2009 Aralık Anneleri

kızlar acil yardım size yazıyorum.geceden beri ara ara sancım vardı.şuan bir kaç saattir çok sancım var.karnımdan mideme doğru toplanmalar arttı bir de karın ağrım vardı aşırı o azaldı.sancım devam ediyor kasıklarımda . sizce ne yapayım.doktorum ara dedi bir şey olursa, bu hafta sancımda çıkmıştı.aramaya çekiniyorum,sevmiyorum aramayı.erken doğumla alakalı olabilir mi.eşim de işde, nöbetçi,arasam gelir ama enaz 45dkkda gelir.sizce belirti olabilir mi

sancilarin artarak mi devam ediyor yoksa ayni yogunlukta mi? pozisyon degistirince azaliyor mu?

doktorunu aramanda fayda var. neden cekiniyorsun? onlarin isi bu.

37. haftama gırdım:)) yalnız turkıyedeyken dogumumu aralık 15 gıbı yapacagım söylenmıstı sımdı fransadayım fakat burası ocak 10da dogum olacak dedı.. benım hesaplamalarım turkıye ıle aynı tabıkı bakalım hayırlısı olsun.. ama en gec bebegımı 20 aralıkda kucagıma alırım ınsallh..bu arada kızlar benım de gecelerı özellıkle kasık bölumumde reglı sancısının 10 katı bı sancı olmaya basladı son ıkı gundur oluyyor ve 5 dk falan suruyor belım tutmuyor sankı cok tuhaf bı agrı bu normal mı sızce? dogumun yaklastıgını mı göseterır bu. benı ınanılmaz korku sarıyor öle anlarda dogumdan cok korkmaya basladım. eger bebek gelmeye hazırlanıyorsa ve böle bı agrı yapıyorsa dogum anında cok berbat bı agrı olcak sanırm.bıde epıdural yapmak ıstıyorum ama cok acı verdıgı söylendı bana.gercekten ıgne yapılırken dedıklerı kadar acı yapar mı yardımcı olur musunuz lutfen

bıde burası ocak 10 derken bebegın kılosuna bakarak söyluyor son sat tarıhını sormuyor bıle doktor acaba bebegımın kılosu mu dusuk ona göre mı bakıyorlar anlamadım ultrason net olrak haftayı belırlemıyor mu anlamadım kı bu hafta yenıden gıdıcez doktora ultrasona gırcem tekrar bakalım bu sefer nasıl cıkcak bunlar benı cok tedırgın edıyor hangı doktor dogru söyluyor anlamıs degılım eger bebegım dusuk kıloluysa dogumda bı sorun cıkar mı

bıde burası ocak 10 derken bebegın kılosuna bakarak söyluyor son sat tarıhını sormuyor bıle doktor acaba bebegımın kılosu mu dusuk ona göre mı bakıyorlar anlamadım ultrason net olrak haftayı belırlemıyor mu anlamadım kı bu hafta yenıden gıdıcez doktora ultrasona gırcem tekrar bakalım bu sefer nasıl cıkcak bunlar benı cok tedırgın edıyor hangı doktor dogru söyluyor anlamıs degılım eger bebegım dusuk kıloluysa dogumda bı sorun cıkar mı

canim kendi kendini doldurma bebeginin kilosu az olsa soylerdi doktor bence normal dogumu bekletiyolar ya ondan gec bir tarihi soylemistir bide belki fransada 40 haftalarini dolduruyodur genel belki ondan demistir sonraki kontrolunde sor bence bende finlandiyadayim ama benim sata göre sordu aralik 24te ama bu persembe neder bilmiyorum

Kaç gündür annemdeydim canım annem öyle güzel baktı ki bana.Anne gibisi yok elimi sürdürmedi hiç bişeye.Akşam dönerken yolda öyle kötü oldum ki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Canım annem seni okadarr çok seviyorum ki..Eşim de üzüldü yolda geri dönelim mi dedi ama onu da istemedim yarın da dönsem yine aynısı olacaktı hem ağladığımı gösterip annemi üzmek istemedim:KK43:

