2009 Aralık Anneleri

ahacıka yazdı neyse kızlar biz yarın 38+4 oluyoruz sezeryan olucam saat 12 gibi doktor sipinal aneztezi önerdi ben genel aneztezi düşünüyorum sabaha kadar karar veririm inşallah aslında erken alıyor sanki bana kalsa cumayı beklerdim ama doktor kanala girmiş riske etmeyelim dedi

selam kızlarrrr,

yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...37+5 teyim....dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr....galiba insanın en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biri......Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, o yolda kimseyi koymasın....

herkese sevgilerrrrr..........

Son düzenleme:

selam kızlarrrr,

yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...dualarınızı eksik etmeyin....

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm yarın 2 doğum birden var Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah anneciklerine kavuşsunlar darısı başımıza :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım senin doktor niye acele etti ............benim doktor bebek kanala girmiş diye acele ediyor birde şeker birden yükselir beklenmedik bir durum olumasın diye aceleci davranıyor

Şimdiden çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşş.Güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

Selam canım yoksun ne zamandır okuyup çıkıyordun gördüm kaç kez.Bir kere yazdım nasılsın diye ama görmedin sanırım.Sezeryanın 2sinde olduunu biliyordum ama yarının 2si olduğunun farkında deildim:kedi: Kızını merak ettim bu arada.İyidir inş.
Sana da çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş.Senden de güzel haberler bekliyoruz:kedi:yerimseniben

Oğluşum bugün usluydu çok.Şimdi coştu.Tekme yemekten mutlu olacağımı düşünmezdim hiçkaydirigubbakcemile3

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler Allah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah

canım görmedim inan ....çok saol iyi dileklerin için, duru iyi çok şükür uzun zamandır ankaradayız....bu gece uyku yok bana ....heyecanlıyım bu sefer sositososito

çok sevgiler....

selam ya ben 38+0 oldum bebek doğum kanalına girmedi hala midemde doğum kanalına girenler nasıl anlıyorsunuz?

selam ya ben 38+0 oldum bebek doğum kanalına girmedi hala midemde doğum kanalına girenler nasıl anlıyorsunuz?

ben de 37+5im, benimki de girmedi henuz. ama makatta baski hissediyorum son 2 gundur. cuma gunu muayenem var, anlasilir.

merak etme bulut, daha 2 haftamiz var, cok uzun bir sure bu bebegin kanala yerlesmesi icin ve acilmanin baslamasi icin. benim doktorum en kotu ihtimalle 41 sonunu bekleriz dedi. ama ben zamaninda gelecegini dusunuyorum. insallah seninki de...

kizlarr yarin dogumamami giriyosunuz hadi bakalim hayirli dogumlar ALLAH kolay kurtarsin darisi basimiza saglikli sihhatli bi sekilde

kizlarr yarin dogumamami giriyosunuz hadi bakalim hayirli dogumlar ALLAH kolay kurtarsin darisi basimiza saglikli sihhatli bi sekilde

inşallah canım darısı size ............bugün sabahtan bu yana ayaktaydım bu saate kadar aslında iyide oldu zaman geçti çamaşırdı ütüydü derken

saglıkla acısız sancısız kucagınıza almak nasip olsun inşallah

kızlar bernayla konuştum arya sarılık olmuş tedavı için van da hastaneye yatış yapmışlar
Allah ın izniyle atlatacak ARYAmız ama annecıgı uzuluyor tabi
hepimiz dua edelım de biran önce atlatıp evlerine dönsünler

uyandim yine aciktim sen napiyosun pelin bebismi uyutmadii:ecrin_bebek:

saat 3 bide 6 kasık emme saatımız oldu dılekcım standart gözler açılıyor kuzmun masallah
bernanın aryası için dua ettım burda 6 da ezan okunuyorda
aklıma geldi sizden de dua isteyeyım dedim
saat kaç ki orada gece degıl dımı gece gece kalkıp yemıyosun dımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…