2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar çok saol ya...

Bora can bana da borazan giibi geliyordu :roflol::roflol: oğluşum sonra çok mu aradınız bu ismi demesin...

Sadece bora olsun...
Teşekkürlerrr güzell hamişlerr
a.s.

:roflol::roflol: BENDE OLE DICEKTIM VALLA AMA UZULME DIYE TUTTUM KENDIMI
VALLA OLE ARKADASIM BIRAZ ACIK SOZLULUK AMA OLE NE O OLE BORAZAN GIBI YIGENIME DUZGUN KARIZMA ISIM BUL :teytey: BIZIMKIDE TUTTURMUS BARAN VEYA POYRAZ DIYE ALLAHIM NERDEN CIKTIYSA O ISIMLER BARAN İİDE POYRAZ NE O OLE MAFYA BABASI ISMI GIBI:roflol:
 
img84.imageshack.us/img84/7876/st69733brpy2.jpg
AY BEN BUNA bayıldım hemde 170 ytl ee malum bebek azcık büyüyene kadar yatak odasında kalacak onun için bu hoşuma gitti
 
hattaa kızlarrr eve geldigimdee okulda çok yoruldugumdan hareketlerini hissedemiyorumm evdeykenn hemen küçük bir çikolata atıştırıyorum yada hemen uzanıyorumm şekilde şekile giriyorumm bebişim oynasın da hissedeyimm diye konuşuyorumm annemm,kuzumm diyorumm onaa.
ayşcimm benim içimede senin kızın olacakmış gibi geliyorr allahım hayırlı bebiş versinde canımm yarın haberlerini bekliyoruz ona göre tatlımm.
 
hattaa kızlarrr eve geldigimdee okulda çok yoruldugumdan hareketlerini hissedemiyorumm evdeykenn hemen küçük bir çikolata atıştırıyorum yada hemen uzanıyorumm şekilde şekile giriyorumm bebişim oynasın da hissedeyimm diye konuşuyorumm annemm,kuzumm diyorumm onaa.
ayşcimm benim içimede senin kızın olacakmış gibi geliyorr allahım hayırlı bebiş versinde canımm yarın haberlerini bekliyoruz ona göre tatlımm.
 

ayy buda süper 189 ytl anam ben bunları nerden bulacam internet üzerinden alışveriş güvenlimi yaww
 
kıslaaaar herkese merhaba..inşallah bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir..

ayşecim bende çok beyendim bu beşiği benimde niyetim 6 aya kadar odamda yatırmak o yüzden böyle bişey düşünüyorum.ama bilgilerinde 3 aya kadar yazıyor alırken dikkatli olalım bunların bir boy büyükleri var aynı fiyatlarda onlar 1 yaşa kadar kullanılabiliniyormuş.
 
serenn hemen koyy foto haaa kızlar bebeklerimize ne alırsak birbirimizle paylaşalımm okiş.......
 
int.ten sipariş vermeye çok sıcak bakmıyorumm hem kalitesini filan görmüyorsun ayrıca geri iade gibi bir şey olduğunda yardımcı olmayacaklarını düşünüyorum..
bu arada yaz yaklaşıyor tatile çıkmayı düşünüyormusunuzz? benim eşim gülüyo o karınla nasıl çıkıcan, denizde batarsın dio
 
kızlar benim bebeğim hergün düzenli olarak 15,30 ve 16,30 arası hareket ediyoo seyrioo karnımda özellikle sağda canlarımm az önce yine hareketlendi... kahveye dayanamıyoo sanırımm bi daha mı istiyoo neee :))))))))))))
 

serencim benim de 12. hafta 2 li test yapılırken dr %70 erkek dedi sanrım erkek daha erken anlasılıyo yarın net sonuç görünecek tabi gösterirse bizimkicok heyecanlıyımmmm
 
tarcın canımm valla temmuz gibi balıkesire gideceğizz tabi dr izin verirse.. bizim buralarda junyer baby keeper - kiraz bebe- - kraft - olsunn çok magaza var fakat pahalıı geliyoo......
 

Biz düşünüyoruz tatili canım... Ama temmuz ortasına gelmeden.. Hazıran sonu gibi ailemin yazlığına giderim diyorum.. Yüzmek için.. Sabahları yüzmek ii gelir dedi dr um...
Bir de mayıs gibi kuşadası tatili olabilir.. İyice sıcaklar basmadan ve bende iyice ağırlaşmadan... Ben bikini bile bakıyorum kendime... Önceki bikinilerin üstleri olmayacak gibi..
 
canım ben geçen c.tesi gittim havuzlu hana... çok çeşit yoktu. sadece bir tane vardı bu çeşit...

ALLAH ALLAH ODA ORDAN ALMIS OLE SOYLEDI NEYSE YRN RESMINI KOYARIM BURAYA BAK BAKIM BU TARZLARMI VAR, BEN DAHA GITMEDIM EŞİMLE KONUSTUK MAYISTA BASLICAZ ALISVERISLERE :teytey: 29 NISANDA CINSIYETI KESINLESICEK CUNKU GERCI ERKEK DEDI AMA KORDONLADA KARSIMIS OLABILIR DIYO BEN ANLAMADIM RESMEN ACMIS BACAKLARI BEN ERKEGIM DIYE GOSTERIYORDU UTANMAZ:dance: HİÇ ANASINA CEKMEMİŞ HİİİÇ:dilcikar::roflol:

BUARADA AYŞEM BU SITENIN YERI AVCILARDA BEN HERGUN ONUNDEN GECIYORUM CNM SENIN ICIN UGRAR TEST EDER ONAYLARIM:))) OK HEMDE BENIM ICINDE BIR FIKIR OLMUS OLUR EGERKI INTERNETTEN SIPARIS ETMEK SORUN OLMUYORSA YANI SİPARISLERIN KALITELIYSE INTERNETTEN SIPARIS VEREBILIRSIN DERIM CNM SANA HATTA ISTERSEN SORMAK ISTEDIGIN BISEY VARSA YAZ BEN TLFN BILE ACIP SORABILIRIM NASILSA BIZIM BUTARAFTAa.s.
 

BENDE BIKINI ALACAKTIM AMA HAMILE KADININ BIKINI GIYMESI GUNAHMIS :uhm:KARNIMIZ GOZUKUCEKMIS O YUZDEN COCUK ICIN İİ DEGIL DIYORLAR:çok üzgünüm: BENDE O YUZDEN MAYO ALIM BARI DOGUMDAN SONRA BIKINILERIMI GIYERIM ARTIKIN:teytey:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…