Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar acil yardım size yazıyorum.geceden beri ara ara sancım vardı.şuan bir kaç saattir çok sancım var.karnımdan mideme doğru toplanmalar arttı bir de karın ağrım vardı aşırı o azaldı.sancım devam ediyor kasıklarımda . sizce ne yapayım.doktorum ara dedi bir şey olursa, bu hafta sancımda çıkmıştı.aramaya çekiniyorum,sevmiyorum aramayı.erken doğumla alakalı olabilir mi.eşim de işde, nöbetçi,arasam gelir ama enaz 45dkkda gelir.sizce belirti olabilir mi
bıde burası ocak 10 derken bebegın kılosuna bakarak söyluyor son sat tarıhını sormuyor bıle doktor acaba bebegımın kılosu mu dusuk ona göre mı bakıyorlar anlamadım ultrason net olrak haftayı belırlemıyor mu anlamadım kı bu hafta yenıden gıdıcez doktora ultrasona gırcem tekrar bakalım bu sefer nasıl cıkcak bunlar benı cok tedırgın edıyor hangı doktor dogru söyluyor anlamıs degılım eger bebegım dusuk kıloluysa dogumda bı sorun cıkar mı
Kaç gündür annemdeydim canım annem öyle güzel baktı ki bana.Anne gibisi yok elimi sürdürmedi hiç bişeye.Akşam dönerken yolda öyle kötü oldum ki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Canım annem seni okadarr çok seviyorum ki..Eşim de üzüldü yolda geri dönelim mi dedi ama onu da istemedim yarın da dönsem yine aynısı olacaktı hem ağladığımı gösterip annemi üzmek istemedim
Ödenmez gerçekten canım.Ne güzel kayınvaliden de aynısını yapıyormuş sana.Ama öyle olsa da ben okadar rahat edemezdim sanırım onun yanında.Acaba yapmayınca ne düşünür diye gelir aklıma.Ama annem çok daha başka.Şimdi eve geldik yine herşey bana bakacakannelerin hakkı ödenmez nazan ben 2 ay olacak nerdeyse buraya geleli bazen kayınvalidemde bazen kendi annemde kalıyorum ama ikiside el üstünde tutuo beni daha bir bulaşık yıkamadım bi yemek yapmadım bi sofra hazırlamadım düşün hakları ödenmez anne olmak böle bişey işte kıyılmıyo evlatlara
38. hafta bitio :bbo:
Ödenmez gerçekten canım.Ne güzel kayınvaliden de aynısını yapıyormuş sana.Ama öyle olsa da ben okadar rahat edemezdim sanırım onun yanında.Acaba yapmayınca ne düşünür diye gelir aklıma.Ama annem çok daha başka.Şimdi eve geldik yine herşey bana bakacak
Artık çok zor geliyor herşey bana
Maşallah canım Ben daha 37ye yeni girdim:kedi:
Kaç gündür annemdeydim canım annem öyle güzel baktı ki bana.Anne gibisi yok elimi sürdürmedi hiç bişeye.Akşam dönerken yolda öyle kötü oldum ki ağlaya ağlaya bir hal oldum.Canım annem seni okadarr çok seviyorum ki..Eşim de üzüldü yolda geri dönelim mi dedi ama onu da istemedim yarın da dönsem yine aynısı olacaktı hem ağladığımı gösterip annemi üzmek istemedim
Dayanır dayanır annesi merak etme sen o korkular hepimizde var inş. herşey yolunda gideryerimsenibenyaptırmıoki bişy ben kalkıom elimden alıo kızıo bırak dio oturtuyo beni
üff sorma ya sanki heran doğurcakmışım gibi gelio bide bayram gelen giden bi kalabalık sorma allam diom şimdi sancım tutarsa suyum gelirse kaydirigubbakcemile3
1 haftamız kaldı dayansın yaramaz
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama bende annemi özledimmm
Benim de annem bir aydır bende, ay desem hemen telaşla bakıyor, hiçbir şey yaptırmıyor. Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar derler ya doğru :çok üzgünüm: