- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
-
- Konu Sahibi zeynepxoxzdil
cnm bende öyle bi mekanda düşünüyorum kızımın doğum gününü bu baktıgın mekan nerde fiyat gercekten uygunmuş
sağol cnm ilgilendiğin için malesefki bana biraz uzakmış ben floryada oturuyorum bakırköy florya ve yeşilköy taraflarında düşünüyorum ama uygun fiyata bulabilirmiyim bilmiyorum bende netten biraz arastırıyım sanada haber veririm belki sanada uyan yer olur
Bizim dogum gunumuz 14 ekim carsambaya geliyor .Calıstıgımdan kızımın dogum gununu ancak c.tesi yapabilecegim
Ben de amcasının evi bahceli havuzlu orda kucuk bir parti yapmayı dusunuyorum bi de bir arkadasım parti malzemeleri satıyor palyaço da buluyor ondan da yardım almayı düsünüyorum .
bizim doğum günümüz 12 ekim. pazartesiye denk geliyor. sanırım biz pazar günü kutlarız.
aklımda bişiyler var.o zamna telaşeyeş unutmazsam tabi.
partiyi evde yaparız.kalabalık bir ortam olacak. hesapladığım kadarıyla 30- 50 civarı kişi olur.birde doğum günü partimiz için ya davetiye hazılayacağım yada hazıl alıp içine güzel bir not yazmayı düşünüyorum.eve palyaço çağırmayı düşünüyorum. ama tam kesin değil. belki 2. yaş doğum gününde çağırırsam daha iyi olur.gelen çocuk misafirlere de minik hediyeler vermek istiyorum. hatıra niteliğinde . düdük olabilir vb. bişiyler.ikramlarda kararsızım. ya ev yapımı olacak. yada bir yerle anlaşıp hazır bişiyler ikram edebilirim. o anki duruma bağlı. ev süslenecek. ışıklar fln.balonlar. müzikler özel olarak seçilecek
haaaaa birde oğlumun ilk doğduğu andan itibaren çekilmiş fotoğrafları slayt sunum hazırlayıp misafirlere sunacağım. ekranda müzük eşliğinde onalrda dönsün.isteyen seyretsin. isteyen dans etsin.
nurcecim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık.davetiye olayını bende düşünmüştüm ama slayt sunum süper bir fikir bizde Girayın her hafta çekilmiş resimleri duruyor bende senin gibi yapabilirim.
hadi arkadaşlar doğum günlerimiz sırayla yaklaşıyor yok mu böyle güzel fikirleri olan anneler yaaayerimseniben