2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


amiiiinn cnm ınan bazen onlarla konusuyorum ıcım bı tuhaf oluyo bu ay yıne olmadı dıyıp aglayanlar cok gerekırse onlara destekte olalım valla ben bazen gırgıra alıyorum uzulmesınler dıye hadı hadı otekı ay calısmaları arttırın dıyorum bılıyorumkı ıclerı buruk allahım en kısa zamanda onlarıda evlat sahıbı yapsın ınsallah.
bakın hatta benım ıcın yazı bıle yazmıslar ayyyy:1hug: acın okuyun arkadaslar

http://www.kadinlarkulubu.com/martt...zgiyi-gormek-isteyenler-t165247/index160.html
 
günaydın kızlarr benim meleğime 20 gün önce drum kız dedi haftasonu başka hastanede çalışan yeğenim bana renkli ultrason çektirdi ozaman dr erkek dedi kafam karıştı. DÜN ultrason fotoğraflarını yeğenim profesöre göstermiş oda erkek demiş benim meleği çözemediler galiba :))
 

cnm arkadasım kendini korkutma hayırlısı ile hiç birsey olmaz Allahım bize bu meleklerimizi nasip etti inşallah tamamına erdirir yarabbim bende yelek felan örmüstüm daha ortalıkta hiç birsey yokken ama inşallah bebişim oldugu zaman onları giydirecegim hayırlısı ile Allahım hepimize o güzel günleri göstersin inş cnma.s.:1hug:
 
ALLAHIM İNŞALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM HERSEYİ HAYIRLISI İLE BENDE YARIN GİDECEGİM DR BEN 2 Lİ TESTİ YAPTIRMADIM AMA 3 LÜ TESTİ YAPARLARMI ACABA YARIN ARKADASLAR BEN 15 HAFTALIGIM SU ANDA a.s.

amin canım Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşAllah..

üçlü test 15- 18. haftalarda yapılıyor canım doktoruna da danışırsın ben de yarın üçlü testimi yaptırıyorum.. inşAllah güzel sonuçlar alırız..
 

cnm benim inşallah senin için hangisi hayırlısı ile o olur Allahım gönlüne göre versin arkadasım a.s.
 

allah allah hangısı dogru acaba:uhm: işte hep boyle karısıklık oluyor bende anlayamıyorum bole durumları valla cnm ıkı kısı erkek dıyo kendı doktorun kız dıyor kendı doktorumuzadamı guvenemeyecegız yaa:çok üzgünüm:
hakkında hayırlısı ınsallah ama netlesse ii olur ınsan dusune dusune kafayı yer valla
ınsallah en kısa zamanda netlesır cnma.s.
 

amin cnm inşallah sen kaç haftalık hamişsin arkadsım a.s.
 

Hadi yaa.....Benimde doktorum %80 kız dedi benim içime hep erkek doğuyor...Kesin benimki de yanıldı.Bak çok şaşırdım şimdi ya....Sanada doktorun %80 kız demişti sanırım değil mi?Ne büyük süpriz olmuştur sana :)
 
arkadşlar benim kan sorunumda var ya dr bana sana gerekirse kan tahviyesi yapılacak dedi bu kansızlık başa bela oldu ya inşallah biran önce atlatırım su riskli dönemleri cnm bana dua edin hayırlısı ile inşallah düzelir kan surubu ignesi vitamin hapı fazla fayda etmiyor galiba Allahım yardımcımız olsun hepimizin :1hug:a.s.
 
Serencim Aldiğin Ciciler çok Güzel Cnm Yaaaaaaaaaaaaa
Allah Ağiz Tadiyla Kullanmayi Nasip Etsin Cnm
 

ben 15 hafta 4 günlük hamişim canım seninle birkaç gün var aramızda.. ben cinsiyetini de göreceğim inşallah gösterirse bebişim a.s.

cnm inşallah gösterir annesine cinsiyetini sende bize müjdeli haberi verirsin bitanem bende yarın gidecegim yarın belli olmazsa cinsiyeti 2 hafta sonra gitmeyi düsünüyorum inşallah hayırlısı bakalım a.s.
bende erkek için Muhammet fatih kız içinde Ebru naz düsünüyorum cnm hayırlısı bakalım hakkımızda saglıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahım bebişlerimizi
 
günaydın arkadaşlar bende dün gördüm kuşumu kocaman olmuş büyümüş artık 199 gr olmuş:roflol: indirimli ürün gibi uyyordu öle dr amcası inat etti uyandırıp cinsiyetini görmek için oda diretti uyumak için hiç umrunda değil hiç bişey öle güzel uyyorki yarım saat uğraştık tek yaptığı şey yavaşca sağa dönüp uyumaya devam etti dr da tabi pes etti 18haftamızdayız ve bizimki haken cinsiyetini göstermiyor dr erkek olabilir ama kesin değill dedi 20 haftada yapılan ayrıntılı(3 boyutlu) ultrasyonda herşeyini saklasada görcez.:sm_cool: Allahım herkesin bebişine sağlık versin isteyen kullarınada nasip etsin.Bu süper bişey :dance:a.s.
 
inşallah hepimizin bebişi saglıklı ve ismi ile hayırlı olarak gelirler dünyaya canlarım onlar bizim nurumuz meleklerimiz olacak yasama sevincimiz olacak Allahıma şükürler olsun bize bu duyguyu tattırdığı için hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah a.s.
 

yarın görürüz inşAllah canım ikimiz de a.s. düşündüğün isimler de çok güzelmiş
sağlıkla gelsinler inşAllah miniklerimiz..

kansızlık sorunun da ilaçlarla çözülür iNŞALLAH CANIM sabah bir programda bahsediyordu doktor akdeniz anemisinden ; iki ebeveynde de varsa bebiş taşıyıcı oluyormuş yalnız anne ya da baba anemi ise bebiş taşıyıcı olmazmış.. doktor anlatırken aklıma sen geldin canım içini ferah tut bebişin sağlıkla doğsun annesi a.s.
 

cok sevindim cnm inşallah bir dahaki sefere gösterir annişine cinsiyetini bebişi bende yarın gidecegim dr hayırlısı inşallah bakalım cnm Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah cnm saglıklı bir sekilde tamamına erdirsin a.s.
 

canım ne güzel anlatmışsın bebişin uyumayı seviyoo demek doğunca rahat edersi a.s
iki hafta sonra görürsün cinsiyetini de inşAllah. biz de yarın gideceğiz bakalım gösterecek mi :dance:
 

cnm sagolasın iyi seyler düsünmeye calısıyorum arkadasım Allahım melegimi verdi inşallah tamamına erdirir hepimizinkini cnm kan ilaçlarımı kullanıyorum işte hayırlısı inş atlatırım bu kansızlık sorununu bebişimde iyi olur inş dua edin cnm dr riskli deyince korkuyorum inş birsey olmaz hayırlısı ile :1no2:
 
ama en önemlisi elbette sağlıklı olması hepimizin bebişlerine rabbim sağlık versin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…