2008 miniklerinin doğum günü için önerileriniz?

zeynepxoxzdil

aşkların en tatlısı Giray
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.671
10
53
slm 2008 ekim anneleri
günler yaklaşıyor ve minik kuzucukların ilk partileri yaklaşıyor.ben hergün araştırma yapıyorum sizler napıyosunuz merak ettim bu arada böyle bir başlık açıyım dedim.
gerçi bizim 3 ayımız var ama olsun şimdiden bakmaya başladım.
dün bir mekan buldum 50 kişilik fiyat 550tl dediler.paket programmış içinde pasta,büyükler için sınırsız çay,küçüklere meyve suyu süsleme ve palyaço dahilmiş sizce nasıl fiyat?eşim uygun gibi dedi ama araştırıyorum daha:teytey:

cnm bende öyle bi mekanda düşünüyorum kızımın doğum gününü bu baktıgın mekan nerde fiyat gercekten uygunmuş

cnm bende öyle bi mekanda düşünüyorum kızımın doğum gününü bu baktıgın mekan nerde fiyat gercekten uygunmuş

slm canım
annem beylikdüzünde oturuyor orada bir mekan var nişan,kına gecesi vs şeylerde yapılıyor.bahçeleri var ve içeride de yerleri mevcutmuş gezmedim ama güzel villa zaten giriş katı burası.bilmiyorum sana uzakmı ama gidip bakarım sana yazarım canımyerimseniben

sağol cnm ilgilendiğin için malesefki bana biraz uzakmış ben floryada oturuyorum bakırköy florya ve yeşilköy taraflarında düşünüyorum ama uygun fiyata bulabilirmiyim bilmiyorum bende netten biraz arastırıyım sanada haber veririm belki sanada uyan yer olur

sağol cnm ilgilendiğin için malesefki bana biraz uzakmış ben floryada oturuyorum bakırköy florya ve yeşilköy taraflarında düşünüyorum ama uygun fiyata bulabilirmiyim bilmiyorum bende netten biraz arastırıyım sanada haber veririm belki sanada uyan yer olur

ok canım uzak değilmişiz zaten banada o civar uyar,yeşilköyde buldum diye sevinmiştim ama onlar sadece organizsayon yapıyorlarmış mekanı biz buluyormuşuz:sm_confused:

ay bizim doğumgünümüze yaklaşık 1ay kaldı ramazana denk gelior nasıl yaparız diye düşünüyorum zaten çok kalabalık olmayız aile arasında bi kutlama olacak

biz doğum gününde allahtan bir mani olmaza ankaraya babanneye gidicez.orda cok cocuk var.hepsini eve davet edip gzl bir parti vericez.bu toysaraslarda gzl parti bardakları tabakları süsleri var.halamızla onu halledicez :) ve tabiki olmazsa olmaz parti elbisemiz :)) onuda gzl bir sekilde halletittikmi temeeeemmmm :)) ha bide fotorafcıda gzl bir foto istiyorum :))) kızımın tek ve bizimle cekilmiş ilk doğum günü resimleri :))
allahım isteyen herkese bugunleri göstersin ...

Bizim dogum gunumuz 14 ekim carsambaya geliyor .Calıstıgımdan kızımın dogum gununu ancak c.tesi yapabilecegim :KK43:
Ben de amcasının evi bahceli havuzlu orda kucuk bir parti yapmayı dusunuyorum bi de bir arkadasım parti malzemeleri satıyor palyaço da buluyor ondan da yardım almayı düsünüyorum .

Bizim dogum gunumuz 14 ekim carsambaya geliyor .Calıstıgımdan kızımın dogum gununu ancak c.tesi yapabilecegim :KK43:
Ben de amcasının evi bahceli havuzlu orda kucuk bir parti yapmayı dusunuyorum bi de bir arkadasım parti malzemeleri satıyor palyaço da buluyor ondan da yardım almayı düsünüyorum .