Kaç gündür annemdeydim canım annem öyle güzel baktı ki bana.Anne gibisi yok elimi sürdürmedi hiç bişeye.Akşam dönerken yolda öyle kötü oldum ki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Canım annem seni okadarr çok seviyorum ki..Eşim de üzüldü yolda geri dönelim mi dedi ama onu da istemedim yarın da dönsem yine aynısı olacaktı hem ağladığımı gösterip annemi üzmek istemedim:KK43:

annelerin hakkı ödenmez nazan ben 2 ay olacak nerdeyse buraya geleli bazen kayınvalidemde bazen kendi annemde kalıyorum ama ikiside el üstünde tutuo beni daha bir bulaşık yıkamadım bi yemek yapmadım bi sofra hazırlamadım düşün hakları ödenmez anne olmak böle bişey işte kıyılmıyo evlatlara

annelerin hakkı ödenmez nazan ben 2 ay olacak nerdeyse buraya geleli bazen kayınvalidemde bazen kendi annemde kalıyorum ama ikiside el üstünde tutuo beni daha bir bulaşık yıkamadım bi yemek yapmadım bi sofra hazırlamadım düşün hakları ödenmez anne olmak böle bişey işte kıyılmıyo evlatlara
Ödenmez gerçekten canım.Ne güzel kayınvaliden de aynısını yapıyormuş sana.Ama öyle olsa da ben okadar rahat edemezdim sanırım onun yanında.Acaba yapmayınca ne düşünür diye gelir aklıma.Ama annem çok daha başka.Şimdi eve geldik yine herşey bana bakacak:KK43:
Artık çok zor geliyor herşey bana:KK43:
38. hafta bitio :bbo:

Maşallah canım:nazar: Ben daha 37ye yeni girdim:kedi:

Ödenmez gerçekten canım.Ne güzel kayınvaliden de aynısını yapıyormuş sana.Ama öyle olsa da ben okadar rahat edemezdim sanırım onun yanında.Acaba yapmayınca ne düşünür diye gelir aklıma.Ama annem çok daha başka.Şimdi eve geldik yine herşey bana bakacak:KK43:
Artık çok zor geliyor herşey bana:KK43:

Maşallah canım:nazar: Ben daha 37ye yeni girdim:kedi:

yaptırmıoki bişy ben kalkıom elimden alıo kızıo bırak dio oturtuyo beni

üff sorma ya sanki heran doğurcakmışım gibi gelio bide bayram gelen giden bi kalabalık sorma allam diom şimdi sancım tutarsa suyum gelirse kaydirigubbakcemile3
1 haftamız kaldı dayansın yaramaz :nazar:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama bende annemi özledimmm

yaptırmıoki bişy ben kalkıom elimden alıo kızıo bırak dio oturtuyo beni

üff sorma ya sanki heran doğurcakmışım gibi gelio bide bayram gelen giden bi kalabalık sorma allam diom şimdi sancım tutarsa suyum gelirse kaydirigubbakcemile3
1 haftamız kaldı dayansın yaramaz :nazar:
Dayanır dayanır annesi merak etme sen o korkular hepimizde var inş. herşey yolunda gideryerimseniben

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama bende annemi özledimmm

senağlama Kötü oldum ya tutamıyorum kendimi sanırım sinirlerim boşalıyor

Benim de annem bir aydır bende, ay desem hemen telaşla bakıyor, hiçbir şey yaptırmıyor. Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar derler ya doğru :çok üzgünüm:

Benim de annem bir aydır bende, ay desem hemen telaşla bakıyor, hiçbir şey yaptırmıyor. Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar derler ya doğru :çok üzgünüm:

bende annemi dogumuma istek yapicaktim olmadi isyeri sorunu ev tasi derken annemi getiremedik maddi olarak olsun kismet olmadi kim yardim edecekse esimden baska kimim varsenağlama

kimse yok
ama günaydın kızlar diyim ben yine..
boğazım çok acıyor öksürük de var.. öksürürken karnım acıyor tabii..

X