2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

lalece cnm dr bana kç olduğunu sölemdi ama pıt pıt pıt atıyodu sordum nasıl diye çok güsel dedi..maşallah bebişime dedim bende...cnm sorun olsa dr sölerdi o normal değerdir evham yapma...............
 
gunaydın herkese...

gecem cok kotu gecti kabus gordum ve bir muddet uyuymadım simdide ayakta uyuyorum cok kotuyum yaa nezaman gececk bu haller canımda sıkılıo depresif hissediorum resmen...:KK43:((
 
günaydın kızlar
deryadevrim sanırım bayağı bir öğretmeniz burada
bende öğretmenim kızlar.rehber öğretmenim
yatılı okuldayım
kızlar bana doktor bir kaç tane çatlak kremi ismi verdi.bulamazsan badae yağı kullan dedi ama 3 aydan sonra dedi
bende yarın üç ayım bitiyo.haftaya gidince kremi alıp başlayıp başlamayacağımı soracam
 
gunaydın herkese...

gecem cok kotu gecti kabus gordum ve bir muddet uyuymadım simdide ayakta uyuyorum cok kotuyum yaa nezaman gececk bu haller canımda sıkılıo depresif hissediorum resmen...:KK43:((

canım sanırım hormaonların bir oyunu bu.bir de bebişlerimizle ilgili endişelerimizin dışavurumu,boşaltımı olabilir bu rüyalar.ben de sürekli alakasız kişiler,alakasız yerler görüyorum rüyamda..böyle sinir bozucu rüyalar bunlar.sabahta dayak yemiş gibi kalkıyorum.gece gazdan pek uyuuamıyorum zaten dün bir de baş ağrısı eklendi.bir de yatılı misafir olunca istediğin gibi dinlenemiyorsun.hadi hayırlısı.geçecek hepsi inşallah:1closedeyes:hep kalacak değil ya?mirmirmirmir
 
ya o sacmasapan ruyalar bendede basladi, polisiye-macera dizi havasinda, isin tuhafi tuvalet arasi verip ruyaya kaldigim yerden devam edebilmemsırnaşık şey
En kotusus ben normalde yuzustu uyurdum ama goguslerimin acisindan yatamiyorum, dogal olarakda uykuya dalamiyorum kolayca:eek:

aynen nora benimde oyle polisiye filmmden fırlamısım gibi uyanıyorum:) komik komik ibirde uzun anlatmak hosuuma gidiyor sanırım esim sikiliyor dinlemekten:) sacma sapan ruyaları dinlemek hosuna gitmiyor heralde:)) ama ben anlatmak istioyorum çok komik çunku:))
ama çok enteresan herkesin belirtileri ben gece hiççç uyanmıyroum kesintisiz uyuorum tuvaleet falan hiç kalkmadım ilk hamileimide de olmamıstı son ayylar haric. herkesin durumu ne kadar farklılıklar gosteriyor iste.


kızlar bugün tam 6 hafta oldu sizlerinki bebeğimin abla ve abileri galiba:) cuma günü doktora gideceğim inşallah sorun yoktur.. bugün çok az miğdem bulandı sizce erken değil mi daha bulantı için?

derya hiçde erken değil kiminin daha adet geçimkmesi olmadan bulantıları baslıyor kisiye gore çok değisiyor tum belirtiler. sende ilahı dr keseyi goremedi diye uzuluyordun ne guzel iste bulantılar baslamıs masalah masalah mutlu olmalısı bu durumda oyle değilmi erken falan değil hersey yolunda insalah.

bir şey daha soracam, çatlak kremi aldınız mı?

