2008kasım anneleri yemek ve uyku problemleri

krikitos

02.07.10 arda'm yanımda
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
3.192
0
kızlarrr ben 22 yaşında anne olan ama hala büyüyemeyen bir anneyim oğlum 23 kasımda doğdu zaten çoğu zaman ağlayan hep kusan gece gündüz uyumayan bir bebekti ama benim esas problemim şimdi lk 6 ay sadece anne sütü içtik herşey gü
zel kilo güzel gelişim güzel ama 6 aydan sonra oğlum hiçbirşey yemiyor sebze meyva özellikle yumurta denemediğim yöntem şaklabanlık kalmıyor ama genede yemiyor aç olduğu içinde hiç uyumuyor sürekli ağlıyor ama yinede yemiyor anne sütüne devam ama onuda azcık emiyor artık itiyor tek içtiği aptamil NE OLUR YARDIM siz kahvaltısını nasıl hazırlıyorsunuz öğle sebzesinin içine zeytin yağı koyuyormusunuz NEOLUR YARDIM NE YOĞURT NE MEYVE NE SEBZE NE TARHANA ÇORBASI DENEMEĞİM KALMADI TARİFLER İSTİYORUM biberon mamasıyla anne sütüyle oğlum büyüyemiyor

canım benim dr um 4 saatte bir doyurmayı önerdi..

midesinin büyümesi için bu önemliymiş..

mideside büüyürse tabi artık katı gıdalara geçmek isteyecek kendisi çünkü anca doyacak...

inşallah en kısa zamanda açılır iştahı..

diş çıkarıyorsa eğer bak iştahsızlığı ondanda olabilir..

alttan 2 tane dişi çıktı ateş yapıyor özellikle gece yarısı çok telaşlanıyorum ya çok yükselirse farketmezsem die gerçi hiç uyku nedir bilmez olduk doğduğundan beri yemek olayı sinirlerimi çok bozuyor denemediğim şey kalmadı doktorun tarifleri tabi dr tavsiyesi dışınada çıkamıyorum korkumdan var bir tarif falan bildiğin yada senin bebişin severek yediği şeyler falan ya ne olur yardım ağlamaktan bittim ben artık

canım benim oğlumun sevdiği şeyi bulana kadar baya bi çöpe bişeyler gitti ..

bizimki mesela tavuklu çorbalar seviyo özellikle içinde bulgur varsa..

parmağınla yedirmeyi dene mesela parmakla daha güzel açıyolar..

silikon kaşık mı kullanıyosun bilmiyorum ama silikonla daha güzel yiyolar..

yoğurt yemiyosa ayran yap içine ceviz badem fındık ne varsa rendele çok besleyici oluyor..

sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım canım..

ama bak benim en dikkatimi çeken nokta ben ne zaman ammaan allaha emanet ne yapayım ben vazifemi yapıyodum dedim o zman yemeğe başladı..

bende senin gibi oturup ağlıyordum..

birde dediğim gibi 3 veya 4 saatte bir yedirmekte baya faydalı oluyo..

meyve yemiyosa eline ver mesela kendi eme eme yer..başlarda belki zor olur ama sonrası gelir canım hiç merak etme sen..

krikitos panık yapma. benım oglumda zor gectı ek gıdalara. zamanla bır duzene oturuyor. en azından aptamıl ıcıyor senınkı oda sonucta doyurucu olur. az az vermeye calıs bır kac kasıkla basla. corbaları cazıp hala getırmek ıcın yogurtla yada meyveyle karıstırabılırsın.eger ek gıdalara baslıyoruz bolumunu okursan orda arkadsların yazdıgı bı cok tarıfı bulabılırsın.

sağolun teşekkür ederin arkadaşlar bakıcam ek gıda tariflerine bu arada slikon kaşık kullanıyorun onu dişlerinle bi ısırıyor bırakmıyor :) mika kaşık kullansam zararı olurmu acep dişine falan.gerçekten elimden geleni yapıyorum kim ne dediyse aldım ne dediye yaptım fazlasıyla annemler bana bu kadar para harcamamıştır valla :) ben büyüdüysen ki 1.500 kilo doğmuşum ben her bebek büyür takmıcam artık allaha emanet herkezin bebişler öpt...

kıslar gece siz ne yediriyorsunuz tok kalması için bide kaçta yediriyorsunuz acep ben aptamil gece için bisküvili maması var onu yediriyom svmedi sanırım yemiyor yesede yesede 2 maksimum 3 saat sonra uyanıyor sonrada bişey yemek istemiyor ne biberon ne anne sütü sabaha kadar nöbet tok tutan bildiğiniz bişey var mı yardımmmm

cnm ben saat 8 buçuk 9 gibi beblacın filan gece muhallebileri varya onlardan veriyorum ballı irmikliydi galiba,bide heronun gogly elmalısı var onu seviyo pişirerek hazırlıyosun onu, benimki kızımda ek gıdalara tam alışmadı daha bazen ağzını kocaman açarak yiyo bazen kaşığı görünce direk çeviriyo kafasını, ama elimle yedirince hiç reddetmiyo sende dene cnm yemeklerde minik minik ekmeği batırıp ver belki yer senin oğlunda öyle

konular artık kullanılmıyınca nasıl kapanıyor bilmiyorum ama kadınlar kulubü kullanıcı bi arkadaşım konunun sonuna kapatmak istediğini yaz yöneticiler okuyor ve kapatıyor demişti.okunmayan aylardab beri açılmayan ama kalabalık yapan birsürü konu var hatta bazılarından 2 tane var başlık farklıu konu aynı kalabalık yapmasak konular kapansa yöneticilerin dikkatine.

BEN BU KONUYU KAPATMAK ıSTıYORUM

X