• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri Ekim 2010 Ankara Buluşması Fotoğrafları

yasmin.28

Onun için yaşıyorum...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
9.089
0
156
Ankara
Merhaba güzel annelerim...Ankara buluşmamızdan herkesin haberi var sanırım.Yağmurlu bir Ankara gününde Zeyna, Icır, Hilal ve Asortimle sıcak bir kafede yemeğimizi yedik ve çaylarımızı yudumladık.Bendeki fotoğrafları yayınlıyorum, diğer arkadaşların iştiraklerini de bekliyorum.Ankara'ya da herkesi bekliyoruz ...

Ankara'da o gün gök delindi sanki.Oturduğumuz yerden çektiğim bu fotoğrafda görünüyo:))

d2388408.jpg

Bu fotoda Icırım (solda) ve Hilalim çaylarını senkronize şekilde yudumlarken:)

a9df049a.jpg

Zeynam birilerini çekiştirirken:)

5fff349c.jpg

Asortik o kadar fotojenik ki ordaki bayan garson bile söylemeden edemedi.Bakmayın içlerinde en güzel benim ama fotojenik değilim:))İşte Asortika...

e4b3211c.jpg

Asortik hatun ve ben..Bu ikinci görüşmemiz ama çooook samimi olduk:)

bf18df64.jpg

Hilalim, Icırım ve ben..Icır biraz grip gibiydi, çok keyfi yoktu:(

599dd168.jpg

Asortiğin güzel pozlarından biri daha:)

1b9f22b7.jpg

Icırım ve Hilalim:)

22287d42.jpg

Loş bir yerde oturduk, bir türlü makineyi ayarlayamadım.Zeynam da karşımdaydı. Onun fotolar biraz karanlık çıktı.Çıtı pıtı bir hatun, forma giydirsen lise talebesi:)) Yavruş yemek olarak süt danasından olma kül bastı istedi ama maalesef süt danası yerine öküz etiydi sanırım.Kes kes bitmedi, aç kalktı sanırım:))

b2adf36d.jpg

İşte bizde durumlar bundan ibaret.Hilalim göründüğü kadar kilolu değil, gerçekte daha güzel.Bunu belirtmemi istemişti.Ben de hiç fotojenik değilim.Dipnot olrak geçiyorum ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bir başka yağmurlu Ankara gününde birlikte olalım:))

Son düzenleme:
ay gordum gordum hepınız cok guzelsınız yawwww

zeynam kımı cekıstırıyorsun kız
bana da fısıldat
yoksa benı mı cıcım kulaklarım cınlamadı ama

asortık hatun cok eglenmıs anlasılan gulusler hıc eksık olmamıs
gobus yapmıssın dıkkatımı cezbettı

hılalım sakın annem
bahsettıgın gıbı kılolu degılsın

ıcır sakın sessız ama cok guzel

kız yasmın cıldın ne guzel ısıldıyor senın
ayrıca bahsettıgın kılolar nerede ben goremıyorum

hepınıze kocamanından maasallah
kıskandım ben de teyzemı bahane edıp ankara yollarına dusucem ıste

anam anam valla kocadan başka kimseyi çekiştirmedim valla billa yaaa
ayrıca gerçekten çok güzel bir gündü çok çok huzurlu ve mutlu idim keşke bi kaç gün daha görüşebilseydik neysekısmet bakalım
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu güzel gün için bende fotoları yüklüyorum bekleyin şekerler

Hepinize kocamannnn bir maşallah bayıldım fotolara acayip eğlenmişsiniz harika
Çocuksuz buluşmak en mantıklısı bizde bundan sonra dışardakileri öle yapıcaz ki birbirimize doyalım hepinizi kocamannnn öpüyorum maşallah diyorum kızlar
Yasom esmerim bombam çok hoşsun hepiniz ölesiniz ;)

kızlarrrr ne güzel çıkmışınız
zeynam zaten çıtııpıtı biliyoz.. yemeğini yiyememişin ama sohbet sana açlığını unutturmuştur heralde...
asortik herzamanki asortikliğinde ve birde hep güzel gülmüş çok eğlenmiş ve evet çok fotojeniksin asortiğim......
ıcırım sesini duymuştum içten samimi kendinde güzelmişin hani derler ya içi nasılsa dışıda öyle..:)) bu arada geçmiş olsun..
hilalim sende güzel çıkmışın merak etme kilolu değilmişin aman boşver hepimizde var biraz fazlalık hoş görünüyorsun..
veeeee assolistim yasminnnn kızım hoş hatunsun ne kendini kasıyorsun yaavv çok iyisin güzelsin içi dışı birsin...
güzel olmuş buluşmanız vesselam.. dostluğunuz daim olsun...

Zeyna ve Asortik bak anlaştığımız gibi.Elimde o biçim fotolarınız var:))

Kızlar sağolun şaka bir yana güzeldi.Keşke hepimiz bir arada olsak gelip gitsek:(

nazlıcım cok tesekkur edıyorum sankı kırk yıldır gorusuyormusuz gıbı olduk zeynamla cıtı pıtı bır hatun cok guzelll

KINALI YAPINCAKLARIM

dsc01634k.jpg

ASOŞUN YUMUŞAK KUCAĞINDA

dsc01636x.jpg

GERÇEKTEN ÇOK FOTOJENİK BİR HATUN

dsc01638ap.jpg

ÇOK SESSİZ SAKİN 2 ŞİRİN ANNE HİLALİM VE ICIRIM

dsc01639.jpg

ACCIK ŞIMARDIK MI NE

dsc01645i.jpg

BİRBİRİMİZİ ÇEKTİK :lepi:

dsc01646g.jpg

O GÜN 100 KERE SÖYLEDİM İNANIN BANA YASEMİN KENDİNE HAKARET EDİYOR VALLA BİLLA KİLOLU DEĞİL VE O KADAR IŞILTILI BİR KADIN Kİ GERÇEKTEN ONUNLA YAŞANIR

dsc01637o.jpg

valla az önce yazmayı unutmuşum yasminim nerede kıııı bu kilolar hakkaten ben bişey göremiyorum güzel hatunnnnnnnnnnnnnn...

ayy valla süpersiniz bayıldım kızlar çok renkli duruonuz kııı masayıda donatmışsınız rejim mejim hak getire durum yani :)

Back