Bölgesel İncelme 2008 süper turbo max vibro shape kullanan var mı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214


Etkin bir şekilde incelmek ve vücudunuzu canlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey, kendi evinizin özelinde ve rahatlığında günde sadece 10 dakikanızı Supermax Isıtmalı&Titreşimli Turbo İncelme Kemeri'ne ayırmak. İncelirken, kitap okuyun, çalışın ya da uyuyun. Hiçbir şey bundan daha kolay olamaz.

Supermax Turbo, vücudunuzun belirli bölgelerini inceltmek için kan dolaşımını hızlandıran masaj hareketlerini kullanarak devrim yaratan yüksek performanslı bir incelme kemeri olup üstün ısıtma özelliği ile aynı zamanda kilolarınızı terleme yoluyla atmanıza da yardımcı olur.

Dilerseniz belinizi, kalçalarınızı, sırtınızı, dilerseniz de baldırlarınızı ve karnınızı inceltebilirsiniz.

Ürünü rakiplerinden ayıran diğer bir özelliği ise ekran aydınlatmalı özel LCD gösterge paneli ile yaptığınız tüm işlemleri kontrol ve kumanda edebilmesidir.

Size titreşimli ve harekete geçirici bir masaj sağlayan Supermax Turbo ısıtmalı incelme kemeri, kan dolaşımınızı belirgin biçimde hızlandırır, vücudunuzdan toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve size daha sıkı bir vücut için yardımcı olur.

Supermax Turbo ısıtmalı incelme kemeri, Isıtmalı ve Titreşimli Masaj Kemerinden, Aydınlatmalı LCD Ekranlı Kumandadan ve Adaptörden oluşur. Vücudunuzdaki ekstra santimlerden kurtulmak için mükemmel bir alettir. Tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak, rahatınıza bakmak ve aleti 10 dakikalığına çalıştırmak. Bu kolaylığın tadını çıkarın!

Ürün Özellikleri:

* Çift turbo motorlu
* LCD ekranlı kumanda
* Heat Function ısıtma sistemi
* Tüm Parçalar açılmamış orjinal kutusundadır.
* Benzerlerinden farklı termal ısıtma sistemiyle bel,karın ve kalça bölgesindeki yağları eriterek gerçek anlamda zayıflama sağlar.
* Güçlü çift motorluyla, performansınızı arttırır.
* Yorgunluğunuzu giderir, dinçleştirir.
* Vücudunuza zindelik ve tazelik verir.
* Sindirim güçlüğü ve mide şişkinliği için faydalıdır.
* Selülite meyilli bölgeler için kusursuzdur.
* Kan dolaşımını hızlandırır.
* Vücudunuzdan toksinlerin atılmasına yardımcı olur.
* Termal ısıtma sistemiyle karın ve kalça bölgesindeki yağları eriterek zayıflatır.



Arkadaşlar turbo max vibro shape kullanan var mı:uhm:yeni çıkmış.dijital göstergeli termal ısıtmalıymış. memnun olan var mı. şaşırdım hangisini alacağımı 2 motorlumu 5 motorlumu 10 motorlumu alsam.yeni doğum yaptım diyet yapamıyorum şu garibe bir yardım:enbuyukkk:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GEçmiş olsun.Bebeğinle uzun ömür dilerim.Vibro shape kullanıyorum ama kaç motorlu neyn onu bilmiyorum.Ama etkili oluyor düzenli kullanımda..
Günde 10 dk kullanmak yeterli oluyor.Diyet yapamadığına göre alabilirsin ama etkili olur.a.sAma motor sayısı ve turbosu hakkında bilgim yok ne yazıkki..fisfisfis Sevgiler..a.s.
 
arkadaşkar ben runmill crazy fit aldım,acaba birdeböyle bir titreşimli kemer de mi alsam yoksa çok mu olur abartmasam mı?daha cihazı kullanamadım:uhm:kurmadılar çünkü:1no2:
 
bende zayıflama ile ilgili gördüğüme duyduğuma saldırıyorum almak için.pilates cd si tuğba özayın aerobik cd si,zayıflamak için hipnomeditasyon kasetlerim nil gün isimli yazarın kitabı hepsi mevcut.ama iş çocuklardan fırsat bulup yapmakta.inşeallah kemeri kullanabilirim ve oda işe yarar.toramini cevabın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.
 
Bende Turbo max değil ama onun gibi başka bir markanın 2 motorlu olan titreşimli kemerini kullanıyorum. Günde 2 kez 10ar dk takıyorum ve düenli kullanımda hele de diyetle birlikte etkili oluyor. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bel çevresinden 2 cm inceldim, göbekte biraz indi tabi.. Ama tek başına işe yaramaz diye düşünüyorum, tam anlamıyla diyet yapılmasa bile hafiften bişeyleri kısarak bu kemer yardımıyla incelme olabilir..
 
bende süper max turboyu kullanıyorum.çift motorlu.termal ısıtması var.ilk kullanışlarda biraz kaşıntı yapsada sonra alışıyosun 5 gündür falan kullanıom.aama sağlığa zararlımı böle aletler onu bilmiom
 
bende düzenli kullandığımda faydasını gördüm diyebilirim gerçi diyet spor ve vibro shape kullandım.ama metabolizmayı hızlandırdığı kesin çünkü yatmadan önce kullandığımda uykuda çok terliodum .bu aradaben tv reklamları yapılan orjinalimden almıştım diğerlerine göre epeyce pahalıydı ama değdi doğrusu..
 

bu motordan bend ealdım ama acayip kaşındırıyorr ya. kaşımaktan heryerim kan topladı ve çatlak çatlak yırtıldı annemd eçok kızdı attım bi köşeye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…