2008 Kasım Anneleri

malum ay sonu tum odemelerımızı yapmam lazım
musavır benden para bekler
halledıp gıdıp anamın evınde yatmayı dusunuyorum

yarın temızlık vardı ıptal ettım zaten
kadın bozulmamıstır umarım zor ayarlamıstım ben ıptal ettım

kız yasmin sen inşaatçımıydın makinamı
şu ankaralı firmaları soracaktım çelik konstrüksiyon ev yapanları
varmı tavsiye edeceğin bi firma

günaydın hanımlar,
nasılsınız...
dün kuzular daha doğrusu kerem çok yordu beni bugün sakin gidiyor inş. günü öyle tamamlarız ..
aynı bende gece kerem beyden dolayı yatamıyorum rahat artık büyüselerde kendi yatklarında yatsalar kaan alıştı gece bişeyde içmiyor pek iki gündür 7 kadar uyuyor ama tabi gece 1 de anca uyutuyorum o ayrı ...
işde benim içinde vasat bir gün yanii..

Son düzenleme:
iyidir nazlı çalışıyoruz
benim böceğin yatağıda bizim odada koğuş gibi yatıyoz şimdilik onu ayıracağız bahara yada bizim yatağı ona verip biz salonda yatacağız bu gidişle.sabah uyanmış ayaklarımı gıdıklıyor kızdım git yarım saat daha uyuycak anne dedim.yok olmaşş çay pişir çorba pişir diyo kalktık artık

Anılda sabah kalkmış kim var orda diye bağırıyo mutfağa bakarak..Akşam yanımdan geçerken anne seni seviyorum diyo.Ya bu bana çekmiş aynı.Sevgi böcüğüm:)

hadı yasmınım hızla vereceksın ınsa allah kıloları

bende bankayı beklıyorum tatıle gırdı
kocık geldı ıslerımı toparlamaya yardım ettı
ogleden sonra bıtırıp cıkıcam ınsa allah

dun aksam kuzum ben yatarken geldı basıma
annem uff olmus dıye opuyor benı
basımı oksuyor yavrum
allahım acısını gostermesın

yasmin afiyet olsun bacım...
polipbiz ayırdık rahatladık 4 kişi istanbulda küçücük odada yatıyorduk gece biri gelip biri gidiyordu burada ayrıldık kaan alıştıda keremi alıştıramadık işdeama gelişme var azcık bakrsın 5te gelir bkarsın 2de turmuyor geliş saati..:)))

lorewm iyi eşin yardım etmiş sana kuznuda bak böyle çok sevimli oluyorlar değilmi geçende benimkiler dişim ağrıyınca öyle gelip gidip öpüyorlardı..şebekler ya çok tatlı oldu kuzularımız...

dün keremle biraz sorun yaşadık anlatırım sonra şimdi yeri değil..çok kızdım ben kızdıkça tekrar tekrar yaptı.. bugün kızmadan güzellikle anlatıyorum oğlum şöle böle diye bakalım yapmadı şimdilik...

selam millet

4 saatlik uykuyla ayaktayim,birazdan gelir misafirlerim cok heycanliyiz pasamla ikimiz.

yemekelrimzide tamam simdi birde kuru börek yaptim,ülen ne güzel olmuss iki dilim yedim.

gelsinelr gerisini yiyim ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…