2008 Kasım Anneleri

ayy bende nohut pilav yedim az önce şimdi çayımı hüüüüpletiyorum kuaförede gittim fönümü çektirdim tamamdır

demır ve demır baglama kapasıtesı dahı alt ust durumda
baska bır test ıstedı
yarın ac karnına bakılacak
ve ıgne yıyecekmısım bır sure
uffff kı ufff valla basım catlıyor zaten

bebe mebe dusunmuyoruz zaten su an da
bu gıdısle dusunemeyecegız de

Doğumdan sonra demirine baktırmadın mı hiç? Bebe yaparsın gençsin daha.Anladım beni bekliyosun sen.Aynı zamanda doğuralım istiyosun..Yavrum biz sizinle aşık atabilir miyiz(

Dün Gülizi aradım hamile misin dedim.Henüz değilmiş(((((((emir_bebek:

yarasın kuzulara
teşekkürler canım,aminn
Saphişim Allah tamamına erdirsin.Darısı da sana olsun
oovv :26: inşallah :)
safisim hayirlisiyla gelsin sagsaglim insl.
inşalah çilek şantim,aminn :)
safiş Allah tamamına erdirsin sağlıcakla alın kucağınıza inşallah erkek iyidir iyi:)))
iyidir di mi kız doğuramadım bir oğlancık,çok da istedik ama Allah kız verdi maşallah en sağlıklısından,şükür Rabbime :)
canım benim çok geçmiş olsun.kocişine söyle kuş sütüyle beslesin seni,bir tanecik narin loremiz var,ona göre :82:

lorem geçmiş olsun canım ya.. aslında sen düzenli kontrole gidersin nasıl olmuş öyle ..
aman dikkat et bu ara kendine...

yasminim dünden baya bişeyler hüplettiğim için bugün salata tarzında yada sebze yemeği gibi bişeyler düşünüyorum kuzuların karnı doyduı akşamada belki onlara bişeyler yaparım yine aama adama yemek yok...

aman kızlar nohut neyim yeni bitti sayılır şöle gaz yapmayan bişeyler deyiverin...
kabak yemeği yapsam aman kocide yesin bir tabak ne yapım pek sevmez ama yoğurtlu fena olmaz sanki...

baktırmıstım canım zaten bılıyorsun her ay doktordayım
sureklı test falan verıyorum ama neden bu sekılde oldu anlamadım
yarın ac karnına kan verıp cumartesı yıne doktora gıdıcez

bebe falan dusunmuyoruz kocı pek endıselı

saphıs hayırlı olsun canım bu arada

kocı ılk basta yemıyorsun etmıyorsun dıye soylenıyordu
baktı ben kotuyum sustu tamam hersey duzelecek dıye konusmaya basladı
dıkkat edıcez vs tesellılı konusuyor ama ıs ben de tabıı o ne yapsın

Kızlar ben dün benim kıza sütlü kereviz çorbası yaptım.bayıldııı resmen.akşamına bizde içtik,çok güzel bir çorba ve içinde yok yok,çok besleyici.bir arkadaşımdan aldım tarifi,pek iştahı olmayan bir miniği var onun da,o bile çok beğenmiş,duyurulur :) isterseniz vereyim tarifi.
samısaklı yoğurtlu mantı yaptım dün akşam bir de,en kolayında.onu da hepsi bitmedi.bunların yanına ne olurki,az çorba,biraz mantı,pek uyumsuz bir menü değil mi.ya da hepsini boşverip 0 dan mı yemek yapsamçıspanağım var ama yıkaması çok zor geliyor.saatlerce yıkıyorum ıspanağı

YEĞENİN SAĞLIKLI Bİ ERKEK OLSUN İNŞALLAH
BEN İSTERİM TARİFİ
ONLARIN YANINA AYARLAYIVER YOKSA YENİ YAPARSAN ZİYAN OLUYOR KALAN YEMEKLER

dün bende tahin pekmez karıştırıp çikolata kutusuna koydum oda makinada yıkanınca rengi yeşilimtrak olmuş kerem çikolata diye baya güzel yedi ama kaan ıııaah deyip yemedi kabıda beğenmedi yanii..
neyse zaten zayıf olan kerem onun kilo alması lazım yarasın minik kuşuma kaan a yiyor ama öz yiyor...

safiş benimde ıspanak varda bugün erindim yarına yapıcam akşam bolca yıkarım yarın pişiririm..

evet adama tavuklu sote yapayım domatesli biberli sarımsaklı... koci sever bende kabak yerim azcıkta tavuktan otlanırım..

kızlar ablamın bebeği erkekmiş ben zaten hep tahmin etmiştim.usg de benjaminleri görmüştüm
,

çok evindim tatlım allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
sanada duru kızımızada bir erkek bebek nasip etsin inşallah

canım benim geçmiş olsun valla sağlık işide zor hele kansızlık falan dikkat et bol bol kan yapacak şeyler ye güzelim allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…