- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #97.141
gülübik hoşgeldim cicim
yasooo iyi sadece işin bi bölümüne o parayı alıyosan iyi iş seninkide zuhahahah
Mucizem , Nazlım sağolun..
Beyazım kıyafetler harbiden işe yarıyo.Renk geldi hayatımıza yaaaw:)
Şükür Asortim.İş almıyodum dışardan ama çok ısrar ettiler.Aranılan elemanım:) Dün arkadaşlarla şakalaşıyoduk.Hamile bi arkadaş işi bıraktı çok oldu.Diğer bi arkadaş sıra Yasminde dedi.Patron gülüşmeleri duyunca geldi.Ne oldu falan dedi.Ben de beni göndrmek istiyo arkadaş dedim.Aman haa, dedi.Bi daha duymayım.Hemen Yasmin.e diyet tatlı ısmarla dedi.Seviyo beni yaaa patronum..
Anılda da iş bankasının kumbarası var.Her akşam atıyoruz içine.Anne bu iş bankası, amcalara verecez paralarımı saklıcak bana verecek diyo:) Bazen de tv.nin kumandasını alıp kanal d yi açıyorum diyo.. Koca adamım benim..
söyleyin bakayım hayatınıza renk getiren şu kıyafetleri bizede bizim hayatımızada bir renk gelsin canııııım.
kasap sevdiği deriyimiydi yerden yere vurumuş o hesap sevmeseler iş yapmasan tutarlarmı onca sene seni
şu çamaşırlardan bizede satsanızda pamuklu donlardan kurtulsak
yasmin valla güzel paraymış...
senin patronda biliyor demek kıymetini ama adam accık belli eder değerli elemenını böyle yorarmı yavvv...:)))
mucizem iyi oldu kı renklendi essahtan hayatımız bende sonradan şaştım yanıldım aldım ama iyi geldi.. hanee
polip sende al accık değişsin hayatın renklensin gerçi bilemeyiz belki sendede başka numerolar vardı hee..:))))
betül ne zamandır uyuyordu bu kız ne çok uyudu diye gittim kapıyı açtımki yatakta dikilmiş bana bakıyor çocuk meğer se tam kalkmış mış ben kapıyı açıncada korkmuş kucağıma aldım sarılıp öptüm _anne korktum diyor .neden korktun dedim benn senden diyo bi de arkasından kahkaha atıyor .delü danam benim
ühüüüühüüü arkadaşa gittim mevlüt vardı evinde etli pilavlar baklava ıslak kek z. yağlı sarma dereotlu mısır ekmeği bilmemne allam allam ben sadece az et salata ve ayran ...diyeti bozmiim dedim bozunca devamı geliyo ah bu kahrolası kilolar ya ama iyi gidiyorum yaza sıfır beden girmek arzuusundayım insan sıfatından çıkıyom ama olsun:))))
gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin diyorum lap diye daldım konuya ama
kız gülübik maşallah hatun sana yaa diicek başka söz bulamadım la :) ziyaretçiler tavana vurmuş galba gene bugünün reytingleri senden olsun bacım
bende satıyom ama daha kendime almadım benim herüf iltifat etmez bide canın bişeymi istiyo diye sorar bende gıcık olurum o yüzden şimdilik almadım ama alıciim gene tutamııcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?