2008 Kasım Anneleri

yasmin valla güzel paraymış...
senin patronda biliyor demek kıymetini ama adam accık belli eder değerli elemenını böyle yorarmı yavvv...:)))

mucizem iyi oldu kı renklendi essahtan hayatımız bende sonradan şaştım yanıldım aldım ama iyi geldi.. hanee:23:

polip sende al accık değişsin hayatın renklensin gerçi bilemeyiz belki sendede başka numerolar vardı hee..:))))

kocanın en zayıf noktasından vurup adamı dollandırıyon dimi asortik

he kız yasmin içim geçmiş benimvalla bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modumdayım.
anam kızdan fırsatmı kalıyor zati.ikinci bebeyi nasıll yapcaz bilmiyom

ya ne demezsiniz ben ve nomero:93:

pamuklu pamuklu genişce donlarımı giyiyom sıcacık ohhh

bu arada pztsiye kalsın muhabbet ben kaçtım yakışıklım gelmek üzre
hadi iyi tatiller
mucize sıkma canını yapamasam ben yapamazdım kesin sen 2.yide yaparsın 3.yüde
tek yorgun savaşcı sen değilsin yani:97:

betül ne zamandır uyuyordu bu kız ne çok uyudu diye gittim kapıyı açtımki yatakta dikilmiş bana bakıyor çocuk meğer se tam kalkmış mış ben kapıyı açıncada korkmuş kucağıma aldım sarılıp öptüm _anne korktum diyor .neden korktun dedim benn senden diyo bi de arkasından kahkaha atıyor .delü danam benim

gidenlere iyi akşamlar nazlı melek sanada kolay gelsin canım.buğun ben yemek yapmıycam dünden kalanlara talim.şimdi kıza bir çorba isıtma vaktıdır onu doyurayım bende

ühüüüühüüü arkadaşa gittim mevlüt vardı evinde etli pilavlar baklava ıslak kek z. yağlı sarma dereotlu mısır ekmeği bilmemne allam allam ben sadece az et salata ve ayran ...diyeti bozmiim dedim bozunca devamı geliyo ah bu kahrolası kilolar ya ama iyi gidiyorum yaza sıfır beden girmek arzuusundayım insan sıfatından çıkıyom ama olsun:))))

gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin diyorum lap diye daldım konuya ama
kız gülübik maşallah hatun sana yaa diicek başka söz bulamadım la :) ziyaretçiler tavana vurmuş galba gene bugünün reytingleri senden olsun bacım

bende satıyom ama daha kendime almadım benim herüf iltifat etmez bide canın bişeymi istiyo diye sorar bende gıcık olurum o yüzden şimdilik almadım ama alıciim gene tutamııcam kendimi

gülübik hoşgeldim cicim
yasooo iyi sadece işin bi bölümüne o parayı alıyosan iyi iş seninkide zuhahahah

hoşbuldum bebeğim

Mucizem , Nazlım sağolun..

Beyazım kıyafetler harbiden işe yarıyo.Renk geldi hayatımıza yaaaw:):23:

yaramaz mı kıı hem de o biçim kocişimin de benim de ağzımın suyu akıyor valla

Şükür Asortim.İş almıyodum dışardan ama çok ısrar ettiler.Aranılan elemanım:) Dün arkadaşlarla şakalaşıyoduk.Hamile bi arkadaş işi bıraktı çok oldu.Diğer bi arkadaş sıra Yasminde dedi.Patron gülüşmeleri duyunca geldi.Ne oldu falan dedi.Ben de beni göndrmek istiyo arkadaş dedim.Aman haa, dedi.Bi daha duymayım.Hemen Yasmin.e diyet tatlı ısmarla dedi.Seviyo beni yaaa patronum..

kıı senin patron hem seven hem döven cinsten sanırım :9: kaşığıyla verip sapıyla göz çıkarıyor

Anılda da iş bankasının kumbarası var.Her akşam atıyoruz içine.Anne bu iş bankası, amcalara verecez paralarımı saklıcak bana verecek diyo:) Bazen de tv.nin kumandasını alıp kanal d yi açıyorum diyo.. Koca adamım benim..:emir_bebek:

aferin benim kuzuma

söyleyin bakayım hayatınıza renk getiren şu kıyafetleri bizede bizim hayatımızada bir renk gelsin canııııım.

şekerim biz de kataloglar var seçip seçip alıyor hem satıyoruz hem alıyoruz ohhh

kasap sevdiği deriyimiydi yerden yere vurumuş o hesap sevmeseler iş yapmasan tutarlarmı onca sene seni
şu çamaşırlardan bizede satsanızda pamuklu donlardan kurtulsak:9:

pamuklu don da satıyoruz ehehehehe ama diğerlerini tercih ederim var yaa off of

yasmin valla güzel paraymış...
senin patronda biliyor demek kıymetini ama adam accık belli eder değerli elemenını böyle yorarmı yavvv...:)))

mucizem iyi oldu kı renklendi essahtan hayatımız bende sonradan şaştım yanıldım aldım ama iyi geldi.. hanee:23:

polip sende al accık değişsin hayatın renklensin gerçi bilemeyiz belki sendede başka numerolar vardı hee..:))))

iyi gelsin nazlımeleğim tabi sefan olsun gencizgüzeliz şimdi yapmıcaz da ne zaman yapcaz dimi ama

betül ne zamandır uyuyordu bu kız ne çok uyudu diye gittim kapıyı açtımki yatakta dikilmiş bana bakıyor çocuk meğer se tam kalkmış mış ben kapıyı açıncada korkmuş kucağıma aldım sarılıp öptüm _anne korktum diyor .neden korktun dedim benn senden diyo bi de arkasından kahkaha atıyor .delü danam benim

ay bunlar beni öldürecek yaa her biri birbirinden şeker oldu

ühüüüühüüü arkadaşa gittim mevlüt vardı evinde etli pilavlar baklava ıslak kek z. yağlı sarma dereotlu mısır ekmeği bilmemne allam allam ben sadece az et salata ve ayran ...diyeti bozmiim dedim bozunca devamı geliyo ah bu kahrolası kilolar ya ama iyi gidiyorum yaza sıfır beden girmek arzuusundayım insan sıfatından çıkıyom ama olsun:))))

gidenlere güle güle gelenlere hoşgeldin diyorum lap diye daldım konuya ama
kız gülübik maşallah hatun sana yaa diicek başka söz bulamadım la :) ziyaretçiler tavana vurmuş galba gene bugünün reytingleri senden olsun bacım

bende satıyom ama daha kendime almadım benim herüf iltifat etmez bide canın bişeymi istiyo diye sorar bende gıcık olurum o yüzden şimdilik almadım ama alıciim gene tutamııcam kendimi

hoşbuldum tatlım bundan sonra daha sık buradayım inşallah en azından selammı eksik etmeyeceğim
bugün reytingleri ben topladım bebeğim allahımıza bin şükür popüler insanlarız hergün reytinglik bişey buluruz
sofrada onlar öylece durdu ve yemedin öyle mi helal olsun valla sana ne diyim
kocana da yuh diyorum ben senin yerinde olsam var yaa inim inim inletirim

selam güzeller iyi geceler oplanı yatırıcam ısrarla kalkıp geliyor şimdiden iyi haftasonları hepinize,ben yarın akşama kadar dershanedeyim pazar pazartesi tatilim pazartesi kurs var gerçi ama çok yormaz o

kolay gelsin melekom doğru diyosun her güne bişey buluruz biz :)siz diyince farkettim tam kazma benimki yaa :))
ziyaretçilere de iyi geceler yedi cüceler diyip huzurlarınızdan ayrılıyorum zira bi ben 3 de onlar 4 kişiyik şuan itibariile:))

beyazım hoşgeldin yavrum,ayıp olmaz valla polipe ben diyecem,taşşş tır benim arkadaşım.bildiğin genç kız zaten :nazar::nazar::nazar:
beyazım mesaj düzenleme yani eski adıyla edit butonunu su istimal olduğu için ilk 10 dk için geçerli ve onda da mesajı veya fotoyu silmek kesinlikle yasak.bununla ilgili 2 ayrı topik var sabit hem de.ilk 10 dk da imla hatalarını filan düzeltebilmeniz için var

Merhaba kızlar.Az önce diyetisyenden geldim.Bu hafta şok diyet ve yürüyüş sayesinde 1900 gr vermişim.1200 ü yağ..Süper dedi hatun.Sizinle paylaşmak istedim.Az sonra çalışmaya başlıcam.Öpüldünüz...

Back