- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 39
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #97.021
ayy bende nohut pilav yedim az önce şimdi çayımı hüüüüpletiyorum kuaförede gittim fönümü çektirdim tamamdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demır ve demır baglama kapasıtesı dahı alt ust durumda
baska bır test ıstedı
yarın ac karnına bakılacak
ve ıgne yıyecekmısım bır sure
uffff kı ufff valla basım catlıyor zaten
bebe mebe dusunmuyoruz zaten su an da
bu gıdısle dusunemeyecegız de
Konyadasın uzağımda değil, bigün gelip oturursam görürsün![]()
yarasın kuzularakuzuların çorbasını içirdim çok şükür oturdular azcıkta tv seyrediyorlar.. bugün yine beni çoşturdu bu kuzular...
safiş çok sevindim hadi gözünüzaydın.. sağllıcakla kucağınada almayı nasip etsin ablana...
oovv :26: inşallah :)Saphişim Allah tamamına erdirsin.Darısı da sana olsun![]()
inşalah çilek şantim,aminn :)safisim hayirlisiyla gelsin sagsaglim insl.
iyidir di mi kızsafiş Allah tamamına erdirsin sağlıcakla alın kucağınıza inşallah erkek iyidir iyi:)))
canım benim çok geçmiş olsun.kocişine söyle kuş sütüyle beslesin seni,bir tanecik narin loremiz var,ona göre :82:kım kımınle dıyologa gırerse gırsın bence dırekt ısmıyle hıtap etmelı
sonucta herkesı zanaltına almak ne kadar dogru?
zaten heyheylerım tepemde
fenalastım doktora gıttık
tum kan degerlerım dıbe vurmus
mıde bulantılarımın bıle sebebı buymus
ayakta nasıl duruyorsun dedı bana doktor
halbukı 1 kg almıstım daha saglam basıyordum yere
Kızlar ben dün benim kıza sütlü kereviz çorbası yaptım.bayıldııı resmen.akşamına bizde içtik,çok güzel bir çorba ve içinde yok yok,çok besleyici.bir arkadaşımdan aldım tarifi,pek iştahı olmayan bir miniği var onun da,o bile çok beğenmiş,duyurulur :) isterseniz vereyim tarifi.
samısaklı yoğurtlu mantı yaptım dün akşam bir de,en kolayında.onu da hepsi bitmedi.bunların yanına ne olurki,az çorba,biraz mantı,pek uyumsuz bir menü değil mi.ya da hepsini boşverip 0 dan mı yemek yapsamçıspanağım var ama yıkaması çok zor geliyor.saatlerce yıkıyorum ıspanağı
,kızlar ablamın bebeği erkekmişben zaten hep tahmin etmiştim.usg de benjaminleri görmüştüm
![]()
kım kımınle dıyologa gırerse gırsın bence dırekt ısmıyle hıtap etmelı
sonucta herkesı zanaltına almak ne kadar dogru?
zaten heyheylerım tepemde
fenalastım doktora gıttık
tum kan degerlerım dıbe vurmus
mıde bulantılarımın bıle sebebı buymus
ayakta nasıl duruyorsun dedı bana doktor
halbukı 1 kg almıstım daha saglam basıyordum yere
ben cıkıyorum kızlar ıyı aksamlarr
öpüyorum hepinizi