2008 Kasım Anneleri

selam fıstıklar güzel bi hafta diliyorum
hafta sonumuz bol bol üşümekle geçti burnumuzu dışarı çıkardığımız anda donduk ne soğuktu ne soğuktu .sıradan bi haftasonuydu dün sinemaya gidicektik giyindik çıktık hem saatlerimiz uyşmadı hemde hangisine gideceğime karar veremedim bi türlü aşk tesadüfleri severi merak ediyodum özcanın filmini merak ediyorum bide filistinide merak ediyorum amaan gittik geldik sinamaya karar veremedim yorumlara iyice bi bakiim her dakka gidemiyoruz gittiğime deysin bari
markete uğrayıp döndük

gunaydın hatunlar
herkese mutlu ve kolay haftalar dılerım

hafta sonunu mıskın gecırenlerden bırı de benım
tum hafta sonu evdeydım
cumartesı gunu annem dun ıse esım nazladı benı bol bol
kuzumla oynastım yan gelıp yattım
hala bas donmelerım ve halsızlıgım devam edıyor
yuzumu goren korkuyor kul gıbı olmusum dıye
ısımın basındayım daha ıyı olsamda yatmayı tercıh ederdım yaaa neyyyseee

Lorem günaydın..Tahliller ne oldu, tedavin nasıl olacak canım?Az önce face e baktım sorayım dedim, çevrim dışı yazmış..

Maytabım sen yine iyisin, ben markete bile gidemedim.Sinemaya gitmeyeli yıllar oldu

günaydın kızlarrrrr
epeyce zmandır yoktum işlerin içinde kayboldum gittim:)ama bu haftadan sonra sizinleyimmm can sıkıcı şeyler olmuş gene ama olmuşla öleceğe çare yokmuş umarım unutulur giderr
bende pek bi mutluyum haziranın 27sinde antalyadayım 5 gün tatil yapıcaz görümcemlerle önce bursa sonra antalyaa yuppiiii 4 ay daha var ama içim kıpır kıpır bayağı da uyguna geldii hotel müdürü halamınoğlu

Son düzenleme:
bu arada cumartesi gecesi bizde canlı müziğe gittik süleyman bar diye accayp keyifliydi gece 03,30da geldik eve eltim ve eşiyle birlikte vallahi süper oldu ii kafa dağıttım fakat bu saatten sonra fazla para harcamak yok tatil gidiş dönüş ücreti falan derken bize bayağı pahalıya patlıcak umarım değerrr

günydın kızlar
dün kızımı kayyusuna götürdüm pek hoşuna gitti ben kayyunun evine gittim diyo degişik geldi artık çocuk tiyatrolaına götürmenin vakti gelmiş sinema filan unuttuk bare çocuk tiyatrosuna gideriz artık biz

Hilalim 5 kg verdim ama 3 kg yağ verdim..67,7 geldim, 62 ye düşsen yeter dedi..

Minecim günaydın, ben götürmedim Anılı tiyatroya erken demiştim ama değilmiş sanırım

yasmincim vallahi normalde gecelik fiyatı 128tl erken rezarvasyonda indirim var bide genel müdür torpili 65-70 tlye gelecek sanırım bugün görüşücem tekrar biz kayınvalidem de dahil 3 kişi gideceğimizden biraz tuzlu olacak ama olacak artık o hotele değer yaniiiii.....kayınvalidem görümcemin oğluna bakacak annemde benim kuzuya bakacak bol bol gezicez inşallh....

lavişcim h.minecim lorecim hoşgeldiniz
minecim ne güzel götürmüşsün kuzuyu kayyuya bende istedim ama karşıda gösteriler hafta sonu karşıya geçmek işkence valla
lavişko ne güzel tatilinizde hazır bol bol eğlen yüz bütün senenin yorğgunluğu gidiyo valla tatilde
lorecim noldu tahlil yaptırıcaktın bugün
yasminom varya sen acaip sıkılaşmışsındır 5 kilo verdiysen bu 10 kilo gibi yansır çok spor yaptın çünkü valla takdir ediyorum seni maşallahın var
zaten resimlerde kilon gözükmüyodu bi resim atsana faceye son zamanlarından görelim yavrimo seni

Sağolun canlarım.

mAYTABIM ÖĞLE ARASI VE AKŞAMLARI 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYORUM.Dötüm sıkılaştı:))

Icırım evi aldınız mı?Ne oldu o iş?Bigün güle güle oturuna geliciğim inşallah.Hilalimi ve diğer karılarıda getiririm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…