• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009-2010 Sonbahar-Kış sezonu Tirnaklar ...

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
2009-2010 Sonbahar-Kış sezonu güzellik trendlerinden tırnaklar da nasibini alıyor. Metalik ojeler orijinal renkler ve farklı tırnak süsleri bu sezonun sürprizleri.
Bakımlıyız.Com - Harika Tirnaklar...

1_1792009123014_15344.jpg

Parıldayan ojeler

Pırıltı; çoğu zaman sofistike ve şaşırtıcı bir içerik yaratıyor. Altın pırıltıya sahip siyah ojenizin içine pembe pigmentler katarak fütürist bir etki yaratabilirsiniz.

2_1792009123014_15344.jpg

Gümüş çılgınlığı

Minx’in çok ince bir polimerden yapılan kağıtlarını tırnaklarınızın üzerine yapıştırın ve sıcakta tutarak ısınmasını sağlayın. Bu ojenin en büyük özelliği kuruması için beklemenize gerek olmaması ve uzun süre kalıcılığını koruması.

3_1792009123014_15344.jpg

Pürüzsüz tırnaklara sahip olmak için arzu ettiğiniz renkteki ojeyi iki kat sürdükten sonra bu kez Sallay Hansen’in akıcı ojesini sadece uç kısımlara adapte edin. Siyah gölgeler oldukça gözde ancak dilediğiniz takdirde Sallay Hansen’in geri kalan renk skalasından birini de deneyebilirsiniz.

4_1792009123014_15344.jpg

Oldukça sade bir renk olmasına rağmen ihtiraslı bir içeriğe sahip olan gece mavisi ojeyi tek kat sürdükten sonra kurumasını bekleyin. Ortaya çıkan kadifemsi görünümün son derece etkileyici olduğunu far edeceksiniz.

2009-2010 Sonbahar-Kış sezonu güzellik trendlerinden tırnaklar da nasibini alıyor. Metalik ojeler orijinal renkler ve farklı tırnak süsleri bu sezonun sürprizleri.
Bakımlıyız.Com - Harika Tirnaklar...

1_1792009123014_15344.jpg

Parıldayan ojeler

Pırıltı; çoğu zaman sofistike ve şaşırtıcı bir içerik yaratıyor. Altın pırıltıya sahip siyah ojenizin içine pembe pigmentler katarak fütürist bir etki yaratabilirsiniz.

2_1792009123014_15344.jpg

Gümüş çılgınlığı

Minx’in çok ince bir polimerden yapılan kağıtlarını tırnaklarınızın üzerine yapıştırın ve sıcakta tutarak ısınmasını sağlayın. Bu ojenin en büyük özelliği kuruması için beklemenize gerek olmaması ve uzun süre kalıcılığını koruması.

3_1792009123014_15344.jpg

Pürüzsüz tırnaklara sahip olmak için arzu ettiğiniz renkteki ojeyi iki kat sürdükten sonra bu kez Sallay Hansen’in akıcı ojesini sadece uç kısımlara adapte edin. Siyah gölgeler oldukça gözde ancak dilediğiniz takdirde Sallay Hansen’in geri kalan renk skalasından birini de deneyebilirsiniz.

4_1792009123014_15344.jpg

Oldukça sade bir renk olmasına rağmen ihtiraslı bir içeriğe sahip olan gece mavisi ojeyi tek kat sürdükten sonra kurumasını bekleyin. Ortaya çıkan kadifemsi görünümün son derece etkileyici olduğunu far edeceksiniz.

ay bunlara bayıldımm
tam aradğım renkler
markalarını biliyor musunuz kızlarr? :sinifsinif:

çok güzel şu kaplanlı yüzüğü çok beendim onun nerde satıldığı hakkında bilgisi olan varmı varsa lutfen bana yazsın çok beendim çnkü

2.ojenin rengi bi harika gümüş rengiymiş acaba nerden bulabiliriz ki yada bu renkte bi oje var mı acaba

8 sene Önce nıŞan makyajımda lacıvert ton ve lacıvert oje kullanmıŞtım lancome nın sımlı lacıvertı mÜthıŞ hıÇte bozulmuyo

bu 1.resimdeki benim ojemin tıpkısının aynısı hatta şuanda tırnağımda var ben Alix Avien den aldım rengi sanırım 154 akşam sürdüm
mavili olanda 168 Alix Avien de bende var ordan biliyorum

kırmızı siyah olana bayıldım yaa. Nasıl da profesyönelce sürülmüş... Biz yapsak aynısı çıkmaz haralde mirmirmirmir

kirmizi siyahi yapmak icin kirmiziyi surdukten sonra siyah ojeyi kucuk bir parca sungerle tirnaginizin ucuna uygulayin... kolaylikla yaparsiniz

Back