ben ilk hamileligimde lancome un lierac isimli kremini dr um onermisti hiç unutmam kızlar sene 2000 kremin bir kutusu 15 ytl. yani eski para ile 15 milyon:) ve uç kutu bitirdim sabah aksam ozenle surdum karnımı acık tutup kurutup giysimi indirdim falan banamısn demedi.
verdigim o 45 ytl ye acırım yillar oncenin45 ytl si iyi para idi yani. oysa bebe yagı falan alıp gun içinde aklıma geldikce sursem eminim daha etkili olurdu. çunuk onemli olan sık sık nemli tutmak bolgeyi.v e benim cildim çok kuruuu. yinede naparsam yapayım catlıycaktı eminim. annem iki tane dogurmus kilosuda yerinde masalah karnı bembeyaz nası guzel hala. yani bu tamamen cilt tipi ile alakalı. ama kuru cildi de gunde 3-5 kez nemlendirerek biraz olsun onunu alabilirsini catlakların. ama ben çok paralar dokmeye hiç gerek gormuoyrum basitce nemlendirmek karnı yeterli bence.
umarım karnım zaten beter durumda sahtı sahbaz olmaz bu da eklenince.

MERHABA ARKADAŞLAR,
ölçtü. mide var mı idrar kesesi var mı filan diye baktı. herşey normal dedi. 46mm olmuş. cihazlar genelde bebek ölçümüne göre 3 gün fazla gösteriyormuş ona göre, o yüzden bebeğinizin zıplayışını görürsünüz sağlıkla sıhhatle....

hah senden haber bekliyoruz burda yahu benimde yogundu dun ogleden sonra pek giremedim okuyamadım. gozun aydın olsun arkadasım ya ne guzel oh insalah amniyosenteze gerek olmaz. hos olsada yaptıran milyon tane insan var.
peki dr un uçlu test te yaptırmanı istiormu ikili iyi çıkınca kimi dr uçlu ye gerek gormuyor çunku ?

cinsiyetini nası merak etmessin yahuu pesss ilerleyen aylardada dr gorse bile soylememi diyceksin ??
ben çok merak ediyorum soyliyim derse tabiki soyle diycem ama bu haftalarda soylenen sonuca tam inanırmıyım onu bilmiyorum iste.
 
dide bide tvde ne denk gelirse aynen ruyamda. gecem kotu gectigi icinde sabahları mutsuz ve suratsız oluyorum vede asabi tabiki...
 
merhaba kızlar ben geldim geriden gelip tüm sayfaları okuyamadım fazla oturamıyorum.bu gün iyiyim kanamam bu gün kesildi ama çok oturunca karnımda basınç ve ağrı oluyor ilaçlara devam ediyorum bol bol yatıyorum yatmayı pek sevmeyen birisiyim oda başımı ağrıtıyor ama katlanacağım.hepinize iyi akşamlar.

sakaleynmaster yattıkca kanamaların azalacak goreceksin
sonra ayaga kalktıın anda biraz fazla dolandıgın anda gelecek korkacaksın ama onlar yatmakla biriken ve son kanama olcak benim aynen boyle oldu. ve bitecek hiç sorun olmayacak. çokkk kiside duydum kahverengi lekelenme kimsenin bebegine birsey olmamıs .



bu arada arkadaslar birisi yazmıs unuttum simdi yuzu koyun yatamıyorum gouguslerim acıyordiye ben yuzukoyun artık yatmıyroum zaarrı olur diye sizler yatıyormusunzu?
geçen gun agda yaptırırken sedye de yuzukoyun yatmam gerekti ik dk lık ona bile korktum bundan sonra ayakta devam edelim dedim. ezilir gibi geliyor bebek ustune yatınca.

bu arada dr larınız agda yaptırma isinie bir yorum getiriyormu yaptırma vs diyen varmı ? ben sordum dr um pek matrak o senin tercihin ben karısamam dedi gulerek:) bu demek oluyorku sorun yok ister yaptır ister yaptırma ama adamın uslubu bu:)
 
bende normalde hep karnımın üzerine yatardım ama hamileliğimden bu yana karnımın üstüne yatmıyorum
zaten önerilmiyorda.en iyi yatış pozisyonu sol tarafaymış
hem kalp böbrekler çalışıyo ve bebeğe sola yatınca kan akışı sağlanıyormuş.özellikle 3 aydan sonra karnın üzerine yatılmaması gerekiyor
 
