2008 ekim anneleri bebeklerin son gelişim durumlarını paylaşalım.

mirage7171

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2007
72
2
selam benım kızım elif yağmur.
kilo:7750gr
boy:70 cm
diş:yok
anne sütü:yok
emekleme:yok dönerek gidiyor
dil gelişimi:anne dede baba amca gibi seyler ama ağzı cok dolu
günlük beslenme listesi:
kahvaltı
kaşık maması
çorba
meyve püresi+yoğurt
muhallebi
formül mama
süt+cici bebe
sizlerde yazarsanıız sevınırım .sevgılermle

slm canım güzel bir sayfa açmışsın
benim kuzumun ismi:EZGı
boyu:75 cm
kilosu:10 kğ
diş:4 tane 2 üstten 2 alttan
daha yeni emeklemeye başladı bazen sürünüyor bazen emekliyorr
beslenmesi sabahları kahvaltı yapıyor arada meyve falan yiyor,yoğurt falan.çorba içiyor akşamları biz yemek yerkende yemek sularından falan yiyor ekmekle.bu arada emmeyede devam ediyor.yediği şeyler değişiyor gününne göre.

bu arada canım kızım maşallah çok mutlu bir bebek :)

slm benim cadinin adida yagmur
boyu 75cm
kilosu 9 kilo
5 tane disimiz var 3 üste 2 altta ama güzel isiriyor:sm_cool:
emekliyor ama genelde tutunup yürümeyi daha cok seviyor
sabah kahvalti öglen corba ikindi yogurt aksam üstü muhallebi veya cicibebe en son beni emiyor gündüz emzirmiyorum sadece yatarken:ecrin_bebek:

benım kızımın ismi de Rüya
kilo:7.800 gr
boy:72 cm
diş:2 altta 1 üstte, 2. üst de yolda
anne sütü: neredeyse 2 saate bir, sürekli bir emme emme mızıklaması halinde
emekleme: var
ayakta durma: var
sıralama veya yürüme yok
dil gelişimi: baba, emme (bu ben oluyorum) arada anne, meme, mama, ver ve bir sürü anlamadığımız bıcırtı.
günlük beslenme listesi: BERBAAAATTT
biraz ekmek içi, azıcık peynir, bir dilim domates ve 1 zeytin ve ıhlamur çayından oluşan kahvaltı (bazen bu da yok)
öğleyin ne varsa çorba, sulu yemek, ızgara köfte veya haşlanmış tavuk vb. den toplasan 1 yemek kaşığını geçmez
öğleden sonra meyve + yoğurt
akşam öğleyin olduğu gibi bazen 30 - 40 ml kadar muhallebi veya kaşık maması
aralarda sürekli emiyor, uyurken ,uyanınca gece de 1,5 - 2 saate bir anne sütü. tabi bu kadar sık emdiğinden pek fazla süt birikmiyor olmalı. ölçümlerinden anlaşılacağı üzere ufak tefek bir bebiş.
sağlıkları yerinde olsun hepisinin. kocaman öpüyorum bebikleri

çok güzel bir topic olmuş ellerine sağlık canım
benim kuzumun adı Giray
kilo:9870
boy:74
diş:4 alt 4 üst toplam 8 9.yolda
anne sütü:devam bu ara daha da sık emiyor
emekleme:yuvarlanarak her yere gidiyor ama emeklemiyor
ayakta durma:tutunarak var
sabah kahvaltısında bisküvi,peynir,pekmez,teryağı,badem karışımını yiyiyor
özel olarak pişirmiş olduğum birşeyi yemediği için ne varsa onu yiyiyor hemde şapırdatarak yiyiyor
akşam üzeri yoğurt hergün 1 tane kayısıyı dişleri olduğu için ısırıyor ve arımamaya başladık 1 haftadır yoğurtla dönüşümlü olarak veriyorum
akşamda biz ne yiyiyorsak oda aynısını yiyiyor.ve karpuzu çok seviyor
hergünde inanılmaz su tüketiyoruz içi yanıyor sanırım biberonu dikiyoruz:))

selam kızlar.... benim bebişlerim ada-ve arda 27 ekim doğumlu ama prematüre beklenen tarihten 9 hafta önce geldiler....
oğluş 9300..kızım 8100
oğluş 74 kızım 72
oğluşun altta ve üstte ikişer dişi var.. kızımın altta iki üstler yeni çıkıyor..
epeydir emekliyorduk.. iki ay önce yürüteç yani örümcek kullandıktan sonra hızlandık artık tutunmadanda birkaç adım atabiliyoruz. ve ayakta duruyoruz.. dedde babba enne mama ve dıgıl gıldı şeklinde konuşma gayretindeyiz... anne sütüm 4. ayda n sonra stresle bitti.. devam sütü yani biberon mama özellikle gece.. sabahları kahvaltılık kaşık mama ve bebe bisküvi ara öğün meyveli yoğurt devam maması tahıllı mamalar.. tüm meyvelerin püre veya suyu... dondurma yoğut çorba artık elimdeki herşeye asılıp tadıyolar...ancak yatarken tahıllı kaşık mama yada arı mamayı tavsiye ederim gece daha tok tutuyor..

Ayy ne güzel ya kocaman olmuş hepsi çok heves ettim bende yazıcam.
Oğluşum 20 Ekim doğumlu.
Kilo:9.500
Boy:78
Diş:4 üst 2 alt
Emekleme resmen uçuyor kaydirigubbakcemile3 2 aydır sıralıyor şimdilerde de desteksiz 3-5 adım atıyor. Anne baba mama ve su diyor ama ağzımızda laf dolu bu arada.

oğlum egemen 8 ekim doğumlu
kilo:11200
boy:78
ilk dişi daha yeni patladı ama daha tam uzamadı
emeklemeyede 1 hafta oluo başlayalı
her sabah kahvaltımız war peynir zeytin reçel tereyağ veriorum meyvesuyu beraberinde.gün içinde yoğurt meyve ne olursa en sewdii muz benimkinin akşamlarıda biz ne yersek onu yer sofra yemeklerine alıştı iice şaka maka bebeklerimiz kocaman oldu kızlar

X