2008 Kasım Anneleri Ekim 2010 Ankara Buluşması Fotoğrafları

yaso kızz en son ki resimde asortik hatuna sarılırken mayışmışsın çok hoşsun yawww
Asortik hatun çıtır hatun hamilelik döneminden göbiş resimlerinden belliydi fotojenik olduğu duruşu bilem değişik hatunun :)

Ayağa kalkmamaya dikkat ettim tabi, amacıma ulaştım hehheeeh:))

Sağolun kızlar aaa ne kadar kilolu denilmez hakkıma ama evlendiğim zamanki kilomla şimdiki kilom arasında 12 kg fark var(

hakkaten ahretim ..bidaha kiloluyum falan filan dem kimse inanmaz artıkın sana :))))))))))

Onu mahsus yaptım, masum takılıyım, romantik aşıklar gibi poz verdik ya:)))

evet ya yasmin valla bila kilolu değil kendine takmış durumdadelü mü ne

ya seda ya ne rejmi aman zaten ölecez gitcez aç gezmeyelim bari ya

yasom valla yüz güzel olunca kiloyu koy ver gitsin ki bende kilo göremedim hatunum sende bizi mi kandırıyon adam mı seçiyon leynnnnnnn

aman zaten kilolu fln değil yaa bakmayın kendini ağırdan satıo nazar deymeyelim diee:))

oooooo kimler gelmiş
canlarım hepiniz çok güzelsiniz
dotluğunuz daim olsun bigün bende gelmek isterim angaraya:)
yalnız yasmincim açılmadı kuzum resimlerin
diğerlerininde yarısıı açıldı bazılarının neyse yinede gördüm şükürki
faceden yayınlarsan onlara bakarım yasocuğummm

Ben face e eklemicem canlarım..Burdan hepimiz görüyoruz..Anılın resimlerini yüklerim belki..

ya ben zeyna ve asortikimin yüklediği resimleri göremiyorum((
işyeri bazı sitelerin görsellerini açmıyor...off yaaaaaaaa(

cnm hepsinde güzel çıkmışsın merak etme zati güzelsin evde varsa evde bakarsın onlarada

tek kelime ile süper diyecek başka bişey bulamıyorum

yasminim hakkaten sana çok kızdım, kızım kiloluyum miloluyum diye hepimizi kandırıyorsun hiç kilomilo takma valla süpersin, ışıl ışılsın

asortikime laf yok zaten, ayrıca saçlara bayıldım rengi modeli falan herşey süper

ıcırım ve hilalim şeker arkadaşlarım benim ne kadar talı çıkmışlar

zeynam zaten nmber one

çocuklarıda görmek isterdik ama olmamaları sizin açınızdan muhabbet açısından iyi olmuş, biz denizkızıyla buluştuğumuzda iki kelam laf edemedik valla onların peşinde koşmaktan

çok şekersiniz hatunlar çocukları aradı gözlerim ama yoklarmış süper dedikodu olmuştur haa ortamda çocuklar oldumu muhabbetin içine turp suyu sıkılıyor bağırış çığlık derken kimse ne konuştuğunu anlamıyor iyi olmuş valla

yasminim ben seni ilk görüyom bi evlilik fotolarını görmüştüm dedim bu evlendikten sonra çok kilo aldı herhal ben gibi fotoraf mak. küstü meğer hatun çıtırmışta bizi yiyomuş burda popo sende takıntı olmuş ama sen bendeki popoyu görsen haline bin şükür ederdin takma güzelim benim süpersin

kızlar süpersiniz

yasmincim hakkaten kilo sorunun yok bencede.çok güzel görünüyosun.

asorti saç rengine bayıldım çok yakışmış.çok güzel ve çok fotojeniksin.

zeynaaaa 2 çocuk annesi değilmisin kız yoksa sen.maşallah valla liseliler gibisin.

ıcırım ve hilalim sizde süpersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…