2009 ağustos anneleri hamiş olduğunuzu öğrendiğiniz an neler hissettiniz

prenses84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
440
0
40
ben hamile olduğumdan şüphe ettiğim an eczaneye gidip gebelik testi aldım ellerim titreye titreye cünkü istemiordum eve geldim ve cift cizgi cıktığı an sanki dünya başıma yıkıldı okadar üzüldüm ki aldırmak bile istedim ama haftalar gectikçe kalbinin attığını duyunca işler deişti tabi anneliğe ısındımm kendime cok kızdım ve suan oğluşumu bekliorum ve sabırsızımm şafak 37

Ahhhh canimm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin askimmmmmmm opuyorumnanaktan

benim ikinci bebegim olacak bu , 16ay ugrastıktan sonra tedavilerle ancak hamile kaldım telefonda beta hcg testinin sonucunu ogrendim deli gibi yarım saat en az agladıgmı hatırlıyorum titreye titreye inanılmaz bir mutlu andıhayatımın en mutlu anlarıdna biri belkide allah tamamına erdirsin insalah su an saatleri sayıyorum kızımı kollarıma almak için

benim ikinci bebegim olacak bu , 16ay ugrastıktan sonra tedavilerle ancak hamile kaldım telefonda beta hcg testinin sonucunu ogrendim deli gibi yarım saat en az agladıgmı hatırlıyorum titreye titreye inanılmaz bir mutlu andıhayatımın en mutlu anlarıdna biri belkide allah tamamına erdirsin insalah su an saatleri sayıyorum kızımı kollarıma almak için

ayyy canımm benimm cok sevindim bnmde doğum ağustos sonu inşş sende sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallahh ömür boyu mutlu ol bebeğinle :)

X