2009 Aralık Anneleri

kizlar belki sancilariniz aniden gelecek, acilma da hizla gerceklesecektir. oylesini ben tercih ederim. gunlerce sanci cekmektense... hem dogum daha kisa surer. insallah cok bekletmez bebekleriniz.

inş.söylediğin gibi olur canım.günlerce sancı çekmek çok zor.

kızlar ben çok hastayıııımmm:gitme: grip olduuum..
bir bu eksikti şimdi yüzmüş yüzmüş kuyruğa gelmişken...
terli terli soğuk ice tea içmiştim :KK43:(( ama çok içim yanmıştı sanırım ondan oldu.. bir de zaten evin bütün camları açıkken ben kısa kolluyla gezen bir tipim, sabahlarıda yataktan ter içinde uyandığımı hatırlarsam, neden grip olduğum herhalde belli olur..
umarım bebişimde bişey olmaz..
bir de sancılar başladı ufaktan, bazen yürürken bazen otururken bir sancı giriyor ki arkadaşlar aklım çıkıyor, saniyeler sürüyor ama çok fecii gerçekten.. dün eşimle marketteyken eşimin elini sıkıp çığlık attım resmen, daha baya da var...

ve ben hala normalmi sezeryan mi karar verebilmiş değilim... bir iki güne kadar da kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı olsun.. ama bana karar vermekte yardımcı olursanız sevinirim..
normal doğumu sağlığım için, çabuk kilo verip, göbekten tamamen kurtulmak için ve çok daha çabuk ayaklanmak için düşünebilirim..
sezeryani ise; planlı olduğu için herşeyim hazırlıklı olacağı için tüm sevdiklerim yanımda o anda bulunabileceği için, saati belli olduğu için ve sancı çekmeyeceğim için istiyorum..
deli oluyorum çok kararsızım..

gunaydın arzu geçmiş olsun
burcucum çakma aralık anneleri diyenlere inat aralık annesi olcan ya helal sana
sen bu azimle ocak annesı olmada Şeniz

biz iyiyiz kızlar ama pek fırsat olmuyor
yemek temızlık utu hepsi mina uyuyunca bana baktıgı için
e birde gece uykusuzlugu var korkutmak gibi olmasın ama
kafanı koyacak yer arıyorsun bellı bır saatten sonra
eşimçok yardımcı sagolsun akşamları gazını hep o çıkarıyor pazar gunu ilk defa eşimle yıkadık mınayı
annem gelıyordu yıkamaya normalde.birde eşim akşam 10dan sonra sen gıt yat dıyor 2 saat minayla oyalanıyor o uyku bana ıyı geliyor normalde mına yanımdayken tedırgın yatıyorum uyku boluk oluyor ama 2 saat babasınla oldugunun guvenıyle içerde yatmak ie yarıyor kendıme gelıyorm gece uykusuzda gecse koymuyor
yanı dıyecegım eşinizden bu şekilde yardımlr alın hem eşim okumuş aldıgım 1 kıtaptan babanın kalp ssi daha net duyulurmuş raht edermiş bebek gerçektende öyle kalbıne yatırıp gazını kolay çıkartıyor babası

kızlar merhaba.o gün hastaneye yattım. sancılarım vardı.serum falan verdiler.gece hastanedeydim.idrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş sancıları.doğum olmadı tabii.yarın gene kontrollerim var hastaneye gidicem.artık hayrılısı bakalım.o gün çok kötüydüm.doktorum hemen gel dedi zaten.çekindim çünkü sevmiyoruö tlfnda anlatmayı.neyse atlattım sonuçta.ha bir de kızlar aileler uzakta,eşim de uzakta işyeri.küçük kardeşim var annem hemen gelemez, kayınvalidem de belinden rahatsız.yalnızım yani mecbur.rabbim güç veriyor.ne yapalım acil bir şeyde gene bir şekilde gidicez.annemler de haftaya gelir belki.şuan dinleniyorum.
o gün cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.

biz iyiyiz kızlar ama pek fırsat olmuyor
yemek temızlık utu hepsi mina uyuyunca bana baktıgı için
e birde gece uykusuzlugu var korkutmak gibi olmasın ama
kafanı koyacak yer arıyorsun bellı bır saatten sonra
eşimçok yardımcı sagolsun akşamları gazını hep o çıkarıyor pazar gunu ilk defa eşimle yıkadık mınayı
annem gelıyordu yıkamaya normalde.birde eşim akşam 10dan sonra sen gıt yat dıyor 2 saat minayla oyalanıyor o uyku bana ıyı geliyor normalde mına yanımdayken tedırgın yatıyorum uyku boluk oluyor ama 2 saat babasınla oldugunun guvenıyle içerde yatmak ie yarıyor kendıme gelıyorm gece uykusuzda gecse koymuyor
yanı dıyecegım eşinizden bu şekilde yardımlr alın hem eşim okumuş aldıgım 1 kıtaptan babanın kalp ssi daha net duyulurmuş raht edermiş bebek gerçektende öyle kalbıne yatırıp gazını kolay çıkartıyor babası
ay ne gzüel pelin ya, inşallah bizim eşlerimizde yardım etmeyi kendiliğinden akıl ederler.. ya bende hastalıkla boğuşuyorum işte.. baya kötüyüm.. doktorumu arayıp ilaç alıp alamıycamı sorsam mı acaba???

kızlar merhaba.o gün hastaneye yattım. sancılarım vardı.serum falan verdiler.gece hastanedeydim.idrar yolu enfeksiyonum tetiklemiş sancıları.doğum olmadı tabii.yarın gene kontrollerim var hastaneye gidicem.artık hayrılısı bakalım.o gün çok kötüydüm.doktorum hemen gel dedi zaten.çekindim çünkü sevmiyoruö tlfnda anlatmayı.neyse atlattım sonuçta.ha bir de kızlar aileler uzakta,eşim de uzakta işyeri.küçük kardeşim var annem hemen gelemez, kayınvalidem de belinden rahatsız.yalnızım yani mecbur.rabbim güç veriyor.ne yapalım acil bir şeyde gene bir şekilde gidicez.annemler de haftaya gelir belki.şuan dinleniyorum.
o gün cevap yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.
canım çok geçmiş olsun, ben de okudum o gün seni, kardeşim askerden izne geldiği için sürekli bilgisayarın başında bana pek sıra gelmiyor.. o yüzdne birşey yazamadım..
benimde oluyor ara ara sancılarım.. bende zaten kesin vardır idrar yolu enfeksiyonu..
çünkü görüyorum elime geliyor resmen, çökelik gibi afedersin..

sağol meybon cevabın için canım.önemli değil.o an işte insan yalnız olunca bir destek arıyor.ne yapacağını bilemiyor.ben de bir de toplanma vardı çok.yarın tekrar gidicez bakalım inşallah erkenden gelmez meleğimiz.

vay be hiç kimsecikler yoookkkk
kızlar nerdesiniz yaa..
beni burda yapayalnıs bıraktınızzzmafoldumben

ay ne gzüel pelin ya, inşallah bizim eşlerimizde yardım etmeyi kendiliğinden akıl ederler.. ya bende hastalıkla boğuşuyorum işte.. baya kötüyüm.. doktorumu arayıp ilaç alıp alamıycamı sorsam mı acaba???

canım cok geçmiş olsun... bende de dünden beri kuru bir öksürük var gecem bayagı sıkıntılı geçti... neden olduğu malum... ateş bastıgından uyurken üstümü pek örtemiyorum üşüttüm sanırım... doktora yarın gidince soracağım ilaç mevzusunu ama... ıhlamur kaynatıyorum tarçın ve karanfille... içine bal ve limon koyup içiyorum... bugün sanki daha iyiyim... sen de dene belki işe yarar... tekrar geçmiş olsun....

slm kızlar nasılsınız bayram nasıl gecti bebişler nasıl benimki sanki dışarı çıkmaya çalışıo maşallah çok hareketli oğlum perşembe doktor kontrolümüz var enson 2900 du oğlumun kilosu 49.5 cmde boyu vardı sanırım çok toplu bi bebek olmucak canı saolsun oğlumun sağlıklı olsundaaa

canım cok geçmiş olsun... bende de dünden beri kuru bir öksürük var gecem bayagı sıkıntılı geçti... neden olduğu malum... ateş bastıgından uyurken üstümü pek örtemiyorum üşüttüm sanırım... doktora yarın gidince soracağım ilaç mevzusunu ama... ıhlamur kaynatıyorum tarçın ve karanfille... içine bal ve limon koyup içiyorum... bugün sanki daha iyiyim... sen de dene belki işe yarar... tekrar geçmiş olsun....

sanada çok geçmiş olsun canım, aynı karışımı bende içiyorum sanırım o ayakta tutuyor, burnum akıyor hafiften, hapşuruyorum sürekli.. aman bişey olmasın şu saatten sonra ya..kafamçokkarıştı

slm kızlar nasılsınız bayram nasıl gecti bebişler nasıl benimki sanki dışarı çıkmaya çalışıo maşallah çok hareketli oğlum perşembe doktor kontrolümüz var enson 2900 du oğlumun kilosu 49.5 cmde boyu vardı sanırım çok toplu bi bebek olmucak canı saolsun oğlumun sağlıklı olsundaaa
maaşallah bebişine canımm.. benimde perşem be kontrolü var.. inşallah büyümüştür benimde yavrum

kızlar ben çok hastayıııımmm:gitme: grip olduuum..
bir bu eksikti şimdi yüzmüş yüzmüş kuyruğa gelmişken...
terli terli soğuk ice tea içmiştim :KK43:(( ama çok içim yanmıştı sanırım ondan oldu.. bir de zaten evin bütün camları açıkken ben kısa kolluyla gezen bir tipim, sabahlarıda yataktan ter içinde uyandığımı hatırlarsam, neden grip olduğum herhalde belli olur..
umarım bebişimde bişey olmaz..
bir de sancılar başladı ufaktan, bazen yürürken bazen otururken bir sancı giriyor ki arkadaşlar aklım çıkıyor, saniyeler sürüyor ama çok fecii gerçekten.. dün eşimle marketteyken eşimin elini sıkıp çığlık attım resmen, daha baya da var...

ve ben hala normalmi sezeryan mi karar verebilmiş değilim... bir iki güne kadar da kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı olsun.. ama bana karar vermekte yardımcı olursanız sevinirim..
normal doğumu sağlığım için, çabuk kilo verip, göbekten tamamen kurtulmak için ve çok daha çabuk ayaklanmak için düşünebilirim..
sezeryani ise; planlı olduğu için herşeyim hazırlıklı olacağı için tüm sevdiklerim yanımda o anda bulunabileceği için, saati belli olduğu için ve sancı çekmeyeceğim için istiyorum..
deli oluyorum çok kararsızım..

Çok geçmiş olsun canım.Sıcak sıcak bir şeyler iç.Yat dinlen hep.Ama dayanabiliyorsan ağrın falan yoksa gripten dolayı,ilaç içme derim ben.Çoksa dr.a sor tabi belki de içebileceğimiz ilaçlar vardır.:kedi:
Sancılar normal sanırım bende de ara ara oluyor dün markette benim de öyle oldu karnım belim aynı anda ağrıdı,ayakta duramadım, insanın aklı çıkıyor ozaman.Gittim banka oturdum oturunca hafifledi geçti sonra yalancı sancı olmasaydı geçmezdi..İnş. sağlıkla alalım bebekleri kucağımıza..
Doğum şekline gelince doktor herhangi bir sakınca görmüyorsa normal doğum olsa ne güzel olur vücudunda bir kesik olacak yoksa ömür boyu.2.bebek istediğinde mecburen bir kesik daha.Bayıl ayıl.Ben yaşadım bunu kist ameliyatı olduğum için,ayağa kalkmak çok zor oluyor ilk seferde.Başım dönmüştü düşüyordum tuttular hemen hemşire korktu yatırdı geri hemen..Aynı şeyleri yine yaşayacağım.Ama işte ne gerekiyorsa o olsun hayırlısı olsun inş.hakkında:Saruboceq:

maaşallah bebişine canımm.. benimde perşem be kontrolü var.. inşallah büyümüştür benimde yavrum

büyümüştür inş canım bu bebeişler çok korkutuyolar annelerini yok kilo aldımı yok hareketi yeterli mi doğunca popolarından dövmek lazım tabi kıyabilirsekk:1hug:

gunaydın arzu geçmiş olsun
burcucum çakma aralık anneleri diyenlere inat aralık annesi olcan ya helal sana
sen bu azimle ocak annesı olmada Şeniz

Bugun sirf bunu soylemek icin aricaktim seni he .Gerci birazdan yine aricam da usuttum sanrim ihlamur filan dayandim iyice dedim iceyimde ariim cakma Aralik annesi arkadasimi benim . Bakiniz 1 Aralik ben Aralik annesiyim hahahah :O) Cakma Aralik annesi seni kaydirigubbakcemile3

X