yok bnm sancım falan şimdilik aman olmasın yaa bvayramı atlatalaım valla funda az kaldı artık senin bellimi normalmi olcak
slm aralık anneleri hayırlı bayramlar nasılsınız heyecan varmı bende kasım anasıyım ama hala doğuramadımdaa beklemedeyim 40+3 haftalık oldum
bilmiyomki gününü geçiriyo nasipse kızım olcak sözde bide erkek çıkmazsın diyozz kaydirigubbakcemile3seni beklemek mi oooooooooo haftan çok geride ben sabredememkinkaydirigubbakcemile3normal doğum istediğim için bekliyoz bakalım işte tahminimde 9.ayı 10 geçiyo hayırlısı bakalım
sat 19 şubat bu ayın 19undan sonra bi 10 gün geçti tam bakalım.
pardon yanlış anlamışım sen sezeryanmı?istiyodunkivallahi hic belli olmaz yani bide bakarsin erkkeeekk yok canim beni beklemek demedim bende senin gibi beklermisim dedim simdiden sabirsizlaniyom bide senin kadar beklersemmmm bende cunku normal dogum yaptiracaklar :sinifsinif:
benimde sat 19 martkaydirigubbakcemile3
yazdın mı canım bende yeni gördüm :bbo: evet normal olcak inşallah bakalım ne zman gelicek artık bayram çıksın öyle gelsinler inşallah hem biraz daha büyürler benim kzıım biraz zayıf 36+6 da 2750 idi biraz daha toplar inşallah doğana kadar