2008 Kasım Anneleri

cnm bizim ki iyi çalışıyor ya şimdi onun yerine başkasını alırsam ayıp olur kadına ya idare edecez artık napalım yemeği falan dışardan söleriz çay vermede bişe yokta

Kişilik ve karakterimi seviyemi bozmayacağım herşeyiniz ortada fazlaca belli ettiniz kendinizi tebrikler
Giderimde kalırımda kimseyi ilgilendirmez ağzımı bozmaya bile değmezsiniz zaten öncekilerinin gitme nednide bizzat sizsiniz sayın mehtap sayın zeyna sayın asorti
Söylediklerinde inanamamıştım yinede şüphe vardı ama demek doğruymuş karakterleniriz şimdi bol bol çemkirirsiiniz nasıl olsa boş vaktiniz çok ii çemkirmeler size meydan size kaldı at koşturun :)))))))

yazip bitircem,banada cvp hakki dogmus cünkü.Sedacim öncelikle benim sana inanabimemm icinilk evela senin kendinle su celisme olayini bitirmen gerekiyor.Bana sunu dedin bunu dedinlere girmiycem,ne diyip demedigini illaki iyi hatiriliyorsun.Ben sendeki bu tutuarsizliga bu fütursuzluga kiziyorum arkadasim.Kizdinmi birine onu sildinmi faceden,bitirceksin gerisini.Yok olmadi hopp geri alayim seni,olmadi yazayim filan bunlar bos isler bana göre.Hadi herseyi bitarafa birak,onca olaylardan sonra bi senmi haklisin be güzelim?Bi seni ndediklerin dogru bi senin yaptiklarin makbulde hep sorunmu bizdemi allah askina?Kimse birbirini sevmek elbette zorunda diil,ama bu kadarda uzatilmazki.sen ayni seyi diger forumdada yapmistin.Yazdin yazdin yazin,defalarca yazdin kimse seni kaileye almadi,sonra ordakinlere tavir yapmaya basladin.Hatta bi ara biz aramzida olanlari unuttuk falan filan bile yazmistin.sonra ben ve asorti biz derken bizi icine alma seda ben öyle bisiy demedim diyincede hemen yine iyi niyetli ayagina yatip olayi saptirmistin.ha bunlar benim icin önemli diil ama iste olay eger arkadasliksa ben önem veriyorum insanlarin kendi icindeki tutarlarina.

Bizi sevmiyormusun,istemiyormusun ozaman saldirmiycaksin arkadasiM.hER mesajlarinin ardindan Allaha siginip havale etmeleri filanda birakicaksin.Cok sükür hepimiz müslümaniz kimin icinde ne var kimse bilmez,her olayina Allahi karistiripta masum havasini bürünmeye gerek yok.

Simdi sana birdaha cvp vermiycem,istedigin kadar istedigini yaz burdan bana.Herkeze iyi günler.

sen kendini ne sanıyorsun ya allah aşkına facetende silmişsin kendini ayy ne kadar üzüldüm yaa anlatamam sana sende denge sorunu var nereye bulaşacağını şaşırıyorsun kızım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…