2008 Kasım Anneleri

kolay gelsin diyeyim ozaman sana yasmincim.

bu arada mutfağı topladım,makineyi boşalltım , bulaşıkları makineye teptim.güya kahvaltı bulaşığı makine yeniden doldu neredeyse ,bire size laf yetiştiriyorum idare ederim yani,

kocayı aradım meşgüle attı beni bi saat oldu donmedi ölürmüsün oldururmusun bu adamı ya bayılıyo beni telefon başında bekletmeye sinir

dumanı üstünde topiğin patlamış reytingler beyaz hoşgeldin
daşmısın be demek geliyoda demiyim ayıp olcekk

sağol bacım ayıp mayıp olmaz dilediğini diyebilirsin

beyazım ben face de göremiyorum pamukkale resimlerini..

çok yorgunummm::18:

diloksum tekrar paylaşayım ben görünmüyor sanırım evet

Daş daş olmasına da koca görürse daş eder onu:))

amaan bişey etmez KK'ya özel izinliyim ben,biiyor burda kadın kadına takıldıığımızı :89:

nazlımeleğim bakayım bir problem olursa sildiririm safişe falan,mesaj düzenleme paneli yok o mesajımda ondan silemedim zaten

bu arada hepiciğinize günaydın güzellik uykumu uyudum uyandım dinlendim kendime geldim biraz,giyineyim süsleneyim de çıkayım yavaş yavaş,tatlı bişeyler yiyesim var kek,pasta gibi şeyler....gideyim alayım derste yerim her tembel öğrenci gibi

asortiem hoşgeldin bebeğim,mucizecim sende hoşgeldin tatlımyasminim her zaman böyle bekleriz derken her zaman seksi fotoları nerden bulayım hatun o sattığımz şeyler var yaa kendime aldıklarımı giyip giyip çekeyim istersen

beyazmelek,nazlı hoşbuldukk ,

afiyet olssun nazlı .valla kahvaltıdan sonra bizde bir keyif kahvesi içelim dedik komşunun oğluyla betüll hanim rezil etti .biri tepsiye çarptı köpükleri indir di aşşaya biri sehpaya vurdu döktü derkene rezil oldu bizim kahve keyfi

ya neden ben kendimi sürekli birşeyler yemek içmek zorunda gibi hissediyorum özelliklede tatlı ve kalorili şeyler..ne sinir bir iştahım var

yasmin güzel para anıla da söle kırışırız oğlum aramızda falan de kesin ok der
Benimkide atatürkleri aldım diyor cebine koyuyor hadi gidelim diyor.çocukta biliyor parasız dışarıya çıkılmayacağını

Şükür Asortim.İş almıyodum dışardan ama çok ısrar ettiler.Aranılan elemanım:) Dün arkadaşlarla şakalaşıyoduk.Hamile bi arkadaş işi bıraktı çok oldu.Diğer bi arkadaş sıra Yasminde dedi.Patron gülüşmeleri duyunca geldi.Ne oldu falan dedi.Ben de beni göndrmek istiyo arkadaş dedim.Aman haa, dedi.Bi daha duymayım.Hemen Yasmin.e diyet tatlı ısmarla dedi.Seviyo beni yaaa patronum..

Anılda da iş bankasının kumbarası var.Her akşam atıyoruz içine.Anne bu iş bankası, amcalara verecez paralarımı saklıcak bana verecek diyo:) Bazen de tv.nin kumandasını alıp kanal d yi açıyorum diyo.. Koca adamım benim..

Son düzenleme:
ayy evet ya çok güzeeel gerçekten de o fantezik şeyler
yaso senide jetnete üye yapiim gel bakiim oradakilerde çok güzel

satalım cnm ne demek ama ben jetnetten daha memnun kaldım valla isterseniz hepinizi üye yapiim satın satın giyin kocanıza satın siz giyin zuhahaha ben öle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…