2008 Aralık Anneleri

kızlar merhaba son adetim 6 mart eğer hamileysem bende aralık annesi olucam sanırım allah izin verirse daha adet görmedim bekliyorum yarın test yapıcam hsg çekildiğim için gecikme ihtimakim varmış hayırlısı bakalım

ayyy ne güzel allahım inşallah bende aralık annesi olurum .Eğer adet olmazsam benimde :roflol::roflol:29 aralık oluyor doğumu keşkeeee nerde o günler dua edın kızlarrr

vuslat eğer hamileysen ki inş hamişsindir senide aramızda görürüz.hangi dr gitmeyi düşünüyorsun?bu ilk hamileliğinmi olcak?

Bu dönemde öğün sayınızı arttırarak ve öğünlerinizi küçülterek beslenmeye çalışın.Gebelikte özellikle artan progesteron hormonunun etkisiyle sindirim yavaşlar ve hazımsızlık şikayeti olabilir.Küçük öğünleri daha yavaş yeyin ve çok çiğneyina.s.

merhaba arkadaşlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu
inşallah bende aralıkta alacağım bebeğimi kucağıma
aralık sonunda olacak inşallah 20 aralık gibi sanırım

daha dr a bile gitmedim
kesesi ne zaman görünür arkadaşlar
benim kan testi sonucu 255 geldi
sizin sonuçlarınız nasıldı:uhm:
ne zaman gitsem dr a

canım kan değerin1000 e ulaştıktan sonra kese görünüyor.hafta dr git bence.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş kucağımıza almamızda nasip olsun inş.çoköpüyorum.

canım kan değerin1000 e ulaştıktan sonra kese görünüyor.hafta dr git bence.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş kucağımıza almamızda nasip olsun inş.çoköpüyorum.

sağol canımmm
inşallah alırım bebeğimi kucağıma vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsin yavrum
perşembe günü gitmeyi düşünüyorum dr a inşallah görürüm bebeğimi

merhaba kızlar ben de inşallah 16 aralık gibi anne olucam ayy söylemesi bile ne kadar heyecan verici en son adet oldugum tarih 11 mart sanırım 16 aralık gibi bebeğimi kucagıma alırım...herkes için ayrıca dua ediyorum Allah herkese nasip etsin..

hayırlı olsun canım.. Allah yüzlerimizi güldürsün. a.s.

benim de kan değerim 1500 ün üzerinde çıktı arkadaşlar bilen varsa bu ne demek oluyor acaba anlatabilir mi

benim de kan değerim 1500 ün üzerinde çıktı arkadaşlar bilen varsa bu ne demek oluyor acaba anlatabilir mi

normal olanı zaten 2 günde 1 değerin ikiye katlanmasıdır.şu an başlarındasın daha hamileliğin anlaşılan.2 gün sonra bu değerin 3000 ler civarında olması gerekir..

arkadaşlar ben bir liste çıkarayım dedim. Aralık 2008 anneleri olarak bakalım kaç kişiyiz ve kimleriz....

-deryahakan
-gulcicek61_67
-bhk
-bilemiyorum
-aqamarine
-kelebegim
-*Bahar*
-pinaM
-fenerbahcemine84
-ECETUNA
-naz&pıtırcık
-perihan82
-elif78
-diloş_04
-sidya
-yesimexpo
-eylül28@
-ballım53
-bahar_78
-ademel
-serpilla

oy maşallah. yaz yaz birmedi.21 kişiyiz şu anda..Allah sayımızı artırsın inş..

Son düzenleme:
:teytey:
evet canım uykudan gözümü açamıyorum da görmedim evet eger varsa ilk olucak ayşegül gürler dr um ya senin canım

merhaba canım bende ona gtmeyi düşünüyordum ama açıklama yapmadığını duydum.pek bilgilendirmiyormuş hastayı.böyle duydum nekadar doğru bilmiyorum ama onu isteyince doğuma giriyomuymuş?kadın doğum hastanesinde?
ben şuan bideğişiklik olmassa funda doğanı düşünüyorum doğumda akademide kısmetse inş.a.s.

süper olmuşş
ellerine sağlıka.s.
kendimi o listede görmek çoook büyük bir mutluluk

maşallah bize maşalllah.rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş nasıl geçcek 7buçuk ay bilmeeeem :) neyse ilk 3aydan sonra keyfini çıkarcaz inş göbişlerimizle gezip durcaz :) hihiih

merhabalar bayanlar maşallah ne kadarda çoğalmışız yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza sizleri tebrik ederim. sitenin becerikli üyesi bhk listeyi cok beğendim kendimide listede görünce hoşuma gitti itiraf edeyim ellerine sağlık canım.allah herkeze sağlık versin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…