2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

etrik canım geçmiş olsun a.s. tavuk suyu çorba iç bol limon sık içine iyi gelir işallah:1hug:
 
petrikcim gecmis olsun canım

elma mandalina limon ıhlamur kaynat ic icinede ılıyınca bal kat hicbiseyin kalmaz
mucize iksir bu beni hemen ayaga kaldırdı haftasonu
 
arkadaslar o cumle oyle bi cumleki mafedio insanı


allah hepimizin kucagına saglıklı evlatlar versin
ins ptesi 2lidede temiz cıkarda rahat ederiz
o gozyaslarımdan bana kalan suanda goz sızısı ve basagrısı
inanaın akıtacak tek yasım kalmadı
allah kşimseye yasatmasın tekrar

dualarınız icinde cok ama cok tsk ederim
hamislerin duası kabul olurmus o vesileyle temiz cıktı hersey

ya hepsi bi garip 10. haftaya kadar alabiliyoruz diyorlar senin testini 11. haftada yapıyorlar. valla ben hiçbir şey anlamadım bu işlerden. bence testlerin sonuçlarına fazla kafa takmamak lazım. dua edelim birbirimize.
 
iremcim hosgeldin
guzel dileklerin icin saol
sende gelirgelmez neye ugradıgını sasırdın sayemde umarım saglıkla kucagına alırsın bebisi

ebrarcım bencede haklısın cocuk 3 aylık olmus artık yasama hakkı elde etmis gebelik bozulmalı dio zaten bana koyan boyle denmesi

bi arkadasın tanıdıgına 6 aylık cocuk icin demisler cocuk alınmalı sakat die 6 aylık koca cocuk ya kız asla aldırmam demis simdi topac gibi canavarmıs cocuk. rahimlerde gizli olanı Allahtan baskası bilemez
 
iremcim hosgeldin guzel dileklerin icin saol sende gelirgelmez neye ugradıgını sasırdın sayemde umarım saglıkla kucagına alırsın bebisi
Canıııım olur mu öyle şey, çok dua ettim bugün senin için. Birimizin başına gelen iyi yada kötü bir durumu hepimiz tecrübe ediyoruz işte, buranında güzel tarafı bu değil mi zaten? Neyse tekrar tekrar geçmiş olsun canımm. İnşallah Allah başka sıkıntı yaşatmasın. Hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kollarımıza inşallah. Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim :Saruboceq:
 
ay babymom ya nası sevindim anlatamam hadi gozun aydın olsun çok sukur vallahi yaa.
ne kadar dagıtsan azdır oburtarafı diycem ama insanlık iste olabiliyor hata.
asıl dr u dagıtman gerekk bence konusma uslubu yuzunden.
 
Helincim büyük geçmiş olsun. belin için sıcak su torbasına su koyup ağrıyan yerlerine koysan kaslarını gevşetip rahatlatmaz mı? İkilinin iyi geçmesine sevindim. Darısı başıma.

aman dikkat bildiğim kadarıyla çok sıcak bebişlerimize iy değilll:emir_bebek:
 
babymom ya ne kadar sevindim anlatamam
hadi gozun aydın olsun vallahi ya.
obur kilnigi dagıtmak istemekte haklısın ama sonuçta insanlık hali labratuvar da da hata olabiliyor ama asıl dr u dagıtmalısın bence. insan hemen boyle olumsuz konusunrmu yahuu.
neyse bosvereelim hersey yolunda ya onemli olan bu gozun aydın tekrar
 
haklısın esrako
degmez dedim anasını sattımının memleketinde
zaten bunlar cok alıskınlarmı bebek almaya
erkek bebek manyagı hepsi klasik dogu kulturu
oglan deilse aldırıyolarmıs
neyseki benim gittim hastane turk hastanesi drlarda turkiyede calısms
aslında cok memnunum kadından ama cok pahalı oldugu icin testleri baska klinikte yaptırdım
birdahada tovbe baska klinikte yaptırmam
drlr boyleler keseyi gorup bebegi goremeyince bebegi gorup kalbini gormeden saglıklı gebelik diyemem demisti 1 haftayı zor gecirmistim
 
helincim gecmis olsun bence beline atkı sar hicbiyerine su torbası koyma
ayak altından baska heryere zararlı
 
babymom yupyyyyyyyyyyy:dance::dance::dance::teytey:a.s. şükürler olsun cok mutlu oldum valla :roflol:sırnaşık şeydelikafadulden:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::dance::dance::teytey::teytey::1hug::1hug:canım benım ya anlatamam ne kadar çok ağladım duyduğumda
 
comely cok tsk ederim ins seninde ii haberlerini duyarız
inan gozlerim acıo artık nekadar aglamısım tahmin et
yarın aksamdan kalma gibi siser gozlerim kesin
sıksan artık cıkacak yasım yok hepsini doktum
ama bikac gun once katıla katıla guldugumu gormustum ruyamda
simdi katıla katıla agladım
 
babymom, sayfaları öyle hızlı okudum ki, sonucu öğrenmek için, tahmin edemezsin. Git şimdi parçala o herifi.. Büyük geçmiş olsun arkadaşım. İyi haberlerine çok sevindim.

Kızlar ben de bugün gittim. Dediğiniz gibi kollar bacaklar hiç durmuyo :) Hatta poposunu oynattı bir ara.. hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :dance: Çok manyak bir şey.. Kameraya çektik, anneme gönderdim. Dans ediyor sanki.. Doktor gene de 13, hatta 14 hafta bitene kadar progestana devam, dedi. İlişki hala yasak.

