2009 Aralık Anneleri

yok bnm sancım falan şimdilik aman olmasın yaa bvayramı atlatalaım valla funda az kaldı artık senin bellimi normalmi olcak

çıktın sanırım geç gördüm yaıznı kusura bakma
çıkayım bnde ii geceler yerimseniben

yok bnm sancım falan şimdilik aman olmasın yaa bvayramı atlatalaım valla funda az kaldı artık senin bellimi normalmi olcak

yazdın mı canım bende yeni gördüm :bbo: evet normal olcak inşallah bakalım ne zman gelicek artık bayram çıksın öyle gelsinler inşallah hem biraz daha büyürler benim kzıım biraz zayıf 36+6 da 2750 idi biraz daha toplar inşallah doğana kadar

slm aralık anneleri hayırlı bayramlar nasılsınız heyecan varmı bende kasım anasıyım ama hala doğuramadımdaa beklemedeyim 40+3 haftalık oldum

slm aralık anneleri hayırlı bayramlar nasılsınız heyecan varmı bende kasım anasıyım ama hala doğuramadımdaa beklemedeyim 40+3 haftalık oldum

slm ayyy deme ya neden doguramiyonki bebisin kizmi erkekmi benimde bu haftaya kadar sancim yada kasilmam olmadi bende beklermisim senin gibiidelikafaduldendelikafadulden

bilmiyomki gününü geçiriyo nasipse kızım olcak sözde bide erkek çıkmazsın diyozz kaydirigubbakcemile3seni beklemek mi oooooooooo haftan çok geride ben sabredememkinkaydirigubbakcemile3normal doğum istediğim için bekliyoz bakalım işte tahminimde 9.ayı 10 geçiyo hayırlısı bakalım

vallahi hic belli olmaz yani bide bakarsin erkkeeekk yok canim beni beklemek demedim bende senin gibi beklermisim dedim simdiden sabirsizlaniyom bide senin kadar beklersemmmm bende cunku normal dogum yaptiracaklar :sinifsinif:

vallahi hic belli olmaz yani bide bakarsin erkkeeekk yok canim beni beklemek demedim bende senin gibi beklermisim dedim simdiden sabirsizlaniyom bide senin kadar beklersemmmm bende cunku normal dogum yaptiracaklar :sinifsinif:
pardon yanlış anlamışım sen sezeryanmı?istiyodunki
benimde sat 19 martkaydirigubbakcemile3

tam 1 ay var yani aramızda ne güzel ben çıkıyorum kib görüşmek üzere allah hayırlı doğumlar versin inşallah:Saruboceq:

yok y takma öle zayıf die bnm kızımda o civarlarda kilosu normal yani sağlıklı doğsunlarda funda kilo doğduktan sonra da alırlar ya bnm kız çk hareketli böle karnımdan dışarı fırlıcak sanki cadı dur bi hafta kaldı diom ama bakalım

kızlar acil yardım size yazıyorum.geceden beri ara ara sancım vardı.şuan bir kaç saattir çok sancım var.karnımdan mideme doğru toplanmalar arttı bir de karın ağrım vardı aşırı o azaldı.sancım devam ediyor kasıklarımda . sizce ne yapayım.doktorum ara dedi bir şey olursa, bu hafta sancımda çıkmıştı.aramaya çekiniyorum,sevmiyorum aramayı.erken doğumla alakalı olabilir mi.eşim de işde, nöbetçi,arasam gelir ama enaz 45dkkda gelir.sizce belirti olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…