2008 Kasım Anneleri

evdeyim nazlimoo temizlik isleri,gece 2 de perde asiyordum görenler hakimda iyi düsünmüycek kesin..kadin kafayi kirdi diycekler..

1.Terbiyesizlik diz boyu kızımlı konuşmalar kimsinler gülüyorum çok komiksin bazılarını silip arkadaşımdır yanlış yaptım deyip tekrar ekledim hata yapmışım ama şimdi yandaşlarınıda sildim umrumdada değilsiniz
2.ÇİLEK iyi niyetli olmak tutarsızlıksa sen bu şekilde algılıyorsan algılarımız çok farklı o zaman
Herneyse yaaa boş şeylerle boş karakterlerle uğraşacak zamanım yok artık siz burda didinin didinin durun teker teker karakterlerinizi yansıtın bol bol ürüyüp ürüyüp durun bazılarınızdan küçüğüm evet çocuğum ama çoğunuzdanda olgunum ve güzelim okkkkkkk megolomansam megolomanım herşey ortada bitmiştir siz kendi derdinize yanın çirkinlikse bol bol karakterlerinizle çirkinleşin size iyi çirkinleşmeler çirkefleşin bakalım dozunuz nereye kadarrrr hade iyi çekişmeler puhahahhhh hatta zuhahahhh

kocaya 1 ay gunduz nobet yazmıslar
kaynanaya soyeldık 2 haftalıgına gelcekmıs hafta sonu evı b... goturyor resmen
pazar gunude eytlule bakan akrabalarım gelcek
herhalde hayırlı olsuna
ne yapacam ben onlara yaaa

Çok çirkin olanlar.Eminim ilerde bu yazdıklarını okudukça çok üzülecek.Allah'ın sopası yok.Bigün bi vurur nerden geldiğini şaşırır.Hiç hoş değil.Yazık yaaa.Bu tarz konuşmaları sokak kadınları bile yapmaz.Çok üzüldüm adına ...

ahmağa en güzel cevap susmaktır demişler susalım cevap yok artık bu konu hakkında
gülmeye devam et sen hahaha hatta zuhahahah şeklinde

evet canım isim verdin bizde devam ettk zuhahah

ya şu yönetim böle kadınlara kalay için torba yasa çıkartmalı aslında valla olmuyo böle facede söv söv nereye kadan

kız çilek esahmııı hehehehe gecenin ikisinde bende perde asıyordum lennn..:))))

hani facede bir yazı vardı evin hanımı yatmaya gidiyorum der önce mutfağı toplar sabah kahvaltısı için bişeyler hazırlar sonra açamaşırları asar yıkanacakları makinaya atar sabah giyilexcek olan ütüleri yapar ortalığı toplar çocukların üzerini örter o sırada adam hadi bende yatıyorum der ve gider öylece yatar ya daha kadın yatağa girmemiştir sonunu hatırlamıyorum işde aynen bu yazıyı dün gece yaşadım...

kuzular çok geç uydu hatta kerem uyumadı 1de babasına devrettim uyut işim var diye mutfak karışık azcık düzenledim kerem anne anne mızıldıyor gittim aldım ben uyuttum yine ortalık oyuncak onları topla yastıkları yerine koy sonra dün 3 makine ç.amaşır yıkandı sonuncu 12 ye doğru bitti ama asamadım bu kudurklardan önce adamın pantolonu gömleğini ütülelemem lazımdı onları hallettim o arada benimki geldi yattı.. çamaşırları astım çocukların üzerini kontrol ettim gece içecekleri biberonları hazırladım elimi yüzümü yıka dişleri fırçala yat bir baktım saat 2,30 olmuş hemen hemen hergün bu durumu yaşıyorum nasıl sonu gelecek bende bilmiyorum..(((

sorma nazlicimyaaa,bi türlü toparlyamiyorum sanki ben evi.Hergü ndagiliyor.dün bi saat ütü yaptik yukarda bi indin denizle babasi ortaligi talan etmis.evi topla perde yika as 2 yi gecti benim uyumam.

arkadaşlar ilaç konularının konuşulmaması gerektiğini biliyorsunuz,defalarca mesajlarını düzenledim,lütfen dikkat edelim.tartışma da bitti diye umuyorum.bu tartışmayı müdirelerime bildirdim,bundan sonra trtışmayı uzatanlar onlara cevap verecekler.
teşekkürler,mutlu paylaşımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…