Bu arada lierac aldım, bir de göğüs ucu krem aldım, çünkü uçlarındaki deri pul pul dökülmeye başladı. Acısı zaten malum.. (Bir de ruj aldım, bunun konuyla alakası yok sırnaşık şey) Bir de günlük tutmaya başlayacağım artık yeter!
Tiroit, açlık kan şekeri gibi ölçümler istedi. Kızılay'da yaptırıcam onları.

Sabah müdür yardımcısı ile tartıştık. Hem de oldukça yüksek bir tonda. Notlarımı pazar akşamından hem e-okula, hem bilsaya girmiştim. Salı günü bir farkettim, bir sınıfımın notları yok e-okulda. Bütün uyarılarıma rağmen beni dinlemedi hanımefendi. Dün de boş günümde okula gelmemi istedi. Gitmedim, müdüre durumu izah etmiştim. Vay efenim, neden gelmiyorsun? Notunu kontrol etmiyorsun diye beni azarlamaya çalıştı öğretmenler odasında. Ben de mıçtım mıvadım. Sistemin hatasını bana çıkarma, ben işimi yaptım diye.. Hatta e-okulda yanlış sınıfta görünen öğrenciler vardı, onları bile gittim ben söyledim.

Kendisi pek sever öğretmen azarlamayı ama, her kuşun eti yenmez. Daha önce de saçma sapan bir laf etmişti toplu içinde, aynen ağzına sokmuştum lafını. Sonra da "Burcucum sen beni yanlış anladın vs vs" Gıcık oluyorum.. Müdür yardımcılarının %95 'i kendisine yalakalık yapmayan, kralsın - muhteşemsin demeyen öğretmene uyuz oluyorlar. Benim de kimseye eyvallahım olmaz. Herkes işini yapıyor ,kime neyin yalakalığını yapıcam? sdjhgflşwdfcasdöx cşwoerdpfk

Ay kızlar ne çok konuştum. Kusura bakmayın, canım çok sıkıldı sabah. Bir de ağlıyor, ben senin işini yaptım, bir teşekkür beklerdim, diyor. Teşekkürü azarlayarak alacağını sanıyor. Ben de "çok iyisiniz, bir kanatlarınız eksik" dedim. Bana gıcık olduğu başka bir şey var aslında, onu çıkarmaya çalışıyor ama, aynen sokarım valla.. :eek: :))


Hani bir arkadaş (kim yazmıştı hatırlamıyorum) önceki yazılarda büyük tuvalete çıktığında doğum yapmış gibi olduğunu yazmıştı ya, şimdi onu çok iyi anlıyorum. Dün akşam saat 16:00-19:30 arası tuvaletteydim. Abartmıyorum. Ve wc.den çıkamadım. Bu kadar kötü bir kabızlık yaşamadım hayatımda. Hala canım yanıyor ve doktora gidicem birazdan. Rahatlatmak için ilaç yazıyormuş. Elimde olmadan çok ıkındım ve dün akşamdan sonra normal doğum yapamayacağıma karar verdim. Berbat bir durumdayım inşallah bebişe birşey olmamıştır.

Ben yazmıştım ama benimki en çok 10 dk sürmüştü. Geçmiş olsun. Bol su içmeyi ihmal etme..


Aftabru sana katılıyorum, norraa gibi bir arkadaşımız olduğu için çok şanslıyız. Ben de teşekkür ediyorum..
 
Kızlar ben de bugün gittim. Dediğiniz gibi kollar bacaklar hiç durmuyo :) Hatta poposunu oynattı bir ara.. hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :dance: Çok manyak bir şey.. Kameraya çektik, anneme gönderdim. Dans ediyor sanki.. Doktor gene de 13, hatta 14 hafta bitene kadar progestana devam, dedi. İlişki hala yasak.

Gözünaydın canıım, çok sevindiim inan hihoyyyt Darısı bizim başımıza artık yerimseniben Gün sayıyorum resmen, 9 şubat gelsin ve bu mutluluğu bende yaşayayım inşallah :Saruboceq: Özledim bebişimi çook :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:
 
gözün aydın tazefasulye darısı başımıza
bende gün sayıyorum benim şafak 5 şubat : )

saolun kızlar bol meyve yiyorum
biri bana portakal suyu kilo yapar dedi bilen varmı ?
 
Gözünaydın canıım, çok sevindiim inan hihoyyyt Darısı bizim başımıza artık yerimseniben Gün sayıyorum resmen, 9 şubat gelsin ve bu mutluluğu bende yaşayayım inşallah :Saruboceq: Özledim bebişimi çook :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

Çok teşekkür ederim iremcim. Sen de aramıza hoşgeldin. Darısı başına. Allah hepimize sağlıklı doğumlar göstersin.
 
tazefasulye maşallah bebeğine :nazar: ays çok şirin bende böyle görebilecekmiyim
çok heyecanlandım :CüvCüv:
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
 
gözün aydın tazefasulye darısı başımıza
bende gün sayıyorum benim şafak 5 şubat : )

saolun kızlar bol meyve yiyorum
biri bana portakal suyu kilo yapar dedi bilen varmı ?

Sağol canım, siz de göreceksiniz inşallah.. portakal suyu için benim doktorum demişti ki; "1 bardak portakal suyunda 5-6 portakalın vitamini olduğu kadar kalorisi de vardır. Ayrıca senin için gene çok önemli olan "posa" kısmını atıyorsun. Senin vücudunun posaya ihtiyacı var. 1 bardak portakal suyu içeceğine, 2 tane portakal ye!" demişti.

Ama canın illa da bir şey içmek istediyse zararı yok, tabii ki içebilirsin..
 
X