kızlar hamilelikte sola yatıp bacaklarınızı kasığınıza çekerek yatarsanız bebeğe kan akışı sağlarsınız
en uygun yatış pozisyonu buymuş ama kanamada sırtüstü yatılması gerekiyor tabii
 
arkadaslar merhaba,5 gun kadar bı aradan sonra tekrar geldım :eek: grip olmustum bende ateslenmıyım daha agır gecmesın dıye anneme gıtım oh yattım dınlendım ve gribi tam olmasada buyuk bölümünü atlattım :hooray: ee sizler nasılsınız insallah aramızdan kmsecıkler ayrılmamıstır bı gecmıse göz atıp gelıyım,Allah bılır sız fena kaynatmıssınızdır nası okuycam bılmem valla :1closedeyes:
 
oooo kızlar bakıyorum da yatış pozisyonlarına geçmişiz. ben hep yüzükoyun yatarım. en çok öyle rahat ediyorum. ama gitgide göğüs acılarım beni o şekilde uyutmuyor. çok pozisyon değiştiriyorum geceleri. hatta uykusuzluk bile çekiyorum. ama akşamları 10 ila 11 arasında öyle güzel deliksiz bir uyku çekiyorum ki tv izlerken galiba bana yetiyor. bu arada psikolojim de henüz çok değişmedi. sinirlilik aşırı duygusallık filan henüz başlamadı. gayet iyi sayılırım moral olarak. bakalım benim dengeler ne zaman altüst olacak.
 
AFTABRU cok sanslısın ben dunyanın en dertli insanıyım sanki, icim sıkılıo aglamak istiorum surekli bogulcak gibiyim. yuzu koyun yatmayı cok severim ama karnımın ustune yatamıyorum. gece tv izlerken sızıyorum 10dk da sızsan yerime gidince gecem kabusa donuyo mumkun oldugunca tum uykumu biriktirip yataga saklıorum.geceleri sırtustu sag sol ustu acık coraplı corapsız her sekle giriyorum. tabi sabahta uykumu alamamıs olup agresif oluyorum.tam bulanti gecti demistim ama gecmenis aynen devam aksamları kendi pisirdigimi yiyemiyorum cubku pisirirken kokuyo. en fazla corba ve salata.
sabahlar bulntım daha az ama susamıs oluyorum bulanacak die korkumdan su icemiyorum.ise gelene kadarda bisey yemiorum oyle yani heranımız ayrı macera.
sacım basım makyajım hic soylemiyorum haftasonu kestirdim omuzlarımdada rahatladım biraz ama ne suslenmek ne makyaj ne yuzumu yıkamak gelio icimden oysaki benim kardesim doguma bile makyajlı gitmisti umarım o gunleri goruruz.
bugun seslikuran.com dan meal dinliyorum biraz daha ruhum rahatladı.

minik kelebek cok gecmis olsun dikkat et kendine gerci ateslenmedikten sonra gribin bebege etkisi yokmus.
 
günaydın kızlar.rüyalar konusunda haklısınız bende macera filimi gibi rüyalar görüyorum.çatlak kremi konusunda da benim arkadaşlarım hepsi hamilelik süresi boyunca bitkisel yağ kullandılar.bende şimdi yağ kullanıyorum.tavsi ederim pahalı kremlere gerek yok bence hiç bi işe yaramıyolar.bu yağları boynunuzun aşağısından dizlerinize kadar nemlendirici gibi sürüyorsunuz.cildinizi besliyo kullanan arkadaslarımda hiç çatlak olmadı.yağlar kakao ,susam ve bir tane daha var ama onu unuttum.isteyen arkadaşlar olursa öğrenir yazarım.hepsini karıştırıp sürüyosunuz.
 
hoşgeldin minik kelebek. merak etmiştik. sen iyiymişsin, şimdi geriye milkshake ve gelgit kaldı. onları da çok merak ediyorum. haber alan varsa lütfen bize de haber versin.
 
günaydın kıslar...evet ya bende yüz üstü yatardım hep gece hep uyanıyom bu yüzden göğüsler isin vermiyo yan yatım dizlerimi çekiyom çok gaz olduğu içinde bu yatış daha ii oluyo ..
 
minik kelebek cnm çokm geçmiş olsun..ben hemileliğimi griple başlamıştım ama bilmiyodum hamile olduğumu çok zordur zaten halsiz oluyon bide gribin halziliği..ii bari azalmış..içebiliyosan sıcak çorba iç bol bol terle rahatlarsın.....

