2009 anneleri avrupa yakası hastane seçimi....

serapkayra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
743
74
41
merhaba güzel hamişler, benim hastaneler hakkında pek bir bilgim yok..
bu ikinci doğumum olucak öncekinde buluduğum ilçenin tam teşekküllü bir özel hastanesi vardı orada yaptım çok temiz çok güzeldi, herşeyiyle mükemmeldi diyebilirim.. doktorum olsun, hemşireler, yenidoğan ünitesi, hepsi bir numaraydı.. şimdi o hastanenin ismi değişti, ve artık özel değil çok kalabalıklaştı eskisi gibi olmadığına dair duyumlar alıyorum..
orada yapmayacağım kesin.. şuanda beylikdüzü ecomare diye bir hastane var şimdilik oraya gidiyorum ama yeni bir hastane o yüzden tecrübesiz geliyor bana..
avrupa yakasında oturan arkadaşlarım lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
nasıl bir hastaneyi neden seçmeliyim ? en çok nelere dikkat etmeliyim ? ne gibi sorgulamalar yapmalıyım bilmiyorum..
paylaşımlarınızı bekliyorum....
 
en önemlisi sezeryan yada epidural olacaksan anestezi doktorunun çok iyi olması. oradaki çocuk doktorunun çok iyi olması çünkü ilk müdahale ilk muayene orda olacak.. sonra önceden orda doğum yapmış kişilerin tavsiyesi. sonra kalacağın oda ve o kattaki hemşirelerle konuşmak hastanenin temizliği.. bene doğumdan önce hiç araştırmamıştım

benim doktor dışardan geldi önce şişlideki osmanoğlu kliniğini önerdi oranın çok boğucu bi havası vardı. sonra bikaç kişiden türkiye hastanesinin methini duymuştum eve de yakın diye orayı tercih ettim. iyiki de etmişim.
 
Ben memorialda doğum yaptım epidural sezeryandı. A'dan Z'ye herşeyinden inanılmaz memnun kaldım.
 
ikinizede çok teşekkürler arkadaşlar gittiğim hastanedeki doktoru araştırdım herkes çok memnun eski hastaları onu bu hastanede de buluyor.. ama anestezi uzmanınıda araştırıp içimi rahatlatırsam özel beylikdüzü kolan hastanesinde doğumumu yapıcam Allah ın izniyle ama benden öne doğum yapıcaklardan da tecrübe edinmem lazım biraz daha..
 
X