ya ne zamandır uyeyım ve dogum la ılgılı konuları takıp edıyorum ankaradakı bayanları cok pasıf bulduk her turlu deneyımımızı bu baslık altında tartısabılırız hangı hastane hangı doktor ne kadar oduyorsunuz nasıl dogurmayı planlıyorsunuz ve dahası haydı baslayalım :)opuyorumnanaktan
ya ne zamandır uyeyım ve dogum la ılgılı konuları takıp edıyorum ankaradakı bayanları cok pasıf bulduk her turlu deneyımımızı bu baslık altında tartısabılırız hangı hastane hangı doktor ne kadar oduyorsunuz nasıl dogurmayı planlıyorsunuz ve dahası haydı baslayalım :)opuyorumnanaktan
Selam, biz varız ama inşallah eylül annesi olucam. bugün 31. haftalık olduk ikiz bebeklerim olacak inşallah. Tüp bebek tedavisiyle hamiş oldum Anatolia tüp bebek merkezindeki doktorum Prof. dr Hakan Yaralı ile devam ediyorum.Hastane ise 34. haftadan önce olursa Hacettepe Hast. olacak yeni doğan ünitesi iyi olduğu için , 34. den sonra Mesa Hast. herikiside doktorumun seçimi. Mesa hastanesi 2000tl alıyor doktorum ekibiyle gidiyor hastaneye. Bu arada bebişlerimin alışverişlerini tamamladım hastane çantamızda hazır yinede fikirlerinize ihtiyacım var . Görüşmek üzere
bende varım .. ekim annesi olucam inşallah Allah izin verirse. benimde bebeklerim ikiz doğal yoldan ve 24. haftamızdayız.
bende bugünelrde hastane arayışındayım Zekai tahiri öneriyor herkez gitmedim daha ama bu haftalarda gidicem inşallah. yeni doğan ünitesinin iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden aklıma yattı . yinede hala araştırma içindeyiz bakalım hayırlısı artık..
bende varım .. ekim annesi olucam inşallah Allah izin verirse. benimde bebeklerim ikiz doğal yoldan ve 24. haftamızdayız.
bende bugünelrde hastane arayışındayım Zekai tahiri öneriyor herkez gitmedim daha ama bu haftalarda gidicem inşallah. yeni doğan ünitesinin iyi olduğunu söylüyorlar o yüzden aklıma yattı . yinede hala araştırma içindeyiz bakalım hayırlısı artık..
Selam, Maşallah üçünüze sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız dileğiyle.Zekai Tahir'de iki sene önce ameliyat olmuştum doktorum orada diye doktorumu değiştirince hastaneyide değiştirdim. Hastanede özel bölümlerinde ilgi çok güzel diğer bölümlerini görmediğim için yorum yapamam. Zekai Tahirde çalışan bir doktor arkadaşımız var yeni doğan ünitesinin iyi olduğunu söylüyor. Senin ve bebişlerin için hangi hastane hayırlı ise orası olsun iyi araştır derim.
Merhabalar... Ben geÇen hafta gazı Ünıversıtesı hastanesınde sezeryan ıle doĞum yaptım. Doktorum ahmet erdemdı. Çok memnun kaldım. Kesınlıkle tavsıye edıyorum.