2008 Kasım Anneleri

çileko hadi kolay gelsin..

yasmin ne etcen eylemi kııı biz seni rahatlatırız canım...:)) yoksa cop neyim yerdin sende yada gözyaşartıcı sprey ...:))()))

selam güzellerim benim 2 dk ayırıp giremedim günlerdir anladım ki daha sık gelmem lazım bensiz olmuyor buralar,bende herşeye fransız kalıyorum :))

çok özledim sizleri nasılsınız umarım iyidir herkes,ben çok iyiyim keyfim acayip yerinde neden bilinmez son günlerde acayip neşeliyim allah bozmasın

bir geleyim pir geleyim hepinizin hem gözü hem gönlü şenlensin istedim

başta PASSİONLORE'cim olmak üzere tüüm güzel arkadaşlarıma biraz geçte olsa hiç bir yerde yayınlanmayan pamukkale görüntülerimle sizleri başbaşa bırakıyorum

şimdi hepinizin stresini mtresini alıcam merak etmeyin

saunaya girerkene

geçen sene hamam fotom vardı bu sene sauna hamam çok karanlık ve de seksiydi kamera bile çalışmadı

bakın bakayım arkadan selülitim falan var mı

nazlımeleğim benim sağol canım arkadaşım o senin bakışının güzelliinden tamam selülitim de yok ama...:90:

yasminim yiğidin malı meydanda bebeğim gören görsen nolceeek güzele bakmak sevaptır :82:
ama kocam görmesin boşar beni :78:

fotolar için son saniyeler maşalah reytinglerimizi arttırdık bugünlük bu kadar yeter lorecim hastaymış onun olduğu bir zaman ayrıca tekrar koyarım yada ona mesajla gösteririm

he napalım artık o bölümü unutmuşum arada bakar bakar avunuruz battı balık yan gider bişey yapamıcam

ben birazz kaçıyorum canlar eymen uyurken azıcık kestiricem saat 17.00de kursum var dinleneyim biraz gitmeden yazarım yine hadi öpüldünüz bundan sonra tek kelamda olsa bi selamda olsa yazmadan çıkmam özlüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…