2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

her hafta ultrasona girsek.ben çok özlüorum ve gelişimini izlemek istiorum yakından.gidip baktırasım var gene
 
canım burda ultrasoncular var bakıolardır heralde.şimdi doktor deiştirdim daha yenisine gitmedim.dieri sadece tansion bakıordu ya şimdi yenisi inşallah daha bilmiş birşeydir.
 
size dün ki bir olayı anlatayım.dün hastaneye kan vermeye gittim.bi ana bina var bi de 2 tane küçük bina var hastaneye ait hepsi yanyana.ben kan vermek için paramı verdim yan binaya geç dediler
kızlar geçerken bir küvöz içinde 15 tane bebek.ölü bebekler sandım.sonra bir baktım hepsinin serumu var minnacık serumlar.üst üste koymuşlar bebekleri bina deiştiriolar.şok oldum.yan yana koymuşlar yer bitmiş bi de üstlerine koymuşlar.minnacıklardı.heralde erken doğum bebekleri ama zaten sayelerinde yakında ölürler
 
slm güzel anneler:CüvCüv: herkes iyi maşallah ben yeni geldim dr dan
herşey yolundaymış çok şükür :Saruboceq: ama çok korkuttu dr beni bebişimi göremedi önce bana sorular sormaya başlayınca acayip korktum:çok üzgünüm: ama sonra gördü neyseki içim bi rahatladı ki anlatamam saklanmış bi köşeyee yavrum:ecrin_bebek: tahlil yaptırdım yarın onların sonucunu alcam işallah onlardada bi sorun çıkmaz:Saruboceq:
 
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum inş kısmetse Ağutosun 26sında bebeğimi kucagıma alıcam 2 aylık hamileyim ama göbeğim 4 aylık gibi şiş sizce nedendir

HOŞGELDİN o mühim karın şişliği konusuna sen de değinmişsin...buradaki hemen herkesin en büyük sıkıntısı diyebilirim.özellikle geceleri çok fena şişiyor benim karnım.azıcık bir şey yesem davul gibi.:CüvCüv:
 

saol cnm inşallah, evet çok mutlu oldu ağladı telefonda her gün soruyor
annemde ağladı kısmet olursa ilk torun olacak bebeğim , Allah herkese bu mutlulugu tatmayı nasip etsin
 
benim göbeğim de akşamları çok gergin oluyor şişlikten. bi de iğne vuruyorum akşam saatlerinde, batırırken acımaya başladı artık gerildi ya.
 
Kizlar yarin sabah doktor randevum var,bebisimi yeniden gorucem, buarada dun gece cok kotu bi ruya gordum paylasmak istiyorum, ruyamda doktora gidiyoruz ve doktor keseyi goremiyor, gecen geldiginde bebekde kesede vardi simdi ikisi de yok diyor,bebek gitmis diyor, sabah cok kotu oldum:çok üzgünüm:dun aksam da esimle konusmustuk benim yine duygusal bi animda, acaba hazirmiyiz bu bebege acaba ona iyi bir anne olabilir miyim, acaba dogru zaman mi diye, en basta soyledigim gibi bizim planlamadan ve korunurken oldu bu bebis, yani pek hazir degildim ben kendi adima, ama bu ruyayi gordukten sonra cok pisman oldum soymlediklerime, ya dedim yarin doktorda kotu bir haber alirsam ne yaparim:çok üzgünüm:
 

korkma canım ya.duygu dalgalanmaları yetersizlik hissi töbe töbe bazen pişmanlık korku bazen korkunç özlem.yani benim de her dakika deişior duygularım.5.aydan önce kadınlar benimseyemezlermiş.ne zaman tekmeleriyle bize kendilerini göstercekler o zaman anne olmanın ne olduğunu anlamaya başlıcaz.doğuştan hazır olamazsın anneliğe.doğmadan da hazır olamazsın bilmediğin bir şeye. ben de kabuslar görüorum.bir gün şeytan doğurmuşum öldürdüm bebeğimi.herkese zarar verior die.1 hafta etkisinden çıkamadım. inşallah hayırlı çocuklarımız olur.sen sıkma kendini.hepimiz öğrenicez alışıcaz
 

Insallah dedigin gibidir canim, esim cok istiyordu bir bebek ve birden gelince hic aldirmayi dusunmedim ama benim kendimle ilgili bir suru planimi ertelememe neden oldu, belkide bu yuzden kafam karisiyordur kariyer mi cocuk mu diyebenneyaptımkiama o benim minik mucizem %1 sansla bize geldiyse dunyaya gelmeyi de hak ediyor saglikla insallah
 

çocuk sahibi olmak çok öenmli bir karar. bir çok şeyden vazgeçioruz.ve hayatımız boyunca sorumluluk altına girioruz.bilinçli anne babalar olarak zaten bunun zorluklarını gördüğümüz için biraz sarsılıoruz.alışçaz ama . insan dünyaya getirmek kolay mı.sadece altını deiştirip emzirmek olmayacak ki.allah korusun bir çok sorunla başa çıkacağız. canımızdan çok sevip bazen çok acı çekeceğiz.bazen herkesten mutlu olacağız.tüm hayatımız deişior.kriterlerimiz amaçlarımız artık onla mutlu olup üzülcez.ne kadar zor bir şey aslında. allahım bize hep güzel günler yaşat inşallah.şimdiden yaşadığım evhamı bebeğim dünyaya geldiğinde kaç katı yaşayacağım inanın şimdiden korkuorum .
 

hayatta bazı seyler tesaduf değil çok inanırım ben buna. yada dagına gore kar vermek denri ya iste seninde saglıklı kalacagın varmıs hareket etmen keza sigar aiçmemen buna olumlu etki yapmıs.


ay lal çok guldurdun beni ya etraf ebru ugundese benzeyenlerle dolu demek:))

aynı d ygu dalgalanmalarını bende hissediyorum.
hatta oyle ki bu bebegi 16 ay bekledim 15. ay laproskopi ameliyatı oldum tek tupum tıkalı oldugu için ameliyatan bile kaçınmadım oyle çok istedim oyle çok agladımkı adet olunca. ama yinede hamile kaldım çostum sevidnim deliler gibi birkaç hafta geçti bunalım haline donyorum arada napcam ben tekrar kuçuk bebek hazırmıydım ben buna hersey bitmisken oglumkocamanken rahatmı battı diyenleri hatırlıyroum falan fena oluyourm oysa ben çok dusundutm birkaç ay surekli bunu dusunudm ikinci yapayımmı diye sonra esimi ikna etmekle zaman geçirdim o da ikna oldu hatta artık olmadıkca oda çokistekle bekler oldu ve oldu çok sevnidik simdi ikmizde sıradan bir olaydaymısız gibi moddayız nankorluk etmis olmaktan çok korkuyorum ama hormonlara baglıyromubu dalgali ruh halini.
ve ne kadar istersen iste kabullenme denen bir sure var hep diyorlar 5. ay falan diye
 
Bizimkilerin iki erkek torunu var. Eşimin ailesinin ise ilk olacak. O yüzden bizimkiler kız olmasını tercih ediyor olabilirler. Belki eşimin ailesi de kız istiyordur çünkü eşimin de sadece bir erkek kardeşi var. Kayınvalidem de kız çocuk özlemi çekiyor yani. Aman sağlıklı olsun da ister kız ister erkek farketmez. Hayırlı evlat olsun yeter.
 
Selam kızlar... Ay okuldan geldiğimden beri pek bir kötüyüm, gözlerim dolup duruyor.. Son sınıflardan bir kız öğrencim tayin istediğimi ve bebek beklediğimi biliyor (aslında tüm okul biliyor) ve bana çok düşkün. Öyle ki, sınavımdan düşük (58) aldı diye sürekli "hocam siz karşı çok mahçubum" diyip duruyor. Öyle ki; 2. sınavdan 95 aldı.
Neyse uzatmayayım. "Eğer 2. dönem okula geldiğimde sizi bulamazsam diye" dedi ve elime bir paket tutuşturdu. Eve gelince bir açtım ki; tulum !! Bebeğim için tulum almış canım benim :)

Burada bebeğine şimdiden bir şeyler alan arkadaşları anlamıyordum. Ama şimdi bu tulumun içinin dolu olcağı günleri düşündükçe gözlerim doluyor.. senağlama Öyle fena oldum ki.. Allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Ayyyyh gene gözlerim doldu senağlamasenağlamasenağlama Duygusal dalgalanma mı dedi biri :))



Çok teşekkür ederim.. evet, 2 yanağımda da gamze var. Annem bize çok düşkündür, hatta ergenlikte aşırı sıkılırdım bu ilgiden. Ama uzak kalınca anladım sanırım. Şimdi de tatillerde bir araya gelince, ben ayrılmıyorum annemin totosundan :) eşim zaten benim tacizime devamlı uğruyor, pek yanlış bir tespit sayılmaz kötükedihüso


Of yaaa, deli mi bu doktorlar? Benmki de geçen hafta aynı şeyi yaptı yüreğime iniyordu..
 

Aman canım yaa, iyi düşün iyi olsun. Şunu unutma, en hazır olanımız bile değil.. 9 aylık süreç bu yönden çok iyi işte.. Sanki bebişimizi kucağımıza alır almaz, her şeyi 4 - 4 lük yapabilecek miyiz? Eşim yıllardır beni ikna etmeye çalışıyor. Canını sıkma, her şey çok güzel olacak..
 
Kızlar ben şu foto ekleme işini çok tuttum. Hergün birkaç foto ekliyorum. Pek yakında göbeğimi de göreceksiniz
 
Kızlar bugün bebişimin kalp atışlarını hem gördüm hem duydumhihoyyytÇooook güzeldi yaaaa:asigim:Geldim yarım saat ağladım zaten. Allahım herkese nasip etsin. Sağ salim kavuşalım inşallah yavrularımıza:Saruboceq:
 
norra
yarın güzel haberlerle doktordan döneceğinden eminim.ben her doktora gittiğimde kalbim çarpıyo öyle korkuyorumki kötü bir şey olacak diye.ama sonra her gittiğimde bebişimi biraz daha büyümüş gördüğümde rahat bir nefes alıyorum
kızlar çatlak kremi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz?bana doktorum üç tane krem ismi verdi.eğer kremlerin hiç birini bulamazsan badem yağı kullanın dedi.ama üç ayın bittikten sonra dedi.benimde üç ayım bitti ama hangisini kullanacağıma karar veremedim
 
aftabru
sende üç ayı bitirmişsin gözün aydın canım
dördüncü ayına girdin hayırlı olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…