Merhaba güzel annelerim...Ankara buluşmamızdan herkesin haberi var sanırım.Yağmurlu bir Ankara gününde Zeyna, Icır, Hilal ve Asortimle sıcak bir kafede yemeğimizi yedik ve çaylarımızı yudumladık.Bendeki fotoğrafları yayınlıyorum, diğer arkadaşların iştiraklerini de bekliyorum.Ankara'ya da herkesi bekliyoruz ...
Ankara'da o gün gök delindi sanki.Oturduğumuz yerden çektiğim bu fotoğrafda görünüyo:))
Bu fotoda Icırım (solda) ve Hilalim çaylarını senkronize şekilde yudumlarken:)
Zeynam birilerini çekiştirirken:)
Asortik o kadar fotojenik ki ordaki bayan garson bile söylemeden edemedi.Bakmayın içlerinde en güzel benim ama fotojenik değilim:))İşte Asortika...
Asortik hatun ve ben..Bu ikinci görüşmemiz ama çooook samimi olduk:)
Hilalim, Icırım ve ben..Icır biraz grip gibiydi, çok keyfi yoktu
Asortiğin güzel pozlarından biri daha:)
Icırım ve Hilalim:)
Loş bir yerde oturduk, bir türlü makineyi ayarlayamadım.Zeynam da karşımdaydı. Onun fotolar biraz karanlık çıktı.Çıtı pıtı bir hatun, forma giydirsen lise talebesi:)) Yavruş yemek olarak süt danasından olma kül bastı istedi ama maalesef süt danası yerine öküz etiydi sanırım.Kes kes bitmedi, aç kalktı sanırım:))
İşte bizde durumlar bundan ibaret.Hilalim göründüğü kadar kilolu değil, gerçekte daha güzel.Bunu belirtmemi istemişti.Ben de hiç fotojenik değilim.Dipnot olrak geçiyorum ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bir başka yağmurlu Ankara gününde birlikte olalım:))
Ankara'da o gün gök delindi sanki.Oturduğumuz yerden çektiğim bu fotoğrafda görünüyo:))
Bu fotoda Icırım (solda) ve Hilalim çaylarını senkronize şekilde yudumlarken:)
Zeynam birilerini çekiştirirken:)
Asortik o kadar fotojenik ki ordaki bayan garson bile söylemeden edemedi.Bakmayın içlerinde en güzel benim ama fotojenik değilim:))İşte Asortika...
Asortik hatun ve ben..Bu ikinci görüşmemiz ama çooook samimi olduk:)
Hilalim, Icırım ve ben..Icır biraz grip gibiydi, çok keyfi yoktu
Asortiğin güzel pozlarından biri daha:)
Icırım ve Hilalim:)
Loş bir yerde oturduk, bir türlü makineyi ayarlayamadım.Zeynam da karşımdaydı. Onun fotolar biraz karanlık çıktı.Çıtı pıtı bir hatun, forma giydirsen lise talebesi:)) Yavruş yemek olarak süt danasından olma kül bastı istedi ama maalesef süt danası yerine öküz etiydi sanırım.Kes kes bitmedi, aç kalktı sanırım:))
İşte bizde durumlar bundan ibaret.Hilalim göründüğü kadar kilolu değil, gerçekte daha güzel.Bunu belirtmemi istemişti.Ben de hiç fotojenik değilim.Dipnot olrak geçiyorum ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bir başka yağmurlu Ankara gününde birlikte olalım:))
Son düzenleme: