2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv


papatya megadyn bir multivitamin ve demir b12 ağırlıklı bir ilaçtır korkma bana da elevit verdi bu ilaçların bebeyine daha da fayda edeceğini düşününce için rahatlar CADIARZU
 
Kizlarrrrrrrr Kübra Nerde Yawwwwwwww Hiç Sesi çikmadii Bugünnnnnnn

ayşecim ben dün gelmedim biraz rahatsızdım ondan nette giremedimmm eee neler yaptınız bakalımmmmm bebeginimi hisseetin sen dün kızzz maşallah nasıldııı bu arada herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnsüprizzzzz
 
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın eylül anneleri
günaydın kader arkadaşlarımm:dance::dance::dance:
kübra gn canımmmmm bende bebişimi hissetmeye başladım artık yaaa.s.
arkadaşlar ben yarın sabah dr gidiyorum eeeeeeee artık 16 haftayaı geçtiiiiii
dualarınuızı bekli,yorummm .çünkü yarın allah kısmet edrese bebişimin
cinsiyetini öğrenecegiz.(tabiki bizim ufaklık yaramazlaık yapmazsa)
 
herkeseee günaydınnnn bugün benim en yogunn günümm malesefff bir an öncee geçsinnn herkese iyi günlerrr diliyorummm hayırlı cumalarrr..
 
Günaydin Hanimlarrrrrrrrrrrrr
Esra Hadi Bakalimm Hayirlisi Olsunn Canim Inşallah öğrenirsiniz Canim...
Bu Arada Ben Dalinin Bebe Yagini Aldimm 9,50 Ytl Indirimdeydi Aldim
 

dualarımız seninle cnm bneim bende nisanda gidicemmm 15.deeesüprizzzzz
 
KIZLAR İŞTE BU BENİM ALDIGIM YAĞ JEL ŞEKLİNDEYMİŞŞ DOĞRUMUU ALDIMM YAA????????

günaydın cnmmmmmmmmmmmmmmm
kızzzzz ben seni yerimmmmmmmmmmmmmmmm
bak bununda resmini koymuş
c nm arkadaşım beimmmmm seni
böyle göörünce çok mutlu oluyorummmmmm
aramızda kalsın kızlarrrrrrrr bu ayşe var yaaaaaa ilk 2 3 ayyyyyyy
az çektirmedi bize .haklıydı tabi ama olsun şimdi dünyanın en mutlu
annelerinde biri maşallah benim arkadaşıma poziitidf enerji yayyıyo valla
iyiki varsınız kızlar iyi kk var:enbuyukkk:
 
bende bu akşam alayım bariiiiiii ayşnur valla bu konuyu hiçççççççççççççç
düşünmemiştimm
 
Ayyyyyy Esracimm Bidenemm Benim Yaaa Heheh Evett çok Panik Biriydimmm Dpğru Diyoo Benim Canimm Arkadaşimm Ama şimdi Geçtii şükürler Olsunn...
 
Kizlarrrrrrrrrrrrrrr Ben Rüyamda Ne Gördümm Yaaa çok Korktumm Hayir Olsunnn ....... Rüyamda Bebek Görüyom Eni Doğmuşş Ve Göbek Kordonunu Kesiyordumm Galiba Kendi Bebeğimdii ............ (((((((( çok Korktum Yaa Hayir Olsunn Ama Kan Rüyayi Bozar Derler Yaa Kordon Keserken Kan Gördümm Rüya Bozuldumu şimdi.
 
KIZLAR İŞTE BU BENİM ALDIGIM YAĞ JEL ŞEKLİNDEYMİŞŞ DOĞRUMUU ALDIMM YAA????????

ayşecimmm gunaydınnn bitanem evet tatlım bu cok ii bi jel bende aldım ve her banyodan sonra kullanıyorum cnm kokusuda cok hoş valla cokta iyi demıstı doktorum sende aksatmadan surmeye basla cnma.s.

ve beebgını kaybeden arkadasımızada allah sabır versın cok acı bır durum rabbim kımseye yasatmasın ınsallah bol bol dua edıyorum once senelerdır bebek bekleyen arkadaslarımıza sonra sızlere sonrada kendıme allahım en kısa surede saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah amiiiinnnn

buarada bende ayıptır solemesı dun c.kofte yedım bı zararı olmaz ınsallah bayada yedım napım canım cektı sabahta vcde cıkarttım zaten:roflol: ınsallah bır zararı yoktur :uhm:
 

evet cnm ruyan bozulmus , hamılelıkte bu tur ruyalar gormek normalmıs eger normal oldugunu bılmesem ben herhalde kafayı yeerrdım cunku cok ılgınc ve korkunc ruyalar goruyorum 7. aydan sonrada hep dogurdugumuzu gorecekmısız o yuzden ruyaların etkısınde kalmayın derım psıkolıkman bızlerı etkısı altına alıyormus hamıle oldugumuz ıcındew bu tur ruyalar goruyormusuz o yuzden korkma cnma.s.
 

günaydın cnmmmm aman korkma tabiki yememek lazım
çiğ et sonuçta ama arada bir yemenin zararı olmaz oda nefsini körlemek için amaaa.s
kızzzzzzzzzz bide benim eşim antepli düşünün bakalım bizde çiğ köfte çok olur gelde yeme dimi ama:dance:
 

alaaahhhhhhh ben hergun sızdeyım ozaman:dance: ben bayılırım yaaa c.kofteye hergun yesem bıkmam valla ,ben pek aşermıyorum ama ılk kez cnm c.kofte ve mıdye tava ıstemıstı kofteyı yedık ama m.tava ıcın hamılelere bu aylarda verılmesı yasakmıs haberınız olsun bu aylarda bılınclı balıkcılar ve restoranlarda satmıyorlarmıs cunku denızden bu aylarda ziftlı cıkıyormus o yuzden bende yıyemedım:çok üzgünüm: bır kac ay sonra temızlerı cıkıcakmıs ozamanı beklıyoruz artık napalım bı yerım şişmesın dıye avcumu yaladım bende:roflol: o yuzden aklınızda bulunsun sakın bu aylarda mıdye tava yemeyınnna.s.
 
ya kızlar bu hakkatten doğru ama .
ben 4 gün önce apartmanda karafatma gördüm kocaman ama normalde korkan biriside değilim.
şöyle olduuuu acayip tiksindim 2 gece rüyalarıma girdi ama nasıl sıçrayıp yerim den ağlaıyorummmm
wc kalkıcam yere basamıyorum sanki yerler dolu görüyorummm
sonra tekrar uyanıyorum eşim sağolsun çok destek oluyo.hakkatten wc gidicem ama korkumdan gidemiyorummç.herhalde etkisinde kaldımmmm gözüm hep yerde kızlar yaaa.
eskiden böcek görür öldürğür elime alır atardım eşim inanamıyo şuan
 

oluyor ıste cnm hamıslıgın verdıgı bıseymıs ben neler goruyorum neler sımdı burda anlatırsam herkes bana b.koy ruh ve sınır hastalıklarına gıt der:roflol: ama basucuma ayetel kursı yazılı kagıt koydum ve bu gece guzel ruyalar gordum cok sukur her gece dua edıp yatıyorum saolsun esımde benı okuyup ufluyor:teytey: o yuzden suan rahatım ınsallah bırdaha ogle kabuslar falan gormem yaa allah kımseyede yasatmasın , allahtan calısıyorum evde olsam tamam artık evde kalamazdım herhalde:çok üzgünüm:
 
Serennnnn Sağoll Canimm Yaaaa 6,30 Eşim Işe Gitti Yattim O Zaman Gördümm Sanirim Bebeğimi Düşündümm...... Bi Eltimin Doğumu Yaklasiyooo Onuda Düşünüyomm Aman Kimse Bizi Etkisi Altina Alamazzzzzzzzzz... Hehhehheh....
Kizz Ben çiğ Köfte Hiç Sevmemm .........
 
Dünn Sizleri Anlattim Eşimee Deim Işte Buluşacaklar Falan Diye Oda Demez Mii Bizde Mi Gidelim Diyee Bende Ayy Keşke Gitsek Dedimm.......... :)))))))))))
 
kızlarrr benimde memleketlim var bu sitede hem onunda adı kübra hem aynı hastanediyiz ve armaızda 5 gün var ne güzelll demi yaşasınnnnnnnnnnnn:roflol:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…