hadi öpüldünüz kaçtım ben
sekerimmm bizde uyuyalimmi artikk