çok güzel peracım imkanın varmış mevsim de güzel bizde biraz risk var 31 ekim hava bozabilir çünkü:uhm:

bizim doğum günümüz 12 ekim. pazartesiye denk geliyor. sanırım biz pazar günü kutlarız.
aklımda bişiyler var.o zamna telaşeyeş unutmazsam tabi.
partiyi evde yaparız.kalabalık bir ortam olacak. hesapladığım kadarıyla 30- 50 civarı kişi olur.birde doğum günü partimiz için ya davetiye hazılayacağım yada hazıl alıp içine güzel bir not yazmayı düşünüyorum.eve palyaço çağırmayı düşünüyorum. ama tam kesin değil. belki 2. yaş doğum gününde çağırırsam daha iyi olur.gelen çocuk misafirlere de minik hediyeler vermek istiyorum. hatıra niteliğinde . düdük olabilir vb. bişiyler.ikramlarda kararsızım. ya ev yapımı olacak. yada bir yerle anlaşıp hazır bişiyler ikram edebilirim. o anki duruma bağlı. ev süslenecek. ışıklar fln.balonlar. müzikler özel olarak seçilecek
haaaaa birde oğlumun ilk doğduğu andan itibaren çekilmiş fotoğrafları slayt sunum hazırlayıp misafirlere sunacağım. ekranda müzük eşliğinde onalrda dönsün.isteyen seyretsin. isteyen dans etsin.

bizim doğum günümüz 12 ekim. pazartesiye denk geliyor. sanırım biz pazar günü kutlarız.
aklımda bişiyler var.o zamna telaşeyeş unutmazsam tabi.
partiyi evde yaparız.kalabalık bir ortam olacak. hesapladığım kadarıyla 30- 50 civarı kişi olur.birde doğum günü partimiz için ya davetiye hazılayacağım yada hazıl alıp içine güzel bir not yazmayı düşünüyorum.eve palyaço çağırmayı düşünüyorum. ama tam kesin değil. belki 2. yaş doğum gününde çağırırsam daha iyi olur.gelen çocuk misafirlere de minik hediyeler vermek istiyorum. hatıra niteliğinde . düdük olabilir vb. bişiyler.ikramlarda kararsızım. ya ev yapımı olacak. yada bir yerle anlaşıp hazır bişiyler ikram edebilirim. o anki duruma bağlı. ev süslenecek. ışıklar fln.balonlar. müzikler özel olarak seçilecek
haaaaa birde oğlumun ilk doğduğu andan itibaren çekilmiş fotoğrafları slayt sunum hazırlayıp misafirlere sunacağım. ekranda müzük eşliğinde onalrda dönsün.isteyen seyretsin. isteyen dans etsin.

nurcecim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık.davetiye olayını bende düşünmüştüm ama slayt sunum süper bir fikir bizde Girayın her hafta çekilmiş resimleri duruyor bende senin gibi yapabilirim.
hadi arkadaşlar doğum günlerimiz sırayla yaklaşıyor yok mu böyle güzel fikirleri olan anneler yaaayerimseniben

ben daha hiç düşünmedim doğum gününde ne yaparız diyee sizinkileri okuyunca imrendim valla bende istiyoırum kızımn ilk doğum günü çok güzel olsun ama burda ne onları yapacak imkan nede gelecek insan var çok küçük bi yer ve daha yeni taşındık.bu imkanlarda banada fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

nurcecim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık.davetiye olayını bende düşünmüştüm ama slayt sunum süper bir fikir bizde Girayın her hafta çekilmiş resimleri duruyor bende senin gibi yapabilirim.
hadi arkadaşlar doğum günlerimiz sırayla yaklaşıyor yok mu böyle güzel fikirleri olan anneler yaaayerimseniben

ben bu yapacaklarımı zamn gelince unutup yapamamaktan korkuyorum :uhm:
birde davetiyemin içine yazacakalrımı da şimdiden bir kağıda yazıp dolabımın kapağına yapıştırdım unutmayayım birde kaybetmeyeyim diye.
ilerleyen zamnlarda bir liste yapacağım kendime. zamn gelince de oradan takip ederim.
geçen toyikiye gittik.doğum günü partisi için çok güzel süsler ve yazılar vardı.
salona oğlumun adı iyiki doğdun yazısı ve yanıp sönene ışıkalral bir köş hazırlamayı düşünüyorum.süslerin haricinde.

X