 
FİGENN susam yagı cok kotu kokuyo onu surersek kocisler yanımıza yaklasma ben biara selulit icin kullanıyodum ama esim yurtdısındaydı 1 hafta filan kullandım yinede karar sizin ben bebeyagından baska kullanmayı dusunmuyorum banyodan banyoya ıslakken vucut ii oluyo karnımız iice buyuyunce ozaman hergun kullanırız
 
buarada kızlar dün doktorda şahit olduğum bir şeyi sizle paylaşayım. benim çok canımı sıktı siz de bilin de ona göre davranın.
doktor ölçüm yaparken benim kuzum uslu uslu yatıyordu. aynı internetteki yatış pozisyonunda öleee ölçtürtüyordu ensesini mensesini. sonra birden elektrik çarpmış gibi zıpladı yerinden. çok şaşırdık. meğer doktorun cebi sessizdeymiş ve adama çağrı gelir gelmez bizimki manyetik dalgalardan etkilenerek sıçramış. doktor hemen kapattı tabi. "benim cebin sesini duydu bebek" dedi. biliyordum duyuyordum bebeğe zararı olduğunu ama bu şekilde şahit olmak çok etkiledi arkadaşlar. artık cep telefonlarımı yakınımda tutmuyorum. bebek şuan istemsizce sıçrıyor ama yakında hissetmeye de başlayacak, ve ben beynine zarar verebileceğini düşünüyorum. lütfen siz de dikkatli özenli davranın şu cepler hakkında
 
kıslar geçmiş sayfalarda kjaldı hatırlayamıcam kim olduğunu mühtehcen bi rüya görmüştü kasılmış ağrısı olmuş baya...of ya bende gördüm uyandığımda nasıl ağırıyo çok korktum ..dr söledim dikakt et bundan dolayı isin vermiyom dedi ilşkiye ne edim dedim fiilen olmasada rüyamı giriyo dr da güldü saıkıncalı deedi kasılmalar..sonraki akşam yine görmeye kalkıştım ama bu sefer uyandım allahtan...bol bol dua okuyarak yatıyorum görmemk için...ben böle diildim sonradan oldum:KK70:....
 
buarada kızlar dün doktorda şahit olduğum bir şeyi sizle paylaşayım. benim çok canımı sıktı siz de bilin de ona göre davranın.
doktor ölçüm yaparken benim kuzum uslu uslu yatıyordu. aynı internetteki yatış pozisyonunda öleee ölçtürtüyordu ensesini mensesini. sonra birden elektrik çarpmış gibi zıpladı yerinden. çok şaşırdık. meğer doktorun cebi sessizdeymiş ve adama çağrı gelir gelmez bizimki manyetik dalgalardan etkilenerek sıçramış. doktor hemen kapattı tabi. "benim cebin sesini duydu bebek" dedi. biliyordum duyuyordum bebeğe zararı olduğunu ama bu şekilde şahit olmak çok etkiledi arkadaşlar. artık cep telefonlarımı yakınımda tutmuyorum. bebek şuan istemsizce sıçrıyor ama yakında hissetmeye de başlayacak, ve ben beynine zarar verebileceğini düşünüyorum. lütfen siz de dikkatli özenli davranın şu cepler hakkında

of ne diyon cnm ya tüylerim diken diken oldu okarken kıyamam ben miciğe cnm benim...bu kadar etkiliymiş he şimdi ben ne yapim annemler ablamlar uzakta nasıl konuşcam...
 
X