2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar işe geldim yine bugün son günümdü ama 1-2 gün gelmem gerekecekmiş yeni eleman alışsın diyeeee

bende annemi dogumuma istek yapicaktim olmadi isyeri sorunu ev tasi derken annemi getiremedik maddi olarak olsun kismet olmadi kim yardim edecekse esimden baska kimim varsenağlama
Canım Allah yardımcın olsun, neyseki eşin yanında. Artık elin ayağın olur kocan inşallah
kimse yok
ama günaydın kızlar diyim ben yine..
boğazım çok acıyor öksürük de var.. öksürürken karnım acıyor tabii..
Arzucum geçmiş olsun. Aman bol bol vitaminli şeyler ye.Artık sona geldik, kendine iyi bak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar işe geldim yine bugün son günümdü ama 1-2 gün gelmem gerekecekmiş yeni eleman alışsın diyeeee

Ya ne acımasızlar, yeni elemanı önceden ayarlasalardı ya klava:

kimse yok
ama günaydın kızlar diyim ben yine..
boğazım çok acıyor öksürük de var.. öksürürken karnım acıyor tabii..

Bugun benimde bogaz agrim var Arzu . Sabah kalktim agriyordu sinir oldum ya. Son gunler . O kadar dikkat ediyoruz bi de.

yarın sabahleyin doktorda randevum var doğum günü belli olucak, sanırım en geç cuma günü olur ayyyyyyyy düşününce bir tuhaf oluyorum hayırlısı

benim de yarın 10:50'de randevum var ve doğum günü belli olacak bebişimin, çok ama çok heyecanlıyım ben

yarın sabahleyin doktorda randevum var doğum günü belli olucak, sanırım en geç cuma günü olur ayyyyyyyy düşününce bir tuhaf oluyorum hayırlısı

benim de yarın 10:50'de randevum var ve doğum günü belli olacak bebişimin, çok ama çok heyecanlıyım ben

hadi hayırlısı olsun kızlarrr bakalım bebişler ne zaman gelecek bizim her kontrolde değişiyor zaten canı ne zaman isterse o zaman gelecek

kızlar bu arada bugünde bitti şafak :1 yuppi yuppi kardişim geliyoooooooooo

gördük faceten gözün aydın

bu arada herkese selamlarrr... özledim leyn hepinizi

bizde seni özledik zaten burası çok sıkıcı olmaya başladı eskiden online olan en az 15 kişi filan olurdu şimdi çoğu zaman tek başımıza kalıyoz bebiş napıyoo

ben de pek giremiyorum artık wireless yüzünden. cep bile sokmuyoruz odalara. belli konuşma noktaları var orda izin var sadece

bebiş iyi o kadar değişti ki yüzü hatları... alakası yok şimdi doğduğu zamanla. bi sarılık olayımız var. atlattık gibi çok şükür. kızlar Seçili arayabilirseniz iyi olur. Ardamız sarılıkla boğuşuyor. net de yok evinde. dün konuşabildik biz de. doğuran var mı ya bu arada?

canım yaa normal bebiş sarılığı mı yoksa ciddi bir durum yoktur inşallah bizde pazar annemden cicilerimizi aldık artık eşyalar evimizde şu kardiş gelsin sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…