2008 Kasım Anneleri

YEĞENİN SAĞLIKLI Bİ ERKEK OLSUN İNŞALLAH:nazar:
BEN İSTERİM TARİFİ
ONLARIN YANINA AYARLAYIVER YOKSA YENİ YAPARSAN ZİYAN OLUYOR KALAN YEMEKLER
inşallah cnım çok teşekkürler :)
Bende alayım tarifi.İnsan ne yapacam diye şamşırtıyo ..
tamam canım şimdi kopyalarım hepiniz için
dün bende tahin pekmez karıştırıp çikolata kutusuna koydum oda makinada yıkanınca rengi yeşilimtrak olmuş kerem çikolata diye baya güzel yedi ama kaan ıııaah deyip yemedi kabıda beğenmedi yanii..
neyse zaten zayıf olan kerem onun kilo alması lazım yarasın minik kuşuma kaan a yiyor ama öz yiyor...

safiş benimde ıspanak varda bugün erindim yarına yapıcam akşam bolca yıkarım yarın pişiririm..

evet adama tavuklu sote yapayım domatesli biberli sarımsaklı... koci sever bende kabak yerim azcıkta tavuktan otlanırım..
benim kız çok sever tahin pekmez,tahin helvası bayılır.biz kola içerken o da istiyor,pekmez koyuyorum azıcık bardağa suyla karıştırıp kola niyetine veriyorum bayılıyo.zaten o da laıştı artık gidip dolabı açıyo ko ko diyo,yani kola yap diyor :)bizim dilimiz daha çözülmedi de
ohh senin menü şahane afiyet olsun şimdiden
,

çok evindim tatlım allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
sanada duru kızımızada bir erkek bebek nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek:
çok teşekkür ederim canım,inşallah:70:
ben cıkıyorum kızlar ıyı aksamlarr
öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar ıcırım

geçen kahvaltıcıda alışveriş yaparken tahin gördüm evde keçiboynuzu pekmezi vardı memo içmekten böğğğ dedi artık duruyodu kenarda onunla yaptım tahin pekmez bayıldı valla bende çok severim fatihte ama ben tahini yoğun pekmezi az yaparım çok bayıyo beni öteki türlü eşimin sülale pekmeze tahin karıştırır az eşim sevmedi o yüzden napiim yemesin 76 kilo olmuş boyuna posuna bakmadan:))

GÜNAYDIN HATUN KİŞİLER
fatih erken gidicek bugün bende erkenden kalktım şuan servis bekliyo bi selam veriim dedim
yasmincim zor artık büyüdüler beraber yatılmıyo memo yanımızda oldumu hiç rahat vermiyo tekme tokat girişiyo bize çok deli uyuyo

Back