Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahacıka yazdı neyse kızlar biz yarın 38+4 oluyoruz sezeryan olucam saat 12 gibi doktor sipinal aneztezi önerdi ben genel aneztezi düşünüyorum sabaha kadar karar veririm inşallah aslında erken alıyor sanki bana kalsa cumayı beklerdim ama doktor kanala girmiş riske etmeyelim dedi
selam kızlarrrr,
yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...dualarınızı eksik etmeyin....
anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm yarın 2 doğum birden var Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah anneciklerine kavuşsunlar darısı başımıza :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam kızlarrrr,
yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...37+5 teyim....dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr....galiba insanın en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biri......Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, o yolda kimseyi koymasın....
herkese sevgilerrrrr..........
sağol canım dua edin inşallah
Şimdiden çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşş.Güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:ahacıka yazdı neyse kızlar biz yarın 38+4 oluyoruz sezeryan olucam saat 12 gibi doktor sipinal aneztezi önerdi ben genel aneztezi düşünüyorum sabaha kadar karar veririm inşallah aslında erken alıyor sanki bana kalsa cumayı beklerdim ama doktor kanala girmiş riske etmeyelim dedi
selam kızlarrrr,
yarın 18 de epidural sezeryana giriyorum...37+5 teyim....dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr....galiba insanın en çok ihtiyacı olduğu dönemlerden biri......Allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, o yolda kimseyi koymasın....
Şimdiden çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşş.Güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
Selam canım yoksun ne zamandır okuyup çıkıyordun gördüm kaç kez.Bir kere yazdım nasılsın diye ama görmedin sanırım.Sezeryanın 2sinde olduunu biliyordum ama yarının 2si olduğunun farkında deildim:kedi: Kızını merak ettim bu arada.İyidir inş.
Sana da çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inş.Senden de güzel haberler bekliyoruz:kedi:yerimseniben
selam ya ben 38+0 oldum bebek doğum kanalına girmedi hala midemde doğum kanalına girenler nasıl anlıyorsunuz?
kizlarr yarin dogumamami giriyosunuz hadi bakalim hayirli dogumlar ALLAH kolay kurtarsin darisi basimiza saglikli sihhatli bi sekilde
ahacıka yazdı neyse kızlar biz yarın 38+4 oluyoruz sezeryan olucam saat 12 gibi doktor sipinal aneztezi önerdi ben genel aneztezi düşünüyorum sabaha kadar karar veririm inşallah aslında erken alıyor sanki bana kalsa cumayı beklerdim ama doktor kanala girmiş riske etmeyelim dedi
selam kızlarrrr,
uyandim yine aciktim sen napiyosun pelin bebismi uyutmadii:ecrin